efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.
Демек играем 8 мача при заоазен точков актив и следтова евентуално бараж. Мерси.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

vlong написа:Че нали после ще си играем помежду си в плейофи ,ли бяха?
Те да изостанат с 6-7 точки пък после се надявай да бием Ботев Пд, Славия или Етър. А стане, я не. Ние със Славия нямаме спечелен важен мач, а на Ботев Пд колкото и да са зле им станахме абонати в Пловдив.
Славчев пак е контузен 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Не съм добър е прогнозите и не знам нищо от "кухнята" на двата отбора, но си мисля , че ще победа за сините или равен. Разбира се топката и зрителите ще се поизмъчим от невероятния футбол на двата отбора. Но все пак Левски с една идея по-добри; 

- nikiobicata
- Контакти:
Мача е потресаващ....Незнам за какво първенство говориме! В момента в България има само два отбора: Локо и Лудогорец... другото е само пълнеж! Жалко, че моя отбор се е превърнал в пълнеж...
Отново посредствен мач. Не може три последователни паса да направим.
С цеките обърнахте хастара на топката 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Гледам издевателствата над топката и се чудя дали треньора е пропуснал да обясни на момченцата в синьо, че при футбола целта е топката да влезе във вратата на противника и за да се случи това някой все пак трябва да се опита да я ритне в тази посока.
С всеки пореден мач ставам все по-малък оптимист за бъдещето на Левски.
С всеки пореден мач ставам все по-малък оптимист за бъдещето на Левски.
-
Това няма как да е футбол.
Айде да идва 18:30 че да се гледа Ман. Юн.- Челси.
Айде да идва 18:30 че да се гледа Ман. Юн.- Челси.