ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота
От този мач очаквам всичко... Както може да ни бият 3:0, така и ние тях, или пак някой автогол да реши мача... Но повече клоня към скучно реми и спукани няколко топки! Особено, ако Домусчо си прати съдиите да режат оранжевите и така да си измие мръсотиите с нас.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:От този мач очаквам всичко... Както може да ни бият 3:0, така и ние тях, или пак някой автогол да реши мача... Но повече клоня към скучно реми и спукани няколко топки! Особено, ако Домусчо си прати съдиите да режат оранжевите и така да си измие мръсотиите с нас.
Да ти кажа честно и аз очаквам съдията да свири в полза на Лудогорец,тоест да подкрепя нас.. Иначе победа за нас тоя път без автогол.
Виждам, все повече трезвомислещи се обединяват в мнението, Победа за съдията! А иначе, ясно за кого
...
Бе предложих я тази опция в анкетата, ама...А още преди година-две, предложих на Гонг.бг, в анкетата: Играч на мача, да бъде включван и съдията. Но и те се ослушаха...
А само така, можем ние, феновете, заради които УЖ бил футбола, някак си да подобрим българския футбол, след като това не е цел на БФС!!! - в поне 70% от случаите, играч на мача ще е съдията! Грозно...

Бе предложих я тази опция в анкетата, ама...А още преди година-две, предложих на Гонг.бг, в анкетата: Играч на мача, да бъде включван и съдията. Но и те се ослушаха...
А само така, можем ние, феновете, заради които УЖ бил футбола, някак си да подобрим българския футбол, след като това не е цел на БФС!!! - в поне 70% от случаите, играч на мача ще е съдията! Грозно...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Преди мача Лудогорец ви писах да си пазите нервите и да не ги хабите за загубена кауза като спечелване на шампионата. Сезона го доиграваме, защото действията на ръководители те ни това говорят. След като те са го отписали, какво очаквате, да не губим срещите до края и да станем шампиони? Това е несериозно.
Моите очаквания за следващия сезон, но след като видя каква селекция ще направят, защото това ще ми покаже какви са им амбициите. Но този твърдо го доиграваме. Убеден съм, че и ръководителите ни не са вярвали в победата ни предния мач, най - вероятно не очакват да победим и следващия с Преименуваните преселници. Защото с изваждането на тримата от състава вече имат удобно алиби за евентуална загуба.
Моите очаквания за следващия сезон, но след като видя каква селекция ще направят, защото това ще ми покаже какви са им амбициите. Но този твърдо го доиграваме. Убеден съм, че и ръководителите ни не са вярвали в победата ни предния мач, най - вероятно не очакват да победим и следващия с Преименуваните преселници. Защото с изваждането на тримата от състава вече имат удобно алиби за евентуална загуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Райнов не е наказан!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Язък
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Прогнозирам победа с 2:0 за нас.Автогол на Байкушенко и гол на Мариани от несъществуваща дузпа,след като съдията ни е пуснал три метрова засада!Записвайте си! 

Прогнозирам нещастни люляци след мача.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Е аз една камара "виновни" съм пропуснал. Няма да ми стигне денонощие да изброя всички душмани на оранжевия успех.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Вълчан написа:Понеже ми изчезна едно мнение....резултатът може би ще е 3-1 за оранжевите.Кофти защита....кофти халфове.....един Костов които не може винаги да носи отбора на гърба си.Михаилов направи 2 грозни грешки като по чудо без гол.Да не говорим как изгледа удара на Моци във гредата.
Е според тебе при удара на Трибуната какво трябваше да направи? Да направи 4 метров плонж