efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Мнениеот modor » 17 авг 2019 10:05

0 :4
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2019 10:32

modor написа:0 :4

И почвамИ да мИчтаЙмИ за 27-та. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 17 авг 2019 11:09

Ако искаме някакво развитие, Хубси трябва да започне да ги пуска новите заедно, при това от първата минута.
Ама не били готови, не били свикнали, не били сработени, ай стига бе ! За нашия футбол, дето се играе в свински тръс, какво им трябва, те да не са Роналдовци ?!

Алар съм го отписал, но Мазурек, Здравко, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта може (и трябва) да започнат и да бъдат налагани. Само тогава ще си проличи кой става и кой не става, не с влизане накрая за по 10 минути. За това ли са взети, да играят по 5-10 минути и на тая база да им се дават оценки, кой става и кой не.
Нека ги пусне за няколко цели мача, пък да видим, винаги могат да бъдат сменени...

Имам усещането, че тия тримата (Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта) всъщност съвсем не са лоши играчи, даже може да се окаже, че с някой от тях дори сме случили...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2019 11:16

Тия мачове с Царско село и Витоша са много трудни. От една страна победата е задължителна, от друга - няма да ни донесе нищо в борбата за титлата, защото и другите отбори ще ги бият...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 17 авг 2019 12:50

Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..
Понеже не ми се е налагало досега и не съм в час, да питам, декларация за дете на 7 годинки мога да взема от касите, нали ? Само се попълва и се показва на входа, а за детето не трябва билет, така ли ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 авг 2019 13:06

sinqkrepost1914 написа:Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..
Понеже не ми се е налагало досега и не съм в час, да питам, декларация за дете на 7 годинки мога да взема от касите, нали ? Само се попълва и се показва на входа, а за детето не трябва билет, така ли ?

Попълваш и влизаш с детето, за теб ще трябва и лична карта на входа,декларацията се взима и от касите.
http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf

https://topsport.bg/a-group/vitosha-ots ... -leva.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 17 авг 2019 13:15

mikata написа:
sinqkrepost1914 написа:Тва сериозно ли е да не мога да намеря никаква информация за билетите за мача, нито в официалния сайт, нито във фб ..

Попълваш и влизаш с детето, за теб ще трябва и лична карта на входа,декларацията се взима и от касите.
http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf

https://topsport.bg/a-group/vitosha-ots ... -leva.html

Голямо благодаря ! :)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 авг 2019 16:15

Air_Smuggler_FU написа:Ако искаме някакво развитие, Хубси трябва да започне да ги пуска новите заедно, при това от първата минута.
Ама не били готови, не били свикнали, не били сработени, ай стига бе ! За нашия футбол, дето се играе в свински тръс, какво им трябва, те да не са Роналдовци ?!

Алар съм го отписал, но Мазурек, Здравко, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта може (и трябва) да започнат и да бъдат налагани. Само тогава ще си проличи кой става и кой не става, не с влизане накрая за по 10 минути. За това ли са взети, да играят по 5-10 минути и на тая база да им се дават оценки, кой става и кой не.
Нека ги пусне за няколко цели мача, пък да видим, винаги могат да бъдат сменени...

Имам усещането, че тия тримата (Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта) всъщност съвсем не са лоши играчи, даже може да се окаже, че с някой от тях дори сме случили...

Ами за Насиру едва ли може да се каже каквото и да било с това участие, което му дадоха :lol: . Мазурек ми е загадка. За Робъртата имам лошо предчувствие, че този ще е абсолютен двойник на Тундето. Не, че няма желание момчето, ама .....
Дано Костов и Тиам се оправят по-скоро и Холмар да стане за игра, че иначе нещата ми изглеждат мнооого черникави. Дотук от това, което се вижда и третото място ще ни е много проблемно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 авг 2019 16:20

W84me написа:Тия мачове с Царско село и Витоша са много трудни. От една страна победата е задължителна, от друга - няма да ни донесе нищо в борбата за титлата, защото и другите отбори ще ги бият...

Че те мачовете ни с другите много лесни :lol: . Е, видя ни нивото с Берое (мани резултата, а играта), а сега идват мачовете с Лок. Пд, Черно море, Лудогорец, Тире-София, а отделно и с лежачите от Славия.
Както се казва за слаб отбор лесни мачове няма :).
А това за борбата за титлата си остава хубава фантазия и за този сезон. Не, че имам против да се сбъдне, но аргументите за това хич ги няма.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 авг 2019 16:45

koisa написа:
modor написа:0 :4

И почвамИ да мИчтаЙмИ за 27-та. 8-)

Няма какво да се обърка #27!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”