Спас Русев си тръгва от Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Спас Русев напуска Левски до часове

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:18

kiril.a.d написа:
koisa написа:
LSFC 1914 написа:
koisa написа:Ами ние така или иначе все едно си бяхме без собственик. Освен няколко човека да си прехвърлят милиони, друго не видях от Русев и компания. :geek:

Така е, но кой ще вземе Левски след СР? Голяма мъгла взе да става, а това определено не е на добре.

Ако отново ще е спуснат "собственик", има ли някакво значение? :roll:

"Спуснат собственик"? - след този собственик и направената ревизия, може да ви спуснат само някои Минджуци...междувременно, някои Милко и Морко да поемат клуба...и после клуба да поеме...сещаш се накъде ;) - Историята вече го е доказала това развитие...

За Морко не знам, ама Милко голям шеф го раздава. Няма вид, че отборът му е закрит.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 фев 2017 10:22

Thsmith написа:Майната му на тоя лъжльо Лупи II. Аз от доста време се надявам Софиянски да ни стане президент. Знам, че е мошеник, но поне е от умните и оставя нещо след него, а знаем че е и истински Левскар. Според мен би организирал нещата доста по успешно, но всички си остава само предположения.

И Софиянски не е факир...въпреки факирствата които направи, като служебен премиер, но това беше с обединени усилия на всички изпокарали се политици...
Та мислиш ли че Софиянски ще извади 20 милиона, да оправи положението в "Левски"? - то и ние си мислехме, че и Гришата ги приказва, как щял да оздравява ЦСКА...
Не ви го пожелавам, но го "виждам"...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 22 фев 2017 10:23

Какво ви дреме бе, важното е, че ЦСКА има тире :) Ако трябва да сме сериозни, какво положително видя "Левски" при Спас Русев, освен високопарни приказки ? Не мисля, че оттеглянето на Русев е някаква загуба за сините. Дето се казва 0:0 ! Лошото са дълговете на клуба, но Русев не е човека, който ще ги погасява. Май най-доброто решение за "Левски" е принципа на издръжка на Берое и лека полека без много разходи, да се погасяват дълговете. Иначе казано, тихо и бездарно към изчистване. Успех !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:24

kiril.a.d написа:
Thsmith написа:Майната му на тоя лъжльо Лупи II. Аз от доста време се надявам Софиянски да ни стане президент. Знам, че е мошеник, но поне е от умните и оставя нещо след него, а знаем че е и истински Левскар. Според мен би организирал нещата доста по успешно, но всички си остава само предположения.

И Софиянски не е факир...въпреки факирствата които направи, като служебен премиер, но това беше с обединени усилия на всички изпокарали се политици...
Та мислиш ли че Софиянски ще извади 20 милиона, да оправи положението в "Левски"? - то и ние си мислехме, че и Гришата ги приказва, как щял да оздравява ЦСКА...

Какви 20 млн?
И защо трябва да се вадят в момента?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2017 10:26

Skywalker написа:Какво ви дреме бе, важното е, че ЦСКА има тире :) Ако трябва да сме сериозни, какво положително видя "Левски" при Спас Русев, освен високопарни приказки ? Не мисля, че оттеглянето на Русев е някаква загуба за сините. Дето се казва 0:0 ! Лошото са дълговете на клуба, но Русев не е човека, който ще ги погасява. Май най-доброто решение за "Левски" е принципа на издръжка на Берое и лека полека без много разходи, да се погасяват дълговете. Иначе казано, тихо и бездарно към изчистване. Успех !

Не ми пука, защото Левски "тире" няма да сложи ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 фев 2017 10:29

Заклет Левскар написа:
kiril.a.d написа:

Какви 20 млн?

А-а, не знам! - от ЦСКА ги поискаха първо, да ги вадят на момента, после да правят оздравителни планове, но...така и не се намери , кой да се нагърби с официално признатите 22-24 милиона...
Да, вашите били 18 милиона, според "счетоводителя" ви - но където са 18 милиона, там са и 22-24 милиона! - поне за нашата действителност...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 22 фев 2017 10:32

Абсолютен мошеник е Спасчо Русев от гр.Перник !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 фев 2017 10:33

gonzo72 написа:Абсолютен мошеник е Спасчо Русев от гр.Перник !

Това е ясно и на малките деца, но какво оттук нататък предстои за Левски ?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:35

kiril.a.d написа:
Заклет Левскар написа:
kiril.a.d написа:

Какви 20 млн?

А-а, не знам! - от ЦСКА ги поискаха първо, да ги вадят на момента, после да правят оздравителни планове, но...така и не се намери , кой да се нагърби с официално признатите 22-24 милиона...
Да, вашите били 18 милиона, според "счетоводителя" ви - но където са 18 милиона, там са и 22-24 милиона! - поне за нашата действителност...

За какъв оздравителен план говориш?
Кога е делото по несъстоятелност?
Кой е назначения синдик?
До кога трябва да се внесе оздравителния план?
Кога ще се произнесе съдът?
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 фев 2017 10:35

Не знам, хора - пожелавам ви някак си да се спасите, защото и вие ако изпаднете в миманса - ЦСКА не съществува, Локо Сф го пратиха в миманса и изобщо не е ясно дали някога ще се възстанови, като това, което беше - и какво и остана на София? - само Тото Клуб Славия...А този тотаджийски отбор си е направо позор за града, от който е!
Т.е. София остава без отбор, в ППЛ, ако и вие пропаднете.

Върни се в “Левски”