ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , 20.10.
Maчът е троен отвсякъде, независимо, че техният треньор ще ги води на изпроводяк. Тия зелените така или иначе имат много добри футболисти и сработен отбор, та могат спокойно да си играят със или без треньор срещу нас. Хубавото е, че ние изглеждаме също сравнително стабилни, а мачовете срещу тирето и Славия доказаха това. Радващо е, че в атака сме интересни и по-разнообразни, като в последните 4-5 мача се вижда, че буквално всеки наш състазател е способен да се разпише, така че прогнозирам победа с 2-1, голмайстори Яблонски и Мариани. Само Левски и народна музика! 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:В Панатинайкос е играл дефанзивен халф
В контролата с отбора от Илиенци и на мен ми направи впечатление,че е леко бавен
Бавен, ама "железобетонен". Не е нужно да си Бен Джонсън, за да си добър защитник. Нужно е предугаждане и пласиране. Затова в ПСЖ централен защитник е Тиаго Силва, а не Мбапе.
- Kris_men2000
Страх ме е да дам прогноза и затова ще си замълча.Ако е рекъл Господ да направи щастлива 2/3 от България значи всичко е наред ако ли не тогава забравяме мача и мислим за напред без паника или плюене срещу играчи и треньори.Това е каквото стане пък дано да сме щастливи в 22:00ч. в събота.АМИН.
П.С. Дано само нашите да не са излезли от ритъм от тази пауза както предишният път.Дано.
П.С. Дано само нашите да не са излезли от ритъм от тази пауза както предишният път.Дано.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
blue avalanche написа:mikata написа:В Панатинайкос е играл дефанзивен халф
В контролата с отбора от Илиенци и на мен ми направи впечатление,че е леко бавен
Бавен, ама "железобетонен". Не е нужно да си Бен Джонсън, за да си добър защитник. Нужно е предугаждане и пласиране. Затова в ПСЖ централен защитник е Тиаго Силва, а не Мбапе.
Железобетонен ама бавен. Изпусне ли някой от засадата играта свършва.Няма кой да го догони.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
metodito написа:Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).
Методи бъди сигурен , че съдията е приготвил не тесла а направо фреза с гилотина.Домуса няма да ни остави така.Изпусне ли ни след това нямаме спиране.Той много добре го знае това и затова се е подготвил тройно.Съдии,Комисии с наказания за напред и синьото БФС.Това е чистата истина в българският футбол.
А и имай и едно на ум , че Гнома не спи а бистри дяволски пъклени планове за нас.Та така , че се очертава светло и спокойно първенство за Левски удари от всякъде и от всички.Но нищо така 27 та ще е най сладката в нашата история.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:metodito написа:Очаквам изключителна съдийска тесла, подобна на онова 0-0 на Герена, когато бяхме с Дельо начело. Тогава още в началото заслужаваха червен картон и дузпа (за нарушението срещу Тони).
Методи бъди сигурен , че съдията е приготвил не тесла а направо фреза с гилотина.Домуса няма да ни остави така.Изпусне ли ни след това нямаме спиране.Той много добре го знае това и затова се е подготвил тройно.Съдии,Комисии с наказания за напред и синьото БФС.Това е чистата истина в българският футбол.
А и имай и едно на ум , че Гнома не спи а бистри дяволски пъклени планове за нас.Та така , че се очертава светло и спокойно първенство за Левски удари от всякъде и от всички.Но нищо така 27 та ще е най сладката в нашата история.
В настоящите "политически" условия, за титла да се мисли е безпочвено. За мен, ние имаме по-голяма цел - атакуване на групите на ЛЕ. И разбира се, Купата. Титла няма никой да ни позволи. По-скоро Петричев ще извади отбора по времето на мача им с тях, отколкото титлата да дойде при нас. Спортно и психологически, ние сме една идея пред разградчани. За мен Лудогорец в момента е един уморен отбор, разклатен в психологически план, и ако не са съдиите и Кешерю... В същото време, на "Георги Аспарухов" има един страхотен екип, всички са едно - играчи и треньор, което компенсира някои индивидуални несъвършенства. Аз се надявам Славиша да направи от някой малчуган футболист. Както Кабов, така и "Меси" имат потенциал. Но е наистина несериозно това - как изглеждат. Как да пуснеш Стаси срещу един Мооооци-Мооооци или Дяков? Че той ще му влезе как си влиза и дотам Стаси като футболист. Не е сериозно просто на 18 да са с физика на 13-годишни.
- blue avalanche
- Контакти:
Kris_men2000 написа:blue avalanche написа:mikata написа:В Панатинайкос е играл дефанзивен халф
Железобетонен ама бавен. Изпусне ли някой от засадата играта свършва.Няма кой да го догони.
Ми аз, пък, не разбрах как го "разкрихте", че е бавен? Да е изпуснал някой от Локо-то?
Джон Тери, Кейхил, Т.Силва, Бонучи, Киелини и други "бързаци" като тях, що ги държат в отборите?
Ми ако вземат да изпуснат някой от засадата? "Играта" на Ювентус, ПСЖ, Челси и другите ще вземе да свърши. Сигурно онези са някакви балами. Само ние я разбираме тази игра.
Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета.
Ако преди всеки по-такъв мач ще се реве като вдовица за...направо темите да ги кръщават:
"Левски - еди койси... Съдийски назначения"
и нека ревът започне...СЕГА!