Eminem написа:WPWW написа:Ако помощниците водеха и реванша с Вадуц, сега щяхме да се готвим за мача с Жалгирис. Такова масово зомбиране за някакъв чужденец със спорна визитка не е имало.
[offtopic]Как точно Роси попречи на Буш да вкара дузпата ? Или да вкара положението сам срещу вратаря ? Или да вкара положението си в първия мач към 5 минута ? Как Роси попречи на Мариани да вкара чистото положение в края на мача за 4:2 Роси ли е виновен, че митрева е пълна некадърничка и, че новият не можа да вземе бързо решение ? Или сам трябваше да извади пари и да купи ляв, десен бек, центр. защитник, крило и ц. нападател ?
Да, Роси правилно беше освободен, но заради такива като вас, ръководството ще излезе чисто от ситуацията, а то е най-големият проблем на Левски!!!!!!!!!![/offtopic]
Да, точно вие дължите извинение на трезвомислещите левскари, които наричахте оранжеви, защото виждаха истината за италианското менте. НО ОЩЕ НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ?!
Ръководството е точно лъсната гнила ябълка и това се вижда от факта, че толкова време не се решиха да сменят треньор, който очевидно не се интересуваше, а и не можеше да направи сносен отбор.
Какво значение има дузпата на Буш, след като сините отново бяха като бабички, с демодирания, апатичен и свръхбавен футбол? Срещу отбор от Лихтенщайн не знам дали сте забелязали какъв ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ от мача 8-9 играчи в синьо бяха плътно в своята половина, при положение, че губим в общия резултат?!?! Това е без прецедент от както гледам "Левски", Пирин щяха повече да натиснат и притеснят този "гранд" Вадуц. Неадекватна тактика, присъща на изпадащи отбори; както започна Делио, така и завърши.
Като е такъв треньор, не можа ли да се обяви, че Прохазка и Панайотов са нужни на отбора, не можа ли да види, че Мариани е карикатура преди да го пусне титуляр, за Белмонт няма нужда от коментар. Дали пък не се сети, че Митрев има нужда от почивка поне месец-два?! Изобщо какви корекции направи този човек, когато имаше нужда? Нулио на квадрат, минаваше му през шапката докъде ще стигне този отбор, само пенсията му беше в главата.
Дори седмица по-рано да беше изгонен, футболистите щяха да се вдигнат и да ОТНЕСАТ Вадуц! Но ако по някаква случайност беше свършил мача 4-2, пак трябваше да ви търпим глупостите и ВЪЗХВАЛИТЕ НА НУЛИО, КОЕТО Е НАЙ-АБСУРДНОТО.
Явно аз съм най-големият специалист, защото бях убеден, че Роси е загуба на време още след мача с Лудогорец септември месец, когато всички бяха в някаква еуфория от 0-0. Заради такива капацитети като вас във форума и НПК, видяхме може би на-големия срам в историята на клуба, защото вие крепяхте най-слабия треньор в историята толкова рекордно дълго време.