ChuckNorris написа:popokutepetel написа:ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
С оглед на огромната дупка в средата оставена от продажбата на Мариани и контузията на Тиам очакванията ми са да не победим. Спокойно можем да загубим мача. Все пак сигурно ще завършим наравно - доста трудно при това. За съжаление потенциала, с който разполагаме, изключвам победата като опция.
Ле-ле като чета това се чудя за титаните от Арда какво да кажем при положение, че ги направиха смешни и им направиха само тройка
Не знам дали си гледал мача със селското царство? Знаеш ли какъв футбол "играхме" ? Чорбое мачовете с нас им осмислят сезона.
Мариани си отиде. Няма да играят Тиам, Костов, Холмар. Не казвам, че не можем да ги бием. Казвам, че с оглед на показаното и на играчите, с които ще излезнем - аз не виждам как. Дано Хубчев измисли нещо и вземем мача. Ще съм много радостен.
Не виждам защо си чак толкова голям оптимист?!?
Мачът ни със Селото беше потресаващо трагичен, но тия също са толкова зле, че ако продължат така са извън шестицата. Не случайно ти казах, че новака Арда - т.е. другия вариант на Селото наистина ги размаза. Не само като резултат.
Така че ако сме го докарали да се плашим от тимче като Берое има мнооого голям проблем в мисленето на феновете.