Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 15:0

Мнениеот mikata » 17 фев 2017 16:52

Групата

Йоргачевич, Кръстев, Яблонски, Пиргов, Минев, Прохазка, С. Александров , Костадинов, Огнянов, Бурабия, Нар, Аниете, Сандберг, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 фев 2017 17:06

koisa написа:Прекалено е рано да се каже дали сме мръднали поне с малко или напротив. Контролите са едно, а официалните мачове съвсем друго. Първите два-три мача не очаквайте кой знае какво, чак след това ще може да се каже какво е свършено на лагерите. Видяхме снощи Лудогорец как след подготовката и паузата са на съвсем различно ниво от нормалното. :geek:

Контролите не са официални мачове. Но в контролите може да се види много. Разбира се от този, който може да види. Добре е този, който трябва да види и да може. Защо не трябва да очакваме кой знае какво в първите два-три мача? След това няма ли да е прекалено късно да очакваме каквото и да е? Всъщност като че ли още в края на ноември приключихме с очакванията.
П.П. "Лудогорец" игра 1/16 финал от турнира ЛЕ. Срещу съперник достигнал до същото стъпало. За което заслужава само похвали. Не знам защо някои са си мислили, че ще победят лесно, че превъзхождат почти всички конкуренти, че с лекота могат да прескочат още няколко кръга и дори да играят финал.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 фев 2017 17:55

Живко6461 написа:Защо не трябва да очакваме кой знае какво в първите два-три мача? След това няма ли да е прекалено късно да очакваме каквото и да е? Всъщност като че ли още в края на ноември приключихме с очакванията.

Защото доста често се случва на отборите след голяма пауза и "тежките" за родните футболисти лагери, да започнат трудно в първенството. Под това да не очакваме кой знае какво нямах предвид да загубим, а че е нормално да започнем така като завършихме годината. Дори написаното от мен се вижда в голяма част от прогнозите за мача. 0:1/1:1/1:2

Живко6461 написа:П.П. "Лудогорец" игра 1/16 финал от турнира ЛЕ. Срещу съперник достигнал до същото стъпало. За което заслужава само похвали. Не знам защо някои са си мислили, че ще победят лесно, че превъзхождат почти всички конкуренти, че с лекота могат да прескочат още няколко кръга и дори да играят финал.

Просто снощи се видя как след паузата Лудогорец не са на познатото си ниво. Не е само до класата на Копенхаген, то си личеше!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 17 фев 2017 19:00

mikata написа:Групата

Йоргачевич, Кръстев, Яблонски, Пиргов, Минев, Прохазка, С. Александров , Костадинов, Огнянов, Бурабия, Нар, Аниете, Сандберг, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи

Де Ноойер извън групата ... красноречиво :( жалко че го изпускаме, още по-жалко че без пари ...

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 18 фев 2017 01:36

Ще видим какво ще стане . Лично аз не съм оптимист и не смятам Топчо за качествен треньор , но е най добрият възможен вариант за Левски в момента . То и при Люпко контролите не минаха блясково , но с тактическа дисциплина взимахме всеки мач с него . Контролите не са мерило . Смяната на схемата е добър коз за Левски тъй като в България се играе с една единствена такава и ако Топчо си е въвел изискванията правилно ще има с какво да изненадаме .

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 фев 2017 05:24

koisa написа:
Живко6461 написа:Защо не трябва да очакваме кой знае какво в първите два-три мача? След това няма ли да е прекалено късно да очакваме каквото и да е? Всъщност като че ли още в края на ноември приключихме с очакванията.

Защото доста често се случва на отборите след голяма пауза и "тежките" за родните футболисти лагери, да започнат трудно в първенството. Под това да не очакваме кой знае какво нямах предвид да загубим, а че е нормално да започнем така като завършихме годината. Дори написаното от мен се вижда в голяма част от прогнозите за мача. 0:1/1:1/1:2

Живко6461 написа:П.П. "Лудогорец" игра 1/16 финал от турнира ЛЕ. Срещу съперник достигнал до същото стъпало. За което заслужава само похвали. Не знам защо някои са си мислили, че ще победят лесно, че превъзхождат почти всички конкуренти, че с лекота могат да прескочат още няколко кръга и дори да играят финал.

Просто снощи се видя как след паузата Лудогорец не са на познатото си ниво. Не е само до класата на Копенхаген, то си личеше!

Честото явление след паузата и лагерите отборите да започват трудно първенството означава, че не са провели правилната подготовка или, че възможностите им са по-малки от изискванията за успешно представяне в първите мачове.
Аз не мисля, че е нормално "Левски" да започва пролетния дял от първенството колебливо, с провали.
Същото е валидно и за "Лудогорец", но ... нека първо стигнем до техните проблеми.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 фев 2017 09:09

Къде можем да гледаме мача онлайн? Прогноза 1-3 !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 фев 2017 09:20

Живко6461 написа:Аз не мисля, че е нормално "Левски" да започва пролетния дял от първенството колебливо, с провали.

И аз не смятам, че е нормално, но за жалост в последните 5-6 години това е факт. За мен няма да е голяма изненада, ако се случи точно така.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2017 10:55

Живко6461 написа:Честото явление след паузата и лагерите отборите да започват трудно първенството означава, че не са провели правилната подготовка или, че възможностите им са по-малки от изискванията за успешно представяне в първите мачове.
Аз не мисля, че е нормално "Левски" да започва пролетния дял от първенството колебливо, с провали.
Същото е валидно и за "Лудогорец", но ... нека първо стигнем до техните проблеми.

Принципно, масово лидерите, ако си забелязал почват тромаво. Опашкарите в началото трупат точки, после окапват, а големите вече са набрали инерция. И във Франция го има, и в Германия, и в Англия. Не е често срещано шампиона да е почнал силно, да е продължил силно и да е завършил първи. Винаги има някоя и друга временна дупка.

По отношение на контролите и Лудогорец, еми на чичо Гошо трябваше да му светне червената лампичка, защото в контролите не бяха "идеални". Да не говорим, че имах чувството, че ги подцениха, което е малоумно.

Аз не знам какво да мисля за нас. В смисъл, ако подготовката е показател, то в дефанзивен план ще сме добре, но в офанзивен план сме гола вода и трансферите няма да променят това. Вземането на Яблонски мисля никой няма да отрече, че беше правилен ход. Още повече след контузиите на Сашо Александров и на румънчето.

Върни се в “Левски”