Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот eelche » 17 юли 2016 02:16

NOMER14 написа:
Вълчан написа:Много труден мач.Вси ми си струва че Любко ще иска да докара мача до дузпи.Там вече оправдания има много при загуба....Същата схема на игра ще предложи и като домакин.

Такива отбори трябва да се бият с разлика в България - това важи за всичките ни отбори. Тактиката е за плейофния ни съперник.

Брат,

така разсъждавахме като имахме отбор, финансова сигурност, а Герена си беше още "Старата школа",не стадион с 3 различни сектора...Да кажем,че до към 2010/11 твоето мнение би било меродавно.Сега си е направо кощунство да се говори така.Даже напротив,фенове като теб и журналя със сини очила помпат безмислено очакванията като балон,който хейтърите чакат от засада да се спука.

0-0 е най-коварният резултат във футбола.Този отбор още не е горял в евро-битки под напрежение пред препълнен "Георги Аспарухов".Аз НЕ знам как ще завърши реванша и НЯМА да давам прогнози.Със цялото си сърце ще подкрепям този млад проект с нашите юноши,с господин Петрович начело, с господин Ники Илиев като председател на УС и Андрей Желязков като главен мениджър.Много ми харесва всичко,което се прави,а когато видя наши деца,наши юноши,левскарчета като титуляри сърцето ми е пълно и знам,че там някъде отгоре Георги Аспарухов (светла му памет) също се радва!

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 17 юли 2016 09:14

Задължително Бабатунде отпред 1:0
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 юли 2016 09:37

TodorT написа:1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

:!: :!: :!:

Извинете, кое е обидното или нецензурно, на база сравнителен анализ и историческа справка, да предположиш отрицателен резултат, за "Левски" и отпадането им? Лично аз, помня два такива случая: с БАТЕ Борисов и Тампере, след равен на чужд терен, загуба с 0:1 в София!
Та предвид днешното състояние на отбора и вече дългогодишно слабо психическо състояние, как да не предположа отново загуба с 0:1? - да, ще заложа на такъв точен резултат!
И веднага ме нападат мен, с обидни, че и нецензурни отговори и коментари...А триете и махате предимно мен, но не и отговорилите направо просташки!!!
Та извинете ме отново, но оставам с впечатлението, че точно във форума на "Левски" важи още едно правило: "Да се пишат само положителни коментари за отбора"?!...
А в другите форуми, могат да се пишат какви ли не...идиотщини, особено за ЦСКА! - не виждам там да се трият коментари по точка 9. от правилника ви...
Така че, като имаме "цецка", "циска", "лиска", "чавдар Ловеч" и тям подобни, защо да нямаме и "прекръстеното Динамо София"? - още повече, че последното е историческа истина от 1952 г., докато ЦСКА не е носил гореупоменатите имена.
А като погледна новата емблема на Лудогорец и не мога да не си спомня, че това беше ведомствения отбор на завода "Лудогорско пиле" и...да не се помаятапя ;) :lol:
Та много ви моля, като имате определени изисквания, да не бъдат само за "определени личности" ;) и отбори, а да се прилагат за всички и всичко!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 17 юли 2016 10:01

Значи просто не помниш правилно. С БАТЕ Борисов първият мач бе тук и завърши 0:1, като Гонзо пропусна дузпа. Срещу Тампере първият мач бе там и загубихме с един гол, което се считаше за хубав турнирен резултат.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 юли 2016 10:35

bm1914ls написа:Значи просто не помниш правилно. С БАТЕ Борисов първият мач бе тук и завърши 0:1, като Гонзо пропусна дузпа. Срещу Тампере първият мач бе там и загубихме с един гол, което се считаше за хубав турнирен резултат.

Благодаря за корекцията - сигурно помниш по-добре, но и тогава бяхте така нахъсани, че и аз не съм очаквал тези ваши провали!...И пак ми се струва, че с БАТЕ тук беше втория мач и беше решителен...
Но пък с аматьорите от Тампере...направо аз ви се вбесих! - като и с полуаматьорите от Иртиш...
А Марибор са далеч по-качествен отбор, от Тампере и Иртиш!
Бе дано продължите напред, че и без това коефициента ни много падна и само Лудогорец и Берое го поддържат, ама...нещо не ми се вярва! Но ако успеете, това ще го дължите на Люпко и трябва да спрете с разни обиди към него, защото възрастта не е от значение, а опита придобит с възрастта!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

kiril.a.d

Мнениеот Странджата » 17 юли 2016 10:49

Можеш да пишеш всичко, което не е злостно и не е открита лъжа, целяща дискредитирането на Левски.
Никой няма нищо против това, че предвиждаш негативен резултат. Това не е обидно. Обидна е стилистиката ти, която издава нечистоплътност. Защо нечистоплъност - би се възмутил. Ами фактите са следните - те са документирани. Чавдар Етрополе купува Литекс, после приема името ЦСКА София и се мести в столицата. Това оспорваш ли го? Можеш само да оспорваш това, че за тебе това си е ЦСКА, защото обичаш името и разбира се - отбора , който носи това име. Другото за тебе не е важно. Това също никой не ти го оспорва - правото да кажеш - за мене е без значение кое се нарича ЦСКА, важното е, че аз обичам това ЦСКА, което е силно. И това е достойна позиция за такива като тебе. А не да криеш липсата на смелост за подобна декларация с очевадни недомислици - Левски бил Динамо, ама нищо. Ама просто не виждаш - или пък най-вече не искаш да видиш, че става дума за имена на Левски, а не на Чико Бяга. И че Левски нито е банкрутирал, нито е играл във В група на вълната на радостта , че си е същият, нито е бил излъган, за да не е същият. Но да не приемаш това също е твое право - не за всеки е дадена истината. Но си помисли какво казва за подсъзнанието ти фактът, че търсиш оправдание в измислени аналогии - ами то е същото като това, че признаваш преименуването на ЧУЖД клуб, а не на своя, ама казваш - че и другите се преименуват - какво от това.
Хайде, успокой се, кажи си - има си ЦСКА, това за мене е важното, за него ще си викам, вие не ме интересувате, и напусни форума на тези, които не обичат такива като тебе.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юли 2016 12:29

Странджата както винаги на ниво с поучително Слово...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 юли 2016 12:33

Важното е да не ги подценим след определено слабия им първи мач. Не трябва и да допуснем първи гол, че ще налеем гипса веднага. Баба ти Тунде трябва да започне титуляр според мен, а Прохазка да играе в центъра.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2016 14:44

Мача ще е тегав , дори може и да отиде в продължения . Едва ли един от 2та отбора ще се хвърли с главата напред , ще падне надлъгване .
Успех в реванша .
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 юли 2016 14:47

Победа за Левски в редовното време.
Тия са мега прехваленият отбор.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”