Левски - Берое | 22.10.2016 | 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски - Берое | 22.10.2016 | 17:30ч.
2:0
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Captain Stottlemeyer
koisa написа:rebel написа:koisa написа:Тия винаги играят навито срещу нас все едно са на финал в ШЛ. Надявам се на победа иначе лошо.
При Тодор Батков 90% бяха уредени за победа на Левски. А за мача, ако Етапа е още в Берое поне 4:0
Да бе знам, че всичките ни победи са купени когато са срещу трита сателита на вече несъществуващото ЦСКАБерое, Ботев и Черно море...
"Сливен" бяха "армейски" отбор - АФД "Сливен". "Берое" и "Славия" бяха "трудоваци", като при "белите" връзката беше пряка...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
шивача написа:Тук очаквам изненада! Залагам на х2
Чак 2, ... много ще им дойде

От мен един хикс ... 1:1.
[offtopic]Иначе, ... "мач, като мач" ... очаквам трибуна "Каспър" да е пълна, попове, хорео и т.н. ....абе, .... обикновен мач

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- blue avalanche
- Контакти:
eelche написа:
Очаквам труден мач,най-вече заради головият нюх на Мапуку,който ако има ден ще бъде кошмар за нас без значение къде се играе мача.Играят ли ни на контра отиваме по дяволите...Тръгнат ли да се надиграват с нас ще бъде интересно особено ако Деса,Аниете и Тунде имат ден.
Прогноза Х!
Ти сигурен ли си,че Деса и Аниете ще бъдат в състава??? Защото аз вече не съм!!!
2:0 за Левски
blue avalanche написа:eelche написа:
Очаквам труден мач,най-вече заради головият нюх на Мапуку,който ако има ден ще бъде кошмар за нас без значение къде се играе мача.Играят ли ни на контра отиваме по дяволите...Тръгнат ли да се надиграват с нас ще бъде интересно особено ако Деса,Аниете и Тунде имат ден.
Прогноза Х!
Ти сигурен ли си,че Деса и Аниете ще бъдат в състава??? Защото аз вече не съм!!!
След мача с отбора на Етрополе-Ловеч се видяха няколко факта,дори с просто око:
Първо,Люпко е на път да изпусне отбора,тъй като много играчи се влияят от слуховете и лъжливите новини във вестниците и сайтовете.
Второ,всяка среща на Левски трябва да започва с Аниете И Краев без значение кой е противника.
Трето, националният отбор носи само негативи на отбора.
Четвърто,дербито трябва да се играе на клубните стадиони!Аз лично подемам инициатива и ще се свържа с администрацията на клуба,както и с Тръст "Синя България" и НКП.ИГРАТА и клубовете губят от мач на чуждият,неутрален и грозен "Васил Левски".Разбира се бройката на гостуващата агитка трябва да бъде не повече от 5 % от капацитета на стадиона да кажем 500 до 1000 човека.
Както казах,голямата новина от вчера е свързана с голямото завръщане на Жуниор Мапуку в българският футбол.Момчето,чакало някой от големите шефове в скаутското звено да му се обади 3 СЕДМИЦИ! Дано да няма ден срещу нас,дано да победим,но реализма си казва своето - ТВЪРД Х с малко голове.За първи път от години даже ще играя против Левски като ще заложа на резултат 0-0.Иска ми се да не съм прав,но...както казах забелязах някои доста тревожни тенденции в отбора и атмосферата.Яд ме е,че Люпко се скара с Деса и го закотви на пейката,Мицански и Г.Иванов също не са разкрили потенциала си.
Все пак има достатъчно време и нещата могат да се обърнат на 180 градуса.Времето ще покаже.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- olympic teteven
- Контакти:
Teo написа:0:2
Това гласовете ли ти го казаха ?
LSFC 1914 написа:Teo написа:0:2
Това гласовете ли ти го казаха ?
Сватбата му го каза