TristaNNN написа:На мен не ми се чакаше до 19:14 часа и реших да проверя линка за новите карти - ами работи и направо си заявих, няма какво да му се мисли. В рамките на минутка получих и електронно писмо, което потвърждава, че поръчката е приета.Налазвайте, братя левскари!
Иначе ми хареса как Павел Колев представи новия артикул пред широката аудитория - То няма за основна цел набиране на средства, на които, нали, няма да се разсърдим, ами му е дошло времето да се преброим и да има връзка клуб-привърженици.![]()
Съгласен съм, и това е така, ама баш пари си ни трябват в момента. Не вървеше обаче да каже - Айде пак дарявайте, че е зле работата. Отличен тактически ход! Радващо е, че на директора на Левски му чатка пипето и борави добре със словото.
В резултат на това, а и ако отборът се поразиграе и почне да носи повече усмивки на привържениците, си мисля, че ще пишем нови златни страници в учебника "Уроци по любов", за ужас и завист на едни други, които пък са пример за уроци по позор.
Може би има нещо, което в момента не знаем, но скоро може би ще разберем. Например солиден Генерален спонсор, рекламодатели и все такива.