Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 17:00
Ся не ми се гледа пак ситуацията при гола на буферите, обаче ролята на Яблонски в конкретния случай е или да покрива нападателя, или да подсигури партньора си в защита. Опита се да направи нещо между двете и в крайна сметка нито едното, нито другото.
- metodito
- Контакти:
Между другото, надявам се с този и с Локото, Давид да разубеди много фенове как не мислил за "Левски" вече. Лично на мен, след лятото Давид много ще ми липсва. С Локото изнасяше топката много добре с мощната си крачка, а и направи головата асистенция. Сега, дали беше нарочно или не, все си е асистенция. Заслужаваше да вкара и гол, но не би. Рейш казва, че титулярната му позиция е центр. защитник, но на мен ми харесва само като ДХ. Като защитник е тромав, неориентиран. Добре се позиционира обаче при статични. Въобще, научен футболист, но предпочитам да е партнер на Тиам.
Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
- t0bl3ro_bg
Не знам каква му е ролята на яблонски в мача, но гледайки стоп-кадъра можеше да остави другия в засада ако следеше играта, но това е много трудно за изпълнение, а той не може да чете дори елементарни ситуации, какво остава да рискува с едно такова решение. Той не знае къде му е човека през цялото време, а цветко и той е яко закъснял.
При Холмар е съвсем друга ситуацията и за това той винаги покриваше и поправяше грешките му, но пък много хора не могат да го видят това, а е елементарно.
При Холмар е съвсем друга ситуацията и за това той винаги покриваше и поправяше грешките му, но пък много хора не могат да го видят това, а е елементарно.
t0bl3ro_bg написа:Не знам каква му е ролята на яблонски в мача, но гледайки стоп-кадъра можеше да остави другия в засада ако следеше играта, но това е много трудно за изпълнение, а той не може да чете дори елементарни ситуации, какво остава да рискува с едно такова решение. Той не знае къде му е човека през цялото време, а цветко и той е яко закъснял.
Много правилно, една крачка напред и Аралица оставаше в засада. Това обаче е за топ играчите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Не знам каква му е ролята на яблонски в мача, но гледайки стоп-кадъра можеше да остави другия в засада ако следеше играта, но това е много трудно за изпълнение, а той не може да чете дори елементарни ситуации, какво остава да рискува с едно такова решение. Той не знае къде му е човека през цялото време, а цветко и той е яко закъснял.
Грешката е първо тактическа на полузащитата, след това на Цвятко, който отново не си е на мястото. Това не е първият път, в който Давид се раздвоява между това да покрива Цвятко или да си върши своята работа. Горанов не прави подобни изпълнения и Холмар е улеснен в този смисъл. Поне така мисля аз. А че е грешка, че не видя другия нападател, ок. Само че там трябваше да е бека ни. Пак погледнете, Рейш се подхлъзва и...
Последна промяна от metodito на 18 фев 2019 20:58, променено общо 1 път.
-
Serafim
- Контакти:
metodito написа:Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
В какъв смисъл е разменил местата на Горанов и Цветкович?
Божинов наистина нямаше смисъл да почва титуляр. Още към 35-та минута бе препотен и пребледнял.
- Kris_men2000
Кефите ме как в тема за мача с Витоша коментирате миналият мач с Локото.А в темата за мача с Локото коментирате подготвителният лагер.Нещо аз ли не разбирам или вървим с мач назад.
Но поне това е добре , че всички без изключение коментирате Левски как играе футбол и правите разбор на футболни ситуации.
Е това вече ми харесва да коментираме футболни ситуации а не да плюем съдията или съперника.
За мача съжалявам но с тази игра резултата е твърдо 1:1.С Божинов за нападател толкова.Даже и това ни е много.
Но поне това е добре , че всички без изключение коментирате Левски как играе футбол и правите разбор на футболни ситуации.
Е това вече ми харесва да коментираме футболни ситуации а не да плюем съдията или съперника.
За мача съжалявам но с тази игра резултата е твърдо 1:1.С Божинов за нападател толкова.Даже и това ни е много.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
Божинов наистина нямаше смисъл да почва титуляр. Още към 35-та минута бе препотен и пребледнял.
Първото не започнаха ли с разменени места или аз нещо съм се омотал? С ляво и дясно се караме от време на време.
Последна промяна от metodito на 18 фев 2019 21:43, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Кефите ме как в тема за мача с Витоша коментирате миналият мач с Локото.А в темата за мача с Локото коментирате подготвителният лагер.Нещо аз ли не разбирам или вървим с мач назад.
Всичко е наред. Wrong is right.
Относно самия мач, очаквам открита игра от "Витоша", а това ще ни улесни. Бистричани се опитват да играят футбол, а не моуриньовските тактики на оня хърват вчера - две контри за цял мач, останалото време отзад. Ако ще е Божинов пак титуляр, забравете. Иначе Ралица вчера спомена за някакво разтежение на Костов. Може би това е била причината да не е титуляр.... Просто никва логика нямаше.
-
Serafim
- Контакти:
metodito написа:Serafim написа:metodito написа:Старшията направи две големи грешки в мача с Локото и титулярната схема, разменяйки местата на Горанов и Цвятко и пускайки Божинов. И не знам от какво бяха продиктувани тези промени.
Първото не започнаха ли с разменени места или аз нещо съм се омотал? С ляво и дясно се караме от време на време.
Не, не са. Объркал си се.