wilge написа:metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.
Какво, не ти харесва играта им? Сега сериозно. Единствено сигурно е, че ще се раазделим с Тиам. Останалото е мнение по въпроса. Основен фактор ще е собствеността. При промяна, естествено е да има осезаеми промени. А ако се запази настоящата? Всички приемат свиване на бюджета. Представи си, че стане обратното. Независимо дали ще се запази или промени собствеността. Мене ако питат (никой няма намерение да го прави и това е нормално) аз бих се отървал от услугите на Алар, и бих продал Насиру, Мазурек и Паулиньо. За Рейш, Каргас и Нашименто съм на кантар. Със същите качества има българи с доста по скромни заплати.
За мача във Варна със притеснен. Навсякъде оплюха киселяка за страхливата игра срещу онези които се отказаха от името си и очаквам на Тича да пусне ЦН. Но типично в него стил да натовари крилата с дефанзивни функции и да ги дръпе назад. При което нападателя ще бъде изолиран, самотен и безполезен. Единствено някой индивидуален проблясък на син футболист би донесъл трите точки. За загуба не ми се мисли. Като имам предвид кой ни е треньора, очаквам равен резултат след страхлива игра. Той поне ще е доволен. Повод да мисля така ми дава факта, че на фона на невероятната еуфория през последните дни той успя с грешна тактика, базирана на собствения му страх, да разочарова хилядите привърженици на Левски. Вярно, страх лозе пази. Левски има нужда от мъже с характер, от бойци с шампионски манталитет, от смелчаци които с премерен риск да спечелят. Страхливците нямат място на Герена.
Не знам да ли е страхлив, но лично аз тълкувам действията му като недоверие в способностите на футболистите си. Ако не си уверен, че футболистите, които тренираш могат да победят съперника, играеш предпазливо с цел като не можеш да спечелиш, поне да не загубиш мача и точки. Но си мисля, че малко повече риск в атака не било зле.