Сензационно: Петрович напусна Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Сензационно: Петрович напусна Левски

Мнениеот Долно уйно » 22 окт 2016 17:34

Доста сериозни причини е изтъкнал в оставката си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 окт 2016 17:35

Тотално смаза ръководството на Левски, да видим, какъв ще е отговора от тяхна страна

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2016 17:37

marco_bailey написа:Така става, като копаеш гроб другиму...

И какво толкова е станало?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 окт 2016 17:38

Петрович само доказва думите ми, че като човек е пълно нищожество - такъв е бил, такъв ще си остане. Както и при миналия му престой в Левски, пак напуска, когато му скимне, без да мисли за отбора, който уж обичал. При това го прави точно часове преди важен мач, за да няма никакво време за адекватна реакция.

За тези, които го защитават, да питам - какво му пречеше щом ще си ходи, да го направи преди няколко дни, за да не поставя отбора в положението да няма треньор един час преди важен мач? Люпко е подлога и това вече никой не може да го оспори. Да си ходи и крака му да не стъпва на Герена повече!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 окт 2016 17:41

Проблемът е финикийски!
Ни табло, ни козирка, ни играчи, ни.... премии :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 окт 2016 17:41

1. На първо място е водената срещу мен кампания в медиите още от първия ми ден като треньор на "Герена". За съжаление тази кампания е инспирирана от хора в клуба.

2. Мои началници са водили нееднократно преговори с други треньори, които да ме заменят и това е информация, която имам от първа ръка.

3. Още след последните два мача от предишния сезон и преди началото на лятната подготовка настоявах отборът да бъде подсилен съществено, повечето от новите футболисти не бяха доведени и одобрени от мен. Бях принуден да се съглася с тяхното идване, само защото нямах достатъчно играчи на пейката и в тренировъчния процес, което за клуб с амбициите на "Левски" е недопустимо.

4. От проведената през лятото селекция футболистите, взети по мое желание, са единствено резервният вратар Чворович и защитникът Пиргов.

5. Аз лично предложих на ръководството да бъдат привлечени румънецът Сапунару, стоперът на "Партизан" Томич, Зубчев, който сега е в "Лил", Нистор от "Динамо" (Букурещ), както и един измежду Станислав Манолев и Иван Бандаловски.

6. През последните 5 и половина месеца не спирам да слушам как "Левски" на всяка цена трябва да спечели титлата - не коментирам дали настоящият състав има потенциал да го направи. Но за да се спечели титла, освен отбор, трябва да имаш и клуб. По мои сметки за 10 кръга от началото на първенството "Левски" беше ощетен от съдийски грешки с поне 4-5, а може би и 6 точки. В такива условия никой клуб нищо не може да спечели.

7. Трябва да се борим за шампионската титла, а в същото време шефовете спират премиите на футболистите, които са договорени преди началото на първенството. На първо място сме без загуба, а атмосферата в съблекалнята е още по-негативна заради решението да се спрат премиите.

8. Най-добрите футболисти в отбора - Бабатунде и Нар, нямат автомобили, които са им обещани от лятото. Те се оплакват на мен, а аз няма как да им помогна.

9. Както виждате сами, фигурата на треньора в ПФК "Левски" няма значение, напълно е обезценена. Той не може да направи нищо, а само носи голяма отговорност за резултатите на отбора.

10. По всички гореизброени причини бих искал да се разделим, защото работя под твърде голям стрес и в лоша атмосфера, с което рискувам здравето ми сериозно да се влоши. А животът ни е само един. Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е "Левски",се казва в молбата, подписана от Люпко Петрович.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 окт 2016 17:43

futbolqga написа:За тези, които го защитават, да питам - какво му пречеше щом ще си ходи, да го направи преди няколко дни, за да не поставя отбора в положението да няма треньор един час преди важен мач? Люпко е подлога и това вече никой не може да го оспори. Да си ходи и крака му да не стъпва на Герена повече!

Люпко е взел доста сериозна сума от Гришата и Домус ага, за да си замине по този начин. На всички е ясно, че тоя сърбин е подлога. Никога повече да не се връща!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 22 окт 2016 17:44

joro630709 написа:Разбира се , че Ганчев по някакъв начин има пръст в това.Но така или иначе Люпко си беше пътник.Отборът не играе нищо, а срещу минуса се изложи много.

И къде по-точно има пръст? В назначаването или в уволнението му? Или ако Ганчев иска Люпко да саботира Левски, защо ще го кара да напуска?

Айде стига глупости!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 22 окт 2016 17:47

LSFC 1914 написа:Люпко е взел доста сериозна сума от Гришата и Домус ага, за да си замине по този начин. На всички е ясно, че тоя сърбин е подлога. Никога повече да не се връща!

И от Гришата, викаш, и от Домусчиев? Ами като е чак толкова велик, може би ще подпише с Лудогорец или с ЦСКА, а?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2016 17:49

LSFC 1914 написа:
futbolqga написа:За тези, които го защитават, да питам - какво му пречеше щом ще си ходи, да го направи преди няколко дни, за да не поставя отбора в положението да няма треньор един час преди важен мач? Люпко е подлога и това вече никой не може да го оспори. Да си ходи и крака му да не стъпва на Герена повече!

Люпко е взел доста сериозна сума от Гришата и Домус ага, за да си замине по този начин. На всички е ясно, че тоя сърбин е подлога. Никога повече да не се връща!

Ще ни осветлиш кой по колко е дал и колко общо е взел Люпко?

Аман от знаещи разбирачи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”