ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота

Мнениеот koisa » 15 апр 2019 23:16

От този мач очаквам всичко... Както може да ни бият 3:0, така и ние тях, или пак някой автогол да реши мача... Но повече клоня към скучно реми и спукани няколко топки! Особено, ако Домусчо си прати съдиите да режат оранжевите и така да си измие мръсотиите с нас.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 16 апр 2019 08:02

koisa написа:От този мач очаквам всичко... Както може да ни бият 3:0, така и ние тях, или пак някой автогол да реши мача... Но повече клоня към скучно реми и спукани няколко топки! Особено, ако Домусчо си прати съдиите да режат оранжевите и така да си измие мръсотиите с нас.

Да ти кажа честно и аз очаквам съдията да свири в полза на Лудогорец,тоест да подкрепя нас.. Иначе победа за нас тоя път без автогол.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 апр 2019 12:31

Виждам, все повече трезвомислещи се обединяват в мнението, Победа за съдията! А иначе, ясно за кого ;)...
Бе предложих я тази опция в анкетата, ама...А още преди година-две, предложих на Гонг.бг, в анкетата: Играч на мача, да бъде включван и съдията. Но и те се ослушаха...
А само така, можем ние, феновете, заради които УЖ бил футбола, някак си да подобрим българския футбол, след като това не е цел на БФС!!! - в поне 70% от случаите, играч на мача ще е съдията! Грозно...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 апр 2019 12:58

Преди мача Лудогорец ви писах да си пазите нервите и да не ги хабите за загубена кауза като спечелване на шампионата. Сезона го доиграваме, защото действията на ръководители те ни това говорят. След като те са го отписали, какво очаквате, да не губим срещите до края и да станем шампиони? Това е несериозно.
Моите очаквания за следващия сезон, но след като видя каква селекция ще направят, защото това ще ми покаже какви са им амбициите. Но този твърдо го доиграваме. Убеден съм, че и ръководителите ни не са вярвали в победата ни предния мач, най - вероятно не очакват да победим и следващия с Преименуваните преселници. Защото с изваждането на тримата от състава вече имат удобно алиби за евентуална загуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 апр 2019 14:51

Райнов не е наказан!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 апр 2019 14:54

Язък
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 16 апр 2019 15:23

Прогнозирам победа с 2:0 за нас.Автогол на Байкушенко и гол на Мариани от несъществуваща дузпа,след като съдията ни е пуснал три метрова засада!Записвайте си! 8-)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 апр 2019 15:57

Прогнозирам нещастни люляци след мача.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 апр 2019 17:10

Е аз една камара "виновни" съм пропуснал. Няма да ми стигне денонощие да изброя всички душмани на оранжевия успех.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 апр 2019 17:48

Вълчан написа:Понеже ми изчезна едно мнение....резултатът може би ще е 3-1 за оранжевите.Кофти защита....кофти халфове.....един Костов които не може винаги да носи отбора на гърба си.Михаилов направи 2 грозни грешки като по чудо без гол.Да не говорим как изгледа удара на Моци във гредата.

Е според тебе при удара на Трибуната какво трябваше да направи? Да направи 4 метров плонж :lol: .

Върни се в “Левски”