Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2020 18:18

Вълчан написа:Както и да се погледне мача-- слаба работа. Робърта затова няма да го вземат в сериозен отбор.Не му е сефте да порти такива ситуации.Писах по рано някъде. Погледнете последните 6-7 мач на Левски през пролетта. Потенциални 5 загуби ако не се вземат спешно мерки и борба за оцеляващо място в групата. Един въпрос. Ако Левски фалира и отиде във селските групи абонаментните карти ще важат ли. Все пак ще е нов отбор.

Очакваш при започнало първенство Левски да бъде включен :shock: или картите да важат за 2021/2022 за новия клуб :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 авг 2020 19:28

metodito написа:
wilge написа:
metodito написа:
mikata написа:Добър мач на Михайлов и Спиро.

Съгласен за Спиро. За мен тоя има профила на Прохи.
Що се отнася до Ники, не е добре вратаря да ти е най-добрия играч, но беше.

Там ни е трагедията в момента, че вратаря ние най-добър. Но колко да е добър? Вратарчето на Арда е резерва на 22 години и при идентична ситуация както при гола в нашата врата на два пъти спаси. Веднъж на Манго Димитров, веднъж на още по-манго Робърта. Истината е, че още не сме отбор, а маханичен сбор от нискоквалитетни играчи. С няколко изключения, разбира се. Ако всички в отбора играят с такъв хъс и желание както футболистите на Арда вчера, то Левски ще бъде фактор в първенството. Не мисля, че думите на Тодоров" В съблекалнята е изключително, тренират много съвестно всички и съм много доволен от тях" отразяват реалната ситуация. По-скоро за опит за успокояване на момчета, вдъхване на увереност, повдигане на духа и сваляне на напрежението. Трябват нови истински защитници и много време за правилна работа с тях. В близките няколко месеца ще е така. Резултатите няма да са много по-различни, всички ще ни скачат, което е много хубаво, тъй като момчетата ще получат отлична закалка. Ще се отсее плявата и ще останат истинските бойци. Пък и нали трябва да се подсилят отборите на Сухия и Жадното.

Мен в интерес на истината ми хареса, че след като останахме с човек по-малко не забравихме тяхната врата, но младостта си каза своето при прехвърлящия удар на Роби. Въобще в спортно, футболно отношение нещата не ми изглеждат чак пък толко зле. Макар че то на фона на Хубси стайл е лесно да се правят сравнения. И не знам колко ще мъчат Найденов на бека. По-големият проблем е ще оцелее ли финансово "Левски".

Ако се засилим към Б група по спортен начин ням да оцелеем. С такава игра каквато виждаме също. Въпрос на малко време е на феновете хептен да им писне и тогава клуба лети в пропастта. То май и това е целта като гледам случващото се.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 авг 2020 19:38

Както се казваше в един отколешен филм - Левски не е това, което е. На пръв поглед на всички това е ясно, но не е ли фарисейщина (хипокризия) да казваш, че разбираш това, а да оплюваш сегашния Левски. Кой тук вижда друг изход освен ходене по мъките, докато видим обетованата земя. Далеч съм от мисълта да припознавам Сираков като синия Мойсей, но къде се крие истинският - някой знае ли?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 20:23

alexdb написа:
Ако се засилим към Б група по спортен начин ням да оцелеем. С такава игра каквато виждаме също. Въпрос на малко време е на феновете хептен да им писне и тогава клуба лети в пропастта. То май и това е целта като гледам случващото се.

Ти ги "разкри" за два мача ли, мен?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 авг 2020 22:10

metodito написа:
alexdb написа:

Според теб какво има за разкриване? Сляп ли си или не ти изнася. Два мача тотално надиграни. Само късмета ни донесе точка. Като се разкарат и т.н. ни скъпоплатени звезди, които като ги гледам не си дават и зор да играят какво очакваш, че ще се случи? С футболери на Септември, Локо Сф и Витоша Бистрица, плюс някакви от 4 френска дивизия или 11-та италианска къде мислиш, че ще идем?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 авг 2020 22:13

Странджата написа:Както се казваше в един отколешен филм - Левски не е това, което е. На пръв поглед на всички това е ясно, но не е ли фарисейщина (хипокризия) да казваш, че разбираш това, а да оплюваш сегашния Левски. Кой тук вижда друг изход освен ходене по мъките, докато видим обетованата земя. Далеч съм от мисълта да припознавам Сираков като синия Мойсей, но къде се крие истинският - някой знае ли?

Изходът е един - Сираков и Папаза моменталически или да намират някой мераклия да взима акциите, който е способен да издържа отбора или да ги носят на Болния Левскар. Той скоро няма да е в конфликт на интереси. Всичко останало води само към едно място.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 22:43

alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:

Според теб какво има за разкриване? Сляп ли си или не ти изнася. Два мача тотално надиграни. Само късмета ни донесе точка. Като се разкарат и т.н. ни скъпоплатени звезди, които като ги гледам не си дават и зор да играят какво очакваш, че ще се случи? С футболери на Септември, Локо Сф и Витоша Бистрица, плюс някакви от 4 френска дивизия или 11-та италианска къде мислиш, че ще идем?

Офффф...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 авг 2020 23:00

Лудогорец пък взе нападател от 3-та испанска и к'во?
Долавям, че методито е оптипист, което е рядкост.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2020 00:20

NOMER14 написа:Лудогорец пък взе нападател от 3-та испанска и к'во?
Долавям, че методито е оптипист, което е рядкост.

В спортно, футболно отношение само. Във финансово съм песимист по-скоро. В смисъл, с всичките тея циркове.... не знам ще ни има ли. П. Колев не го харесвам, но това с двойния черен лебед беше на място.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 авг 2020 20:00

Blue_Blood84 написа:
Вълчан написа:Както и да се погледне мача-- слаба работа. Робърта затова няма да го вземат в сериозен отбор.Не му е сефте да порти такива ситуации.Писах по рано някъде. Погледнете последните 6-7 мач на Левски през пролетта. Потенциални 5 загуби ако не се вземат спешно мерки и борба за оцеляващо място в групата. Един въпрос. Ако Левски фалира и отиде във селските групи абонаментните карти ще важат ли. Все пак ще е нов отбор.

Какво си се занаятил с тия карти, това е дребнотия, или помагаш на клуба от съррце, или не го прави като питаш дали ще важат за В група. Ако помогнем на отбора може и да не изпаднем във В група, ако изпаднем и някой почне да мрънка, че е дал 100 200 лева за карта за А група, какви спасители сте, от такива левскари, нямаме нужда от врагове, вие сте ни достатъчни. :) :) :) :)

Стига де. Каквото можах дадох. Нямам сили финансови вече. Мисълта ми е ако не даи си боже стане това....нова клуб...нов собственик...къде ще потъне всичко. Новият и тои трябва да набира средства. Абонаментните карти на Литекс важат ли за армията...

Върни се в “Левски”