efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот realno » 18 фев 2020 12:30

wilge написа:
metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.

Какво, не ти харесва играта им? Сега сериозно. Единствено сигурно е, че ще се раазделим с Тиам. Останалото е мнение по въпроса. Основен фактор ще е собствеността. При промяна, естествено е да има осезаеми промени. А ако се запази настоящата? Всички приемат свиване на бюджета. Представи си, че стане обратното. Независимо дали ще се запази или промени собствеността. Мене ако питат (никой няма намерение да го прави и това е нормално) аз бих се отървал от услугите на Алар, и бих продал Насиру, Мазурек и Паулиньо. За Рейш, Каргас и Нашименто съм на кантар. Със същите качества има българи с доста по скромни заплати.
За мача във Варна със притеснен. Навсякъде оплюха киселяка за страхливата игра срещу онези които се отказаха от името си и очаквам на Тича да пусне ЦН. Но типично в него стил да натовари крилата с дефанзивни функции и да ги дръпе назад. При което нападателя ще бъде изолиран, самотен и безполезен. Единствено някой индивидуален проблясък на син футболист би донесъл трите точки. За загуба не ми се мисли. Като имам предвид кой ни е треньора, очаквам равен резултат след страхлива игра. Той поне ще е доволен. Повод да мисля така ми дава факта, че на фона на невероятната еуфория през последните дни той успя с грешна тактика, базирана на собствения му страх, да разочарова хилядите привърженици на Левски. Вярно, страх лозе пази. Левски има нужда от мъже с характер, от бойци с шампионски манталитет, от смелчаци които с премерен риск да спечелят. Страхливците нямат място на Герена.

Не знам да ли е страхлив, но лично аз тълкувам действията му като недоверие в способностите на футболистите си. Ако не си уверен, че футболистите, които тренираш могат да победят съперника, играеш предпазливо с цел като не можеш да спечелиш, поне да не загубиш мача и точки. Но си мисля, че малко повече риск в атака не било зле.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 фев 2020 12:33

Аз лично съм притеснене от този мач, ще има ръгане , кюскане, всичко друго, но не и футбол и дано няма контузени. Теренът освен поливан сигурно ще бъде и прекопан, а може и някоя стара мина да сложат.

Очаквам все пак да ги излъжем с един гол, а кой ще го вкара идея нямам...освен Холмс за пореден път да вкара.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 фев 2020 17:20

ебати и началния час. Тия не се научиха.
Очаквам победа, минимална. но победа
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2020 17:41

Рейш наказан,контузени Нашименто,Райнов и Славчев :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2020 17:45

mikata написа:Рейш наказан,контузени Нашименто,Райнов и Славчев :roll:

Райнов май имал шанс да играе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2020 18:07

W84me написа:

Забравих и Робърта :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 фев 2020 19:21

W84me написа:

Ако носът му е счупен така, че да претърпи наместване под пълна анестезия едва ли ще е готов, защото поне 3-4 дни ще е с тампони вътре в носа и няма да тренира.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 фев 2020 22:16

Dust написа:
W84me написа:

Ако носът му е счупен така, че да претърпи наместване под пълна анестезия едва ли ще е готов, защото поне 3-4 дни ще е с тампони вътре в носа и няма да тренира.

тампоните се махат на следващия ден, остават едни силиконови плаки за 3-4 дни и с маска можеш да играеш с тях, но пък дишането ти не е на 100%

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 фев 2020 22:46

Миналото лято минат по този път, та не е точно на другия ден ;)
Първата седмица си е ташак история.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 19 фев 2020 09:50

Умерен песимист съм за този мач. Във Варна поначало играем трудно, губили сме точки там и с по-силни състави и, най-вече, в по-добри времена за клуба. Отделно "Черно море" през този сезон вече взе по нещо и от "ЦСКА-София", и от "Лудогорец", и от "Локомотив", а и на нас създаде ужасно много трудности в мача за Купата на "Герена" - тоест отборът им знае как да се противопоставя на лидерите в първенството. При нас, отгоре на всичко, има и кадрови проблеми, които обективно намаляват възможностите ни и в дефанзивен, и в офанзивен план... Все фактори, които ме карат да си мисля, че трудно ще спечелим.

Предполагам, че мачът ще е едно повторение на гостуванията ни в Пловдив (на "Локомотив") или Стара Загора, тъй че и резултатът ще е 0:0 или 1:1 (класическо гостуване в стила на Петър Хубчев). Равенството все пак, ако не бъркаме желано с действително, би било приемлив резултат на този етап. Ако, все пак, стигнем първи до гол, може и да устискаме едно 0:1, което е и голямата ми надежда за този мач. :mrgreen:
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”