efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота
0 :4
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:0 :4
И почвамИ да мИчтаЙмИ за 27-та.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Air_Smuggler_FU
Ако искаме някакво развитие, Хубси трябва да започне да ги пуска новите заедно, при това от първата минута.
Ама не били готови, не били свикнали, не били сработени, ай стига бе ! За нашия футбол, дето се играе в свински тръс, какво им трябва, те да не са Роналдовци ?!
Алар съм го отписал, но Мазурек, Здравко, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта може (и трябва) да започнат и да бъдат налагани. Само тогава ще си проличи кой става и кой не става, не с влизане накрая за по 10 минути. За това ли са взети, да играят по 5-10 минути и на тая база да им се дават оценки, кой става и кой не.
Нека ги пусне за няколко цели мача, пък да видим, винаги могат да бъдат сменени...
Имам усещането, че тия тримата (Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта) всъщност съвсем не са лоши играчи, даже може да се окаже, че с някой от тях дори сме случили...
Ама не били готови, не били свикнали, не били сработени, ай стига бе ! За нашия футбол, дето се играе в свински тръс, какво им трябва, те да не са Роналдовци ?!
Алар съм го отписал, но Мазурек, Здравко, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта може (и трябва) да започнат и да бъдат налагани. Само тогава ще си проличи кой става и кой не става, не с влизане накрая за по 10 минути. За това ли са взети, да играят по 5-10 минути и на тая база да им се дават оценки, кой става и кой не.
Нека ги пусне за няколко цели мача, пък да видим, винаги могат да бъдат сменени...
Имам усещането, че тия тримата (Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта) всъщност съвсем не са лоши играчи, даже може да се окаже, че с някой от тях дори сме случили...
Тия мачове с Царско село и Витоша са много трудни. От една страна победата е задължителна, от друга - няма да ни донесе нищо в борбата за титлата, защото и другите отбори ще ги бият...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..
Понеже не ми се е налагало досега и не съм в час, да питам, декларация за дете на 7 годинки мога да взема от касите, нали ? Само се попълва и се показва на входа, а за детето не трябва билет, така ли ?
Понеже не ми се е налагало досега и не съм в час, да питам, декларация за дете на 7 годинки мога да взема от касите, нали ? Само се попълва и се показва на входа, а за детето не трябва билет, така ли ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..
Попълваш и влизаш с детето, за теб ще трябва и лична карта на входа,декларацията се взима и от касите.
http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf
https://topsport.bg/a-group/vitosha-ots ... -leva.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- sinqkrepost1914
- Контакти:
mikata написа:sinqkrepost1914 написа:Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..
Попълваш и влизаш с детето, за теб ще трябва и лична карта на входа,декларацията се взима и от касите.
http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf
https://topsport.bg/a-group/vitosha-ots ... -leva.html
Голямо благодаря !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Air_Smuggler_FU написа:Ако искаме някакво развитие, Хубси трябва да започне да ги пуска новите заедно, при това от първата минута.
Ами за Насиру едва ли може да се каже каквото и да било с това участие, което му дадоха
Дано Костов и Тиам се оправят по-скоро и Холмар да стане за игра, че иначе нещата ми изглеждат мнооого черникави. Дотук от това, което се вижда и третото място ще ни е много проблемно.
W84me написа:Тия мачове с Царско село и Витоша са много трудни. От една страна победата е задължителна, от друга - няма да ни донесе нищо в борбата за титлата, защото и другите отбори ще ги бият...
Че те мачовете ни с другите много лесни
Както се казва за слаб отбор лесни мачове няма
А това за борбата за титлата си остава хубава фантазия и за този сезон. Не, че имам против да се сбъдне, но аргументите за това хич ги няма.
- modor
- Контакти:
koisa написа:modor написа:0 :4
И почвамИ да мИчтаЙмИ за 27-та.
Няма какво да се обърка #27!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.