Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот Corwin » 19 авг 2016 14:58

Виждам, че доста хора са на моето мнение:
1. Доста въображение се изисква, за да накажеш някого за келтски кръст.
2. Доста трябва да си тъп, за да те наказват всяка година по 3-4 пъти за такива неща, а ти да си продължаваш да казваш 'ама тва е келтски кръст, не е нацистка символика'.
3. Независимо от огромният принос на хората от Сектор Б за развитието ни като публика, прекрасните хореографии и т.н., доста хора вече не ходим там, защото не ни е приятно да се чувстваме като в неонацистко сборище.
4. Живи и здрави, ако мнозинството иска да продължаваме да си създаваме такъв образ, все повече ще ни наказват и все по-малко хора ще има изобщо не стадиона, не само в Б. Quid pro quo.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 авг 2016 15:00

1. Тези правила на УЕФА са тъпи.
2. Макар и да са тъпи те явно трябва да се спазват и има много други начини по които могат да бъдат променени.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 19 авг 2016 15:01

Според мен същественото в тази новина е че за пореден път сме наказани,не е важното защо,важното е че тези знамена се веят на централно място в сектор Б,важното е че Левски Секюрити(фирмата на НКП-СЗ),която отговаря за внасянето на знамена,транспаранти,пиротехники,допуска тези знамена да са внесат на стадиона и още по-болното на мен ми е че въпросните знамена се веят от хора,които не са в сектора да подкрепят Левски,а да изкарват пари от това.Нали трябваше да се ходи на наши мачове само с артикули на Левски,каква е тази група от 30-40 човека,които ходят само да веят подобни малоумщини.Истината е ,че за съжаление в сектора настана тотална анархия,СЗ се настаниха там и изгониха нормалните хора,няма вече фонд Сектор Б,няма вече South Division,вече Дългия не разпява, а е сменен от тотален малоумник,на който това нещо не му се отдава и в резултат на това в сектора за мъже не може да се изпее от половин година една песен,а този господин разпяващия го кара на малоумни скандирания,свързани с покойниците от ПФК ЦСКА-АД.Като прибавим към това и неадекватния председател на СЗ и положението в сектора е трагично.Заради подобни наказания Сектор Б е оприличаван на платен и наркомански,заради такива хора,които веят въпросните знамена и гледат лошо,аз спрях да ходя в Сектор Б и за съжаление,заради неадекватното РАКоводство все по-често подкрепям Левски пред телевизора,а мои връстници се интересуват повече от Лудогорец,Барса,Реал,Ман Юнайтед отколкото от Левски.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 19 авг 2016 15:20

Виждам, че доста хора са на същото мнение, но нещата за момента са такива.
Сектора е в ръцете на безделници на инжекции, а не на сериозни и отговорни хора.Докато това е така, Левски ще бъде наказван за всевъзможни глупости, които нормлани хора не биха допуснали, още повече, че не веднъж са били предупреждавани.
А льохмана, който на изуст повтаря през 70мин от мача ляляля.. е без коментар.Лошото е, че 10 кръг идва и унижението няма да е за оранжевите, поне така си мисля, дано греша ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 авг 2016 15:25

Хубавото от тази тема е, че всички левскари са против тази шепа идиоти.
Ваш ред е да направите така, че тия примати да не стъпват на стадиона.
Що тези пари да не се вложат в ДЮШ, а трябва да се плащат глоби.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 19 авг 2016 15:30

sinqkrepost1914 написа:Виждам, че доста хора са на същото мнение, но нещата за момента са такива.
Сектора е в ръцете на безделници на инжекции, а не на сериозни и отговорни хора.Докато това е така, Левски ще бъде наказван за всевъзможни глупости, които нормлани хора не биха допуснали, още повече, че не веднъж са били предупреждавани.
А льохмана, който на изуст повтаря през 70мин от мача ляляля.. е без коментар.Лошото е, че 10 кръг идва и унижението няма да е за оранжевите, поне така си мисля, дано греша ..

Майната му на 10-ти кръг, майната им и на оранжевите! Не те са важни сега. Каквото и да случи срещу тях. Сега най-важното е и отбора и публиката да се излекува от туморите, които отблъскват с поведението си. Моето мнение е, че на този етап няма нищо по-важно от това хората да се върнат на стадиона. Не са важни титли и купи точно сега. Толкова сме зле по отношение на фенската подкрепа, че всеки сезон покоряваме нови "върхове".
И не ни трябва човек, който разпява по този жалък начин Сектор Б и стадиона. Трябват позитивни скандирания В ПОДКРЕПА НА ЛЕВСКИ, а не дюдюкания с омраза към врага.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 авг 2016 15:33

ПОЗИЦИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ: ОТСЕГА НАТАТЪК СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ПОСТОЯНЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ УЕФА!!!!!! :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот 1palq4o1 » 19 авг 2016 15:34

mon_cool написа:Заради шепа крайни фенове страдат всички.Да търсят от тях отговорност.

По-скоро ние трябва да им потърсим отговорност!!!
Заради тях смених сектора и сега ходя да гледам мачовете в "А" ( изключая последния с Разград )-не съм съгласен вместо да си подкрепям отбора, половината мач да ме обгазяват идиотите с димки и някакъв льольо да ми казва какво и как да скандирам ( половин мач "...ляляляля-ляля-ля...не, не така, хайде пак...лялялялл-ля-ляляяя..." )
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот sinqkrepost1914 » 19 авг 2016 15:44

1palq4o1 написа:
mon_cool написа:Заради шепа крайни фенове страдат всички.Да търсят от тях отговорност.

По-скоро ние трябва да им потърсим отговорност!!!
Заради тях смених сектора и сега ходя да гледам мачовете в "А" ( изключая последния с Разград )-не съм съгласен вместо да си подкрепям отбора, половината мач да ме обгазяват идиотите с димки и някакъв льольо да ми казва какво и как да скандирам ( половин мач "...ляляляля-ляля-ля...не, не така, хайде пак...лялялялл-ля-ляляяя..." )

За димките не си съвсем прав.В крайна сметка искаме Сектор Б да е на ниво, да изглежда добре, различно и разнообразно.Сектор Б е лицето на публиката на Левски (не говоря в момента). Всеки, който е в сектора съм на мнение, че преди всичко трябва да си оставя гласа там в името на Левски.А това, че заради една димка си пропуснал 2 мин. 3 тъча и 1 корнер, не е толкова фатално.Като се прибереш, репортажи можеш да гледаш на сумати места.Именно за това, хората, които искат да си чоплят семки на спокойствие и седнали не ходят в Сектор Б а във В и А ;)
Лошото е, че напоследък забелязвам все повече хора в Б, които сякаш са объркали сектора.Стоят като статуи все едно са на театър.Който няма желание да вика с пълно гърло от 1-вата до последната минута, по-добре да не ходи в Б :))
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

pirgos
Контакти:

Мнениеот pirgos » 19 авг 2016 15:50

Напоследък сектор Б и хората там носят само негативи на ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ :idea: Продажбата на наркотици в сектора е публична тайна,в сектора е пълно с криминално проявени индивиди,искат те да са лице на отбора и отблъскват хиляди фенове с дебилщината си :oops: Отделно са чадър на лица като Иво Атанасов Тонев,който е парашутист в Левски и е назначен по неясни причини от ББПП с цел да спъва отбора :evil: Друг е въпроса за т.н келтски кръстове,орли,врабчета,гургулици и подобни рисунки-на кого пречат и на кого служат изобщо-пълен идиотизъм и от нашите и от страна на УЕФА :roll:

Върни се в “Левски”