efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00

Мнениеот Warped » 05 мар 2022 09:51

Списаревски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2022 11:03

tmanolov написа:....
Бил ли си лично на такъв мач? Интересно ми е, че става малко митология.... :

:o Митология?
Не съм бил, не съм бил и на други мачове. Но аз не съм бил и през 1914 на основаването, тогава може ли да допусна, че и то е митология?
Както и да е, всеки с мнението си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 мар 2022 14:23

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Може да се примеси и с - К*р за Путин, оле!

Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение

Абсолютно. То остана и във политиката да се забъркат феновете по време на мач. Особено пък цинизми срещу Путин ще е много ниска топка.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 мар 2022 14:28

Дано да победим и в този мач, за да продължи ентусиазма на феновете, а и защото третото място не е далеч.
Колкото по-добри игри и резултати на отбора, толкова повече публика във всеки мач и повече приходи за клуба.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 мар 2022 16:40

TristaNNN написа:
tmanolov написа:
TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.

Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение

Ами, добре, все ще го преживея някак.
А ще късаме ли "Левски, Дубчек, Свобода!", ще го изчегъртаме ли или ще го водим в графата "ама то там е друго" :?

Само за малко ограмотяване - "Левски, Дубчек, Свобода!" е скандиране от времето на Пражката пролет и Свобода всъщност е чехословашкия политически функционер Лудвиг Свобода, който заедно с Дубчек е в основата на Пражката пролет, след падането на Новотни в резултат на Пражката пролет става президент на Чехословакия.
Та тъй. Като искаш да демонстрираш политически пристрастия или голяма солидарност с украинците дари пари, прати лекарства или вземи във вас украински бежанци.
Другата ти опция е да скандираш "Левски, Зеленски, Азов" ама се съмнявам, че ще ти се радват.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2022 21:59

alexdb написа:...
Само за малко ограмотяване - "Левски, Дубчек, Свобода!" е скандиране от времето на Пражката пролет и Свобода всъщност е чехословашкия политически функционер Лудвиг Свобода, който заедно с Дубчек е в основата на Пражката пролет, след падането на Новотни в резултат на Пражката пролет става президент на Чехословакия.
Та тъй. Като искаш да демонстрираш политически пристрастия или голяма солидарност с украинците дари пари, прати лекарства или вземи във вас украински бежанци.
Другата ти опция е да скандираш "Левски, Зеленски, Азов" ама се съмнявам, че ще ти се радват.

Нямаше нужда да си губиш времето, за да ме ограмотяваш, но благодаря. Ясно е, че "Свобода" в оригиналния си вид е име във въпросния лозунг, но впоследствие вече се приема и като съществително сред сините привърженици. Та тъй. ;)
Продължаваме поред - не ми е нужно някакъв непознат форумен "историк" да ми казва кому и как да дарявам, с цялото ми уважение към форума и левскарите. За сведение на мухльовците обаче, когато бесарабски българи биват подложени на бомбардировки и обстрели, е хубаво и левскарите да се включат в помощите, или поне да заемат някаква позиция. Ей ти го дарението - дрехите са нови (забележи блузата с "Л", прегледай онлайн магазина и сметни на колко виртуани билета се равнява само тя). Утре сутрин тази помощ отива в ЦБББ (Център на Бесарабските Българи в България), а оттам-насетне поема по направление.
[offtopic]Изображение
Изображение[/offtopic]
Аз нещо не мога да ви разбера благоразположението към Московията, прикрито под "футболът не трябва да се меси в политиката". Вие да не би да сте запомнили с добро червения ботуш и престъпните "реорганизации", най-меко казано, които са произходили за любимия ни Левски в резултат на действията на московските пияни копелета и метастазите на гнилата им система у нас?
Правите ли разлика между политиката и правото на човешка свобода? Нима точно в този подфорум ще се наложи да цитирам слова на Васил Левски, на Христо Ботев, на Герги Бенковски или нечии други, от дебелите ни исторически книги? :shock:
Явно нищо свободолюбиво, смело или каквото и да е в името на най-висшият човешки идеал не е останало в душите на някои левскари, не знам какво и защо се скъса през годините.... :(

ПП Замалко да забравя и нещо друго - Докато си подновявам абонаментната (сектор А) и семейната членска карта, имам пълното морално право да си слагам разни подобни мнения на ***, да ги въртя на чакрък и да си пея каквото ми е кеф на стадиона. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 мар 2022 23:18

TristaNNN написа:
alexdb написа:...

Нямаше нужда да си губиш времето, за да ме ограмотяваш, но благодаря. Ясно е, че "Свобода" в оригиналния си вид е име във въпросния лозунг, но впоследствие вече се приема и като съществително сред сините привърженици. Та тъй. ;)
Продължаваме поред - не ми е нужно някакъв непознат форумен "историк" да ми казва кому и как да дарявам, с цялото ми уважение към форума и левскарите. За сведение на мухльовците обаче, когато бесарабски българи биват подложени на бомбардировки и обстрели, е хубаво и левскарите да се включат в помощите, или поне да заемат някаква позиция. Ей ти го дарението - дрехите са нови (забележи блузата с "Л", прегледай онлайн магазина и сметни на колко виртуани билета се равнява само тя). Утре сутрин тази помощ отива в ЦБББ (Център на Бесарабските Българи в България), а оттам-насетне поема по направление.
[offtopic]Изображение
Изображение[/offtopic]
Аз нещо не мога да ви разбера благоразположението към Московията, прикрито под "футболът не трябва да се меси в политиката". Вие да не би да сте запомнили с добро червения ботуш и престъпните "реорганизации", най-меко казано, които са произходили за любимия ни Левски в резултат на действията на московските пияни копелета и метастазите на гнилата им система у нас?
Правите ли разлика между политиката и правото на човешка свобода? Нима точно в този подфорум ще се наложи да цитирам слова на Васил Левски, на Христо Ботев, на Герги Бенковски или нечии други, от дебелите ни исторически книги? :shock:
Явно нищо свободолюбиво, смело или каквото и да е в името на най-висшият човешки идеал не е останало в душите на някои левскари, не знам какво и защо се скъса през годините.... :(

ПП Замалко да забравя и нещо друго - Докато си подновявам абонаментната (сектор А) и семейната членска карта, имам пълното морално право да си слагам разни подобни мнения на ***, да ги въртя на чакрък и да си пея каквото ми е кеф на стадиона. 8-)

Това, което се скъса, е че се навъдиха много представители на криворазбраната циливилизация ;)

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 мар 2022 01:20

Пич, ти сериозно ли го мислиш това? Е това тотално ще ме откаже.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 мар 2022 03:00

teerr написа:

Путин ти е по-важен от Левски ли? Питам не за друга, а защото мен нищо не може да ме откаже от Левски, дори да има хора с позиция която не харесвам. В този ред на мисли, не харесвам бомбаджиите, които мач след мач ощетяват клуба под формата на глоби и наказания. Очаквам да има такива и след утрешния мач. Не ми харесва това, че цветът на сектор Б не е синия, а стана черен...мога да изреждам и още, но да се откажа от Левски - НИКОГА!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 мар 2022 07:28

teerr написа:

Някои ще се откажат и от България заради Путин.
Любовта им към всичко родно включително и Левски преминава през Путин. Живота им няма смисъл без този масов убиец и международен терорист.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”