ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник
А, Левски в каква уговорка трябва да е тогава? След като титла за Лудогорец и купа за тирето е била първоначалната цел? Ние пак за бараж ли сме се разбрали, брех! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:А, Левски в каква уговорка трябва да е тогава? След като титла за Лудогорец и купа за тирето е била първоначалната цел? Ние пак за бараж ли сме се разбрали, брех!
Вие играете в същият цирк с "неочаквани резултати". Известен ни е стила на Черепа или г-н Божков, както вие го наричате вече.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ще се радвам да ги ударим и да прекършим крилцата им. Все пак мачът е троен. Надявам се на 1:0 с автогол на Малинката, че да им излезе онзи цирк с Дяков през г*за.
110 години любов!
groti написа:Ще се радвам да ги ударим и да прекършим крилцата им. Все пак мачът е троен. Надявам се на 1:0 с автогол на Малинката, че да им излезе онзи цирк с Дяков през г*за.
По-скоро си беше любовна игра !
Божигол дал ли е прогноза ?
Предното дерби имаше много кадрови проблеми. Този път пълна мобилизация и 3:0.
Трябва да прецакаме ловешкото фалшиво отборче и да прегърнат... Знаете какво.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Мен повече ме притесняват приятелските отношения между ПК и НС,но не знам г-н Божков на какво мнение 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Re: HardWork
Е що пък на Черно море - не може ли на първия отзад напред - т.е. на онзи без лиценз. Тогава би било истински образ на управлението, а не подобие 
Иначе - като левскар, си искам победата. Те щото нашите победи все изглеждат някому или като подарени, или като нагласени. Ама ако, както казват по Македонията

Иначе - като левскар, си искам победата. Те щото нашите победи все изглеждат някому или като подарени, или като нагласени. Ама ако, както казват по Македонията

koisa написа:А, Левски в каква уговорка трябва да е тогава? След като титла за Лудогорец и купа за тирето е била първоначалната цел? Ние пак за бараж ли сме се разбрали, брех!

висша математика:31 ≠ 4 

miro_rz написа:modor написа:Прекрасен час за мач през делничен ден
Има ли желание има и начин !
[offtopic]Ще има ли време за през магазина за бира и цигари ?[/offtopic]
Този мач е 1:1 !
Абе не е баш така. Ей го, аз смятам да отида, картата ми е в джоба, ама за беля, точно утре не мога да си тръгна от работа по-рано от 18:00, което значи, че ще изпусна поне 30 минути от мача. Няма да ми е приятно, нали!
Пълен та*ак са тия часове и ушевските простотии дето ги развяват като аргументи за сигурността. Разбирам мачът да се играе в Ловеч, примерно, и да има опасения от разни боища по градинките и пътищата натам, ама ние сме в центъра на София бе, баси.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс