efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот Вълчан » 11 дек 2019 16:42

Локото ще се хвърлят то е ясно.Нека и сините се разиграят наи-после,че да стане истински мач.Излезе ли Хубчев със защитна тактика хептем ще ме загуби....

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 дек 2019 19:17

Националът Иван Горанов е готов за предстоящия мач на Левски срещу Локомотив Пловдив, научи dsport.bg. Левият защитник е възстановен и тренира с основната група на „сините“, които след два почивни дни стартираха занимания за предстоящата среща в Пловдив.

На един от помощните терени не се появи трима от основните играчи на Петър Хубчев. Става въпрос за Найджъл Робърта, Станислав Иванов и Хали Тиам. Те са получили почивка, защото от началото на сезона постоянно са в игра и натрупаха много минути, което вероятно поражда дребни болежки.

С тима от стадион „Георги Аспарухов“ продължава да не тренира Ники Михайлов, който изглежда няма да е в групата и за визитата на Локомотив Пловдив.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 дек 2019 20:02

Странджата написа:Всяка еуфория сред привържениците на Локото е добре дошла за нас. Тя малко ми напомня Вазовото Под иготото, което се надявам черно-белите да са чели без "превод" -след пиянството на един народ остава само недоумението на Колчо Слепецът, който накрая висва и на бесилото :)
Едно от нещата, за които съм и левскар и левскар ще си остана, е, че каквото и да става с Левски, той е вечният дразнител - няма шампиони, няма убийци на еврошампиони, убили и себе си дори - няма друг като Левски - с него всеки иска да се пребори и да го победи!
Каквото и да стане този мач, той е миг, а Левски пак ще си бъде този, който е бил и ще е - отбор-мерило.

Говориш недомислени неща! Еуфорията на феновете на Локомотив просто ще напълни стадион Локомотив, което няма как да е добре за вас! Вашата агитка ще е 1500-2000 , а нашата около 4000, не съм чувал някой да е доволен от подобен факт, освен Лудогорец, за които тяхната агитка от 20 човека, сразява многохилядните противници по трибуните просто с поглед???

Важно е да няма еуфория и пренавиване на играчите на Локомотив!

Левски винаги ще е дразнител определено, страдали сме безкрайни години от сините и хората в черно! Всеки е страдал от вас и всеки иска Да се пребори и да ви победи в името на миналото! Това не е мерило, а жажда за мъст! Не е случайно колко много точки е загубил Левски срещу Локомотивци през последните 20 години, дори в безмислени години за Нас като класиране! Ние помним!

А сега има и не просто мъст, а класирането ни позволява и да излезнем пред вас с една победа и ще направим всичко по силите си, за да го постигнем! Такава възможност не се е случвала от 15 години и надали ще ни липсва мотивация, докато вие битки за второ и трето място си водите вече девет години, за вас това си е рутина...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 дек 2019 21:36

Да е недомислено, недомислено - колко да е недомислено? Еуфорията върви с напрежението от желаната неистово победа. Чувството за мъст не е присъщо на любители на спортна игра, но ако за тебе един мач е война - нека за тебе да е мъст.
Аз искам да гледам хубав мач - писах вече - и да паднем, с това Левски няма да е по-малко Левски - даже и за тебе - напротив - такива като тебе биха се настървили още повече.
Между другото живял съм и съм работил в Пловдив. Живеех в Тракия, работех в Университета тогава, когато, Бог да го прости, Куцаров и Владо Янев бяха едни от най-известните локомотивци. Ако Левски не играеше - бях на мач на Локото.
Владо написа книга за Локото, в нея пише и за мене. Куцаров беше и левскар, Владо е и цесекар - малко са привържениците на местни отбори, които нямат тежнения към един от двата отбора. Разбира се - на първо място е този отбор от твоя град. И аз си имам любим отбор, който отдавна не е в А група, но никога не съм говорил за мъст. Та не привнасяй "ценности", чужди на спортсмена, пък бил той и само привърженик на някой отбор.
П.С. Между другото, не се ли съизмерваш с Левски. Нима казваш - ние сме вече по-добри от Дунав или Ботев Враца, или пък Царско село? Казваш - ние сме по-добри и от Левски.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 дек 2019 21:58

Странджата написа:Да е недомислено, недомислено - колко да е недомислено? Еуфорията върви с напрежението от желаната неистово победа. Чувството за мъст не е присъщо на любители на спортна игра, но ако за тебе един мач е война - нека за тебе да е мъст.
Аз искам да гледам хубав мач - писах вече - и да паднем, с това Левски няма да е по-малко Левски - даже и за тебе - напротив - такива като тебе биха се настървили още повече.
Между другото живял съм и съм работил в Пловдив. Живеех в Тракия, работех в Университета тогава, когато, Бог да го прости, Куцаров и Владо Янев бяха едни от най-известните локомотивци. Ако Левски не играеше - бях на мач на Локото.
Владо написа книга за Локото, в нея пише и за мене. Куцаров беше и левскар, Владо е и цесекар - малко са привържениците на местни отбори, които нямат тежнения към един от двата отбора. Разбира се - на първо място е този отбор от твоя град. И аз си имам любим отбор, който отдавна не е в А група, но никога не съм говорил за мъст. Та не привнасяй "ценности", чужди на спортсмена, пък бил той и само привърженик на някой отбор..

Всички левскари обичате Томислав и екипа му, цесекарите обичат Ники Александров от същия екип, е нека ви цитирам какво казаха те в ефира на новото си спортно шоу по друг споретен сайт!!! Веско Вълчев им каза, че това ,което правят съдиите за Лудогорец сега, 50 години се е правило за сини и червени в миналото! Томислав се съгласи и попита,но е било за два отбора , не за един! Ники се изказа, че е имало нещо такова,но не чак такова като за Лудогорец... Видеото е с коментара им за тези събития от 50 години ,
започва в 18 минута и 31 секунда...https://dsport.bg/gledaite-sportno-shou ... nt=section

И след 50 години поведение като на Домусчиев, какво се е загнездило в нас??? http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 1%81%D1%82

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 дек 2019 22:47

Не ме интересува какво казва Томислав или Александров - достатъчно съм живял, за да знам. Бяха толерирани двата отбора, защото такава беше системата - партийна. Така беше толериран на всяко равнище всеки отбор съобразно предпочитанията на партийните комитети. Ако си гледал по това време мачове в Б-група, ще знаеш за какво става дума. Така че да се извеждат пред скоби двата отбора е провинциализъм, защото - повтарям - не клубовете като клубове, а партийната политика беше тази, която решаваше кое как. Ако не знаеш - т. е. ако си по-млад, ще ти кажа само, че секретарят към всеки градски, околийски и окръжен комитет на БКП по идеологическите въпроси отговаряше директно и за футбола и спорта по-общо. Това беше в неговия ресор - идеологическия! Та нещата не се решаваха на клубно равнище, а на партийно. И както става с жертвите на идеологическата пропаганда - по-лесно беше да се внушава, че клубовете са тези, от които зависи кой колко е привилегирован и ако някой заслужава злъч и омраза - това са те - пак клубовете. Такава беше идеологическата подплънка на т.н. толериране на Левски и ЦСКА. После това започна да се повтаря като мантра - едните били на Държавна сигурност, като че ли БНА беше по-безобидна социална формация. Но носталгията по Тошовото време остана, а омразата към т. н. софийски клубове - олицетворение на Тошовото време - расте. Помисли си над това . Помисли си и къде отиде Маричката и къде е сега Спартак - Пловдив - славни пловдивски клубове, и дали Локото и Ботев не са толерирани по подобен начин, но на равнище Пловдив, както Левски и ЦСКА на софийско и от там на национално равнище. И си помисли кой заслужава тогава мъст и омраза?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 дек 2019 23:06

Странджата написа:Не ме интересува какво казва Томислав или Александров - достатъчно съм живял, за да знам. Бяха толерирани двата отбора, защото такава беше системата - партийна. Така беше толериран на всяко равнище всеки отбор съобразно предпочитанията на партийните комитети. Ако си гледал по това време мачове в Б-група, ще знаеш за какво става дума. Така че да се извеждат пред скоби двата отбора е провинциализъм, защото - повтарям - не клубовете като клубове, а партийната политика беше тази, която решаваше кое как. Ако не знаеш - т. е. ако си по-млад, ще ти кажа само, че секретарят към всеки градски, околийски и окръжен комитет на БКП по идеологическите въпроси отговаряше директно и за футбола и спорта по-общо. Това беше в неговия ресор - идеологическия! Та нещата не се решаваха на клубно равнище, а на партийно. И както става с жертвите на идеологическата пропаганда - по-лесно беше да се внушава, че клубовете са тези, от които зависи кой колко е привилегирован и ако някой заслужава злъч и омраза - това са те - пак клубовете. Такава беше идеологическата подплънка на т.н. толериране на Левски и ЦСКА. После това започна да се повтаря като мантра - едните били на Държавна сигурност, като че ли БНА беше по-безобидна социална формация. Но носталгията по Тошовото време остана, а омразата към т. н. софийски клубове - олицетворение на Тошовото време - расте. Помисли си над това . Помисли си и къде отиде Маричката и къде е сега Спартак - Пловдив - славни пловдивски клубове, и дали Локото и Ботев не са толерирани по подобен начин, но на равнище Пловдив, както Левски и ЦСКА на софийско и от там на национално равнище. И си помисли кой заслужава тогава мъст и омраза?

Не си живял достатъчно! Ето закона за тези 50 години, за които говорят Томислав Русев, Ники Александров , Веско Вълчев, Ст Стоянов , И.Стефанов, В. Грънчаров... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... HS9ddXDRen

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 дек 2019 23:32

Че не съм живял достатъчно само може да ме радва :) Но няма нужда да отварям нещо, което ти наричаш закон - законите не ги коват клубовете ...
П.С. Между другото какво общо има това с написаното от мене. Щом един режим е обявен за престъпен, защо клубовете, които са съществували в тази среда, ще са различни и значи ли това, че те също са престъпни в някаква степен. По какво тогава Локото е по-малко престъпен от Левски? Изглежда говорим за различни неща. Пак повтарям - клубовете са функция на режима. В системата те са с различни "тежести" като структурни единици. Но като структури в тази система те имат общи - и то същностни - признаци. И в тези същностни характеристики Локото и Левски не са различни - те са част от социалистическата спортна система.
Да обявиш една система за престъпна, а да възпроизвеждаш нейните същностни черти - безправие и липса на социална справедливост - си е чисто нашенски патент. А тези, които говорят за престъпността на социалистическата система, да имат смелост не да разнасят дрипите на миналото, а да посочат, че тя днес е по-жива от преди!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 дек 2019 06:02

mark1926 написа:Този мач ще бъде решен от мотивацията на двата отбора и домакинския фактор! Ето каква е статистиката на Локомотив на стадион Локомотив... През сезона Пловдивския любимец има една загуба от Страсбург с 0-1 играейки с 10 човека 80 минути! Бяха победени Спартак Търнава с 2-0, ЦСКА-София с 1-0, равен с Ботев и Лудогорец, победи с 5-2 над Арда,Черно море с 1-0, Враца с 2-0, Славия с 3-1, Беров загуби с 3-0. Загуба от български отбор нямаме!

Само чудо може да донесе побена на Левски! Но стадион Локомотив и неговите фенове не са създадени, за да творят чудеса за софийски отбори! Локомотив ще излене , за да направи мача на годината си, крайно мотивиран за битка и чест, за своята публика...

Прогнозата ми е, че Левски ще страда 90 минути в Пловдив...

Факт е, че играем трудно срещу Локо Пд. Обаче също е факт, че преди около три месеца същото това Локо беше напълно обезличено на Герена. Левски тотално контролираше мача - 12 на 2 удара за Левски, 12 - 2 корнера за Левски. А ударите ви бяха след някакви карамболи...и бяха неточни - ДВАТА удара. В крайна сметка постигнахме една рутинна победа срещу вас. Така че, по-спокойно с високопарните слова.
Няма никакво значение в какъв момент се е играл мача и т.н. Фактите са, че съвсем скоро ви надиграхме във всвки един показател, а халфове ни бяха Илия Юруков и Райнов ;) Те мачовете с Царско село и Дунав ни бяха по-трудни.
Чак пък само чудо да ни донесе победа. Това е доста самонадеяно изказване.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 дек 2019 14:25

[offtopic]
mark1926 написа:
Странджата написа:Да е недомислено, недомислено - колко да е недомислено? Еуфорията върви с напрежението от желаната неистово победа. Чувството за мъст не е присъщо на любители на спортна игра, но ако за тебе един мач е война - нека за тебе да е мъст.
Владо написа книга за Локото, в нея пише и за мене. Куцаров беше и левскар, Владо е и цесекар - малко са привържениците на местни отбори, които нямат тежнения към един от двата отбора. Разбира се - на първо място е този отбор от твоя град. И аз си имам любим отбор, който отдавна не е в А група, но никога не съм говорил за мъст. Та не привнасяй "ценности", чужди на спортсмена, пък бил той и само привърженик на някой отбор..

Всички левскари обичате Томислав и екипа му, цесекарите обичат Ники Александров от същия екип, е нека ви цитирам какво казаха те в ефира на новото си спортно шоу по друг споретен сайт!!! Веско Вълчев им каза, че това ,което правят съдиите за Лудогорец сега, 50 години се е правило за сини и червени в миналото! Томислав се съгласи и попита,но е било за два отбора , не за един! Ники се изказа, че е имало нещо такова,но не чак такова като за Лудогорец... Видеото е с коментара им за тези събития от 50 години ,
започва в 18 минута и 31 секунда...https://dsport.bg/gledaite-sportno-shou ... nt=section

И след 50 години поведение като на Домусчиев, какво се е загнездило в нас??? http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 1%81%D1%82
[/offtopic]

В последните години по-подпиран клуб от Славия няма!!! Лудогорец забелязвам как все някой гол не им признават в последно време. Славия минават между капките, защото никой не ги брои за живи и си вършеят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”