NOMER14 написа:Вълчан написа:Много труден мач.Вси ми си струва че Любко ще иска да докара мача до дузпи.Там вече оправдания има много при загуба....Същата схема на игра ще предложи и като домакин.
Такива отбори трябва да се бият с разлика в България - това важи за всичките ни отбори. Тактиката е за плейофния ни съперник.
Брат,
така разсъждавахме като имахме отбор, финансова сигурност, а Герена си беше още "Старата школа",не стадион с 3 различни сектора...Да кажем,че до към 2010/11 твоето мнение би било меродавно.Сега си е направо кощунство да се говори така.Даже напротив,фенове като теб и журналя със сини очила помпат безмислено очакванията като балон,който хейтърите чакат от засада да се спука.
0-0 е най-коварният резултат във футбола.Този отбор още не е горял в евро-битки под напрежение пред препълнен "Георги Аспарухов".Аз НЕ знам как ще завърши реванша и НЯМА да давам прогнози.Със цялото си сърце ще подкрепям този млад проект с нашите юноши,с господин Петрович начело, с господин Ники Илиев като председател на УС и Андрей Желязков като главен мениджър.Много ми харесва всичко,което се прави,а когато видя наши деца,наши юноши,левскарчета като титуляри сърцето ми е пълно и знам,че там някъде отгоре Георги Аспарухов (светла му памет) също се радва!
САМО ЛЕВСКИ!