ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот Вълчан » 16 юли 2019 16:06

masliankov написа:прогноза 3-0. Имаме наченки на някаква игра, а тия са по слаби от 2/3 от ефбет лига.

Абсолютно.Такива ботушари ще е нереално ако си тръгнат със по малко.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 16 юли 2019 17:55

Като се има предвит резултата от първата среща и нивото на футбол, който практикуват Ружите, единсвеният им шанс да ни противодействат е физически и с груба игра. Още от първата минута ще ни"скочат" с опит да отбележат първи и да се "върнат в мача". Във всеки мач е нужна концетрация и дисциплина, но в този е изключтелно важно. Чувам, че се гласят за битка и триумф в крайна сметка.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юли 2019 18:02

TristaNNN написа:
noo написа:
УЕФА прати молдовска съдийска бригада на реванша от първия предварителен кръг от Лига Европа между Левски и Ружомберок.
Срещата е в четвъртък от 19,30 часа на "Герена".
Главен съдия ще е Ваецеслав Банари, а негови помощници Виктор Мардари и Димитру Чобану.
Четвърти арбитър ще бъде Генади Сиденко, който също е от Молдова.
Левски спечели първата среща с 2:0.
https://topsport.bg/levski/moldovska-brigada-na-levski-ruzhomberok.html Това ми прилича на партенка. При евентуален следващ съперник от Молдова, съдия в мача да ни е от същата държава, не е много нормално.

Не е партенка: https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... 8/?iv=true
Голям праз, този мач трябва да си го вземем ако ще главен съдия да е дебел Венци, а странични Стоилкас и Петричев. Ако ни плаши някакъв молдовски рефер и търсим завери покрай сънародниците му, които уж можело да се класират срещу АЕК, то нямаме работа в Европа. Да си стоим в кочинката на семките и шкембето.

Тия от УЕФА нямат ли пари за поддръжка и актуализация на тоя уебсайт, че още сме със снимка на стария сектор А? Баси бедняците. :(
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 16 юли 2019 19:17

specter написа:
TristaNNN написа:
noo написа:
УЕФА прати молдовска съдийска бригада на реванша от първия предварителен кръг от Лига Европа между Левски и Ружомберок.
Главен съдия ще е Ваецеслав Банари, а негови помощници Виктор Мардари и Димитру Чобану.
https://topsport.bg/levski/moldovska-brigada-na-levski-ruzhomberok.html Това ми прилича на партенка. При евентуален следващ съперник от Молдова, съдия в мача да ни е от същата държава, не е много нормално.

Голям праз, този мач трябва да си го вземем ако ще главен съдия да е дебел Венци, а странични Стоилкас и Петричев. Ако ни плаши някакъв молдовски рефер и търсим завери покрай сънародниците му, които уж можело да се класират срещу АЕК, то нямаме работа в Европа. Да си стоим в кочинката на семките и шкембето.

Тия от УЕФА нямат ли пари за поддръжка и актуализация на тоя уебсайт, че още сме със снимка на стария сектор А? Баси бедняците. :(

По-скоро им липсва мотивация.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 юли 2019 09:18

Има изхвърляния в темата как ще ги "разбием тия ботушари" , но някои хора бързо забравиха първия мач. Левски по нищо не превъзхождаше ботушарите освен по голове. Мариани вкара един случаен и после дебнахме на контри. Получи се да вкараме и втори. Сега няма да е чак толкова лесно си мисля. Дано бием, но едно голово равенство ми се струва по-вероятно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2019 09:44

specter написа:
TristaNNN написа:
noo написа:

Сега като направим европохода и десанта в групите, ще се размърдат. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юли 2019 09:45

vvessel написа:Има изхвърляния в темата как ще ги "разбием тия ботушари" , но някои хора бързо забравиха първия мач. Левски по нищо не превъзхождаше ботушарите освен по голове. Мариани вкара един случаен и после дебнахме на контри. Получи се да вкараме и втори. Сега няма да е чак толкова лесно си мисля. Дано бием, но едно голово равенство ми се струва по-вероятно.

Така е, по нищо не ги превъзхождахме, освен по голове, голови положения, точни удари, владеене на топката и кондиция. Във всичко останало те ни превъзхождаха - тъчове, корнери. А второто полувреме наистина играхме на контри, при които 20ина минути домакините не си излязоха от полето, контра след контра. Представям си, ако ги превъзхождахме както превъзхождахме Вадуц примерно какво щеше да е. Единствено съм съгласен, че няма да е лесно. Лесен беше финала със Славия, ама съдба.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2019 12:18

Събрахме информацията относно четвъртък (отново) поради многото съобщения!
ОТНОСНО ДЕЦАТА, КОИТО МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ ВЪТРЕ НА СТАДИОНА :
- Това важи за ОРГАНИЗИРАНИ групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации.
- Всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с ПЕДАГОГИЧЕСКО образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н)
-За всяка група трябва да бъде попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ (тази на снимката, има я и в линка отдолу) с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук: http://levski.bg/dec-group-children.pdf ... 4_iWWHy0-Y
Тя се носи в деня на мача.
-За допълнтелна информация, ЗАПИСВАНИЯ!!! и попълнени декларации се свържете с – milen.zhelev@levski.bg или телефон +359876142494.
-Децата и техните придружители ще бъдат допускани през ВХОД 2 на Сектор А.
- КРАЕН срок за записване на групите – 17.07.2019 г., 19:30 часа.
- Групи, които НЕ са подали ПРЕДВАРИТЕЛНА заявка за посещение на двубоя, няма да бъдат допускани на стадиона.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОТНОСНО ВИДЕОСТЕНАТА:
-Тя ще бъде инсталирана пред сектор А/ВХОД 3
-До нея ще бъдат отворени входовете ПРЕЗ ПАРКА до параклиса и през ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД под арката.
-Достъпът до нея ще има ДВА ЧАСА преди самия мач - 17:30
-АПЕЛИРАМЕ! да се въздържате от консумацията на алкохол, провокации, използване на пиротехнически средства или знамена с непозволени символи, тъй като съгласно УЕФА, всяко подобно действие ще се счита за извършено НА СТАДИОНА и констатирането му би довело до ТЕЖКИ санкции за клуба. Моля и хората с подобни ТАТУСИ (не са малко) /тениски(и те не са хич малко) също да НЕ се събличат или да НЕ идват с тях на мача!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2019 12:29

modor написа:-АПЕЛИРАМЕ! [b][u]да се въздържате от консумацията на алкохол....

Нема ви стъпим тогава! Ще си жуля дома! :mrgreen:

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 17 юли 2019 12:54

TristaNNN написа:
modor написа:-АПЕЛИРАМЕ! [b][u]да се въздържате от консумацията на алкохол....

Нема ви стъпим тогава! Ще си жуля дома! :mrgreen:

Изображение

Това е Ал. Йорданов в Европарламента в кабинета си.

Върни се в “Левски”