koisa написа:Успокояващото е, че и другите не са кой знае колко добре, ако съдим по играта им в контролите...

Реално ще се види в следващия месец и нещо докъде сме я докарали от към игра.
На мен обаче продължава да не ми харесва да играем с толкова много пасове назад и към вратаря. Че то Миятович през първото полувреме игра повече с топката, отколкото Костов, Стаси и Паулиньо. Иначе и в трите контроли се видя, че физически сме добре и издържаме повече от съперниците си. Остава да се подреди играта, отбора да атакува малко повече и да си настроят мерниците тези в предни позиции.
Типичния селяндурски манталитет - „Щом на Вуте му е зле, язе съм добре!“
Реално, без да се чака месец и половина, е оче-извадно, че пичовете са гола вода. Такива навремето им посочваха врата и в средняшките отбори.
Пасове напред имаше, но повечето са на крак и после се въртят като пумпали, докато решат какво да правят. За извеждащ пас напред, не трябва да стоиш като паметник, а да се движиш непрекъснато и да посочваш терен, на където да е насочена топката. Ама на нашите не им се занимаа ве... Вратарите ни с топка в ръце гледат напред за бърз пас, ама и отсреща го гледат като пукали. Аз лично не си спомнян след Дембеле някой да посочва с ръка на къде да бъде насочен паса. Тотална скръб. И тая пролет се очертава да мине мноооого бавно.