ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
99
35%
Равен
47
17%
Победа за Левски
134
48%

Общо гласове: 280

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , 20.10.

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2018 11:18

Maчът е троен отвсякъде, независимо, че техният треньор ще ги води на изпроводяк. Тия зелените така или иначе имат много добри футболисти и сработен отбор, та могат спокойно да си играят със или без треньор срещу нас. Хубавото е, че ние изглеждаме също сравнително стабилни, а мачовете срещу тирето и Славия доказаха това. Радващо е, че в атака сме интересни и по-разнообразни, като в последните 4-5 мача се вижда, че буквално всеки наш състазател е способен да се разпише, така че прогнозирам победа с 2-1, голмайстори Яблонски и Мариани. Само Левски и народна музика! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2018 11:29

Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2018 11:46

mikata написа:В Панатинайкос е играл дефанзивен халф :idea:
В контролата с отбора от Илиенци и на мен ми направи впечатление,че е леко бавен :roll:

Бавен, ама "железобетонен". Не е нужно да си Бен Джонсън, за да си добър защитник. Нужно е предугаждане и пласиране. Затова в ПСЖ централен защитник е Тиаго Силва, а не Мбапе. ;)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 окт 2018 14:15

Страх ме е да дам прогноза и затова ще си замълча.Ако е рекъл Господ да направи щастлива 2/3 от България значи всичко е наред ако ли не тогава забравяме мача и мислим за напред без паника или плюене срещу играчи и треньори.Това е каквото стане пък дано да сме щастливи в 22:00ч. в събота.АМИН.
П.С. Дано само нашите да не са излезли от ритъм от тази пауза както предишният път.Дано.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 окт 2018 14:18

blue avalanche написа:
В контролата с отбора от Илиенци и на мен ми направи впечатление,че е леко бавен :roll:

Бавен, ама "железобетонен". Не е нужно да си Бен Джонсън, за да си добър защитник. Нужно е предугаждане и пласиране. Затова в ПСЖ централен защитник е Тиаго Силва, а не Мбапе. ;)

Железобетонен ама бавен. Изпусне ли някой от засадата играта свършва.Няма кой да го догони.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 окт 2018 14:27

metodito написа:Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).

Методи бъди сигурен , че съдията е приготвил не тесла а направо фреза с гилотина.Домуса няма да ни остави така.Изпусне ли ни след това нямаме спиране.Той много добре го знае това и затова се е подготвил тройно.Съдии,Комисии с наказания за напред и синьото БФС.Това е чистата истина в българският футбол.
А и имай и едно на ум , че Гнома не спи а бистри дяволски пъклени планове за нас.Та така , че се очертава светло и спокойно първенство за Левски удари от всякъде и от всички.Но нищо така 27 та ще е най сладката в нашата история.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2018 14:41

Kris_men2000 написа:
metodito написа:Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).

Методи бъди сигурен , че съдията е приготвил не тесла а направо фреза с гилотина.Домуса няма да ни остави така.Изпусне ли ни след това нямаме спиране.Той много добре го знае това и затова се е подготвил тройно.Съдии,Комисии с наказания за напред и синьото БФС.Това е чистата истина в българският футбол.
А и имай и едно на ум , че Гнома не спи а бистри дяволски пъклени планове за нас.Та така , че се очертава светло и спокойно първенство за Левски удари от всякъде и от всички.Но нищо така 27 та ще е най сладката в нашата история.

В настоящите "политически" условия, за титла да се мисли е безпочвено. За мен, ние имаме по-голяма цел - атакуване на групите на ЛЕ. И разбира се, Купата. Титла няма никой да ни позволи. По-скоро Петричев ще извади отбора по времето на мача им с тях, отколкото титлата да дойде при нас. Спортно и психологически, ние сме една идея пред разградчани. За мен Лудогорец в момента е един уморен отбор, разклатен в психологически план, и ако не са съдиите и Кешерю... В същото време, на "Георги Аспарухов" има един страхотен екип, всички са едно - играчи и треньор, което компенсира някои индивидуални несъвършенства. Аз се надявам Славиша да направи от някой малчуган футболист. Както Кабов, така и "Меси" имат потенциал. Но е наистина несериозно това - как изглеждат. Как да пуснеш Стаси срещу един Мооооци-Мооооци или Дяков? Че той ще му влезе как си влиза и дотам Стаси като футболист. Не е сериозно просто на 18 да са с физика на 13-годишни.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2018 15:04

Kris_men2000 написа:
blue avalanche написа:

Железобетонен ама бавен. Изпусне ли някой от засадата играта свършва.Няма кой да го догони.

Ми аз, пък, не разбрах как го "разкрихте", че е бавен? Да е изпуснал някой от Локо-то?
Джон Тери, Кейхил, Т.Силва, Бонучи, Киелини и други "бързаци" като тях, що ги държат в отборите?
Ми ако вземат да изпуснат някой от засадата? "Играта" на Ювентус, ПСЖ, Челси и другите ще вземе да свърши. Сигурно онези са някакви балами. Само ние я разбираме тази игра.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2018 15:46

Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2018 15:51

TristaNNN написа:Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета. :roll:

Ако преди всеки по-такъв мач ще се реве като вдовица за...направо темите да ги кръщават:
"Левски - еди койси... Съдийски назначения"
и нека ревът започне...СЕГА! :mrgreen:

Върни се в “Левски”