Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2016 11:34

sin4ec написа:
Captain Stottlemeyer написа:Синчец, до голяма степен съм съгласен с написаното от теб, а "Литекс" (според мен) е на 100 % прав. Тогава какво правим!? ... :roll: 8-) Ясно е, че с писане във форума няма да направим нищо. Може ли (и дали ще иска) някой от журналистите да ни подкрепи - те са сила. На какво мнение са Томислав Русев и останалите "сини" журналисти? В момента мисля на глас и сигурно пиша несвързани неща, дори глупости, но аз не знам какво може да се направи в случая...за съжаление!
П.П. Както и да е, утрото е по-мъдро от вечерта. Надявам се, че темата ще доживее до сутринта...Лека нощ на всички. :)

Какво правим? Не знам. Но при всички случаи няма смисъл да се преструваме, че единството и доверието ги има. В предни години пак е имало несъгласни с това или онова решение( пример-Йоканович), но сме премълчавали в името на отбора и единството. Този път няма да стане.

Добре, нека да не премълчаваме, но и да не тръгваме с рогата напред (смейте се колкото искате на това сравнение). ;) Всяка опозиция дава на новото правителство минимум 100 дни кредит на доверие. Не одобрявам смяната на Стоев с Петрович (най-малкото беше безкрайно некоректно), сърбинът не е сред моите любимци, но... нека да му дадем малко спокойствие - на него, на отбора, на ръководството. Да изчакаме подготовката, да видим как ще тръгне отборът в първенството и в ЕКТ. Току-виж станало чудо и влезем в групите на ЛЕ... :lol: След като не знаем, какво правим - нека да не влошаваме нещата с необмислени действия. Сещам се за Тодор Батков (колко хора го гонеха от "Левски") и за приказката - ела зло, че без тебе по-зло. Сега пак е същото... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2016 11:35

korteneca написа:Няма значение дали се е вмирисало над главата или под нея когато Тонев и УС изпълниха много важна цел като купиха "гласа" на феновете. Преди години НКП и останалите за най-малко се събираха да търсят сметка. Сега само се мълчи и се съгласяват с всичко, което им кажат. Точно заради това се получава това разделение на феновете. ;)

За съжаление си безкрайно прав... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2016 11:52

Странджата написа:...Не обсъждам Гонзо, но той е лице на Левски - не е достатъчно да си бил голмайстор, за да си лицеприятен и уважаван като знакова фигура. Като ще си говорим за футбола като бизнес, да помислим и за това - кой привлича симпатии с нелицеприятен изглед. За другото да не говорим - не е единственият, който не може да говори убедително - така, както се полага на лице на Левски, но точно затова е необходимо да си даде сметка, че в условията на жестока битка липсите не са извинителни...

Те щото пък другите спортни директори в България са все красавци - нобелови лауреати за литература... ;) Иначе съм съгласен с теб - може би наистина трябва да се помисли за длъжността "говорител на клуба" (в големите западни клубове - например Ман Юнайтед, Байерн, Барселона - тя съществува). А Гонзо по понятни причини е загубил симпатиите на няколко "червени" поколения в България и за следващия им живот, но това е друга тема... 8-)

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 30 май 2016 12:05

komandini написа:Играчите не играят срещу треньора а управата реди мачовете в тото схеми, май само ти не си го разбрал. Нали знаеш че сега ще се гласува бюджета до ден два и едни трима хора трябва да извадат по милион, да не мислиш че ще го извадят от джоба си???? Заложиха на трите мача с Локо Пд, Славия и Берое и сега са спокойни.

+1 Браво, поздравления, това мнение казва всичко и обяснява резултатите от мачовете с Локо, Славия и Берое. Явно всичко е било заради гласуването на бюджета и е един прекрасен, бърз и лесен начин за намиране на свежи пари. Иначе и малките деца знаят, че при бойкот, отборът не прави обръщалки, а пада с 3-4 гола, също така и малките деца знаят, че Тонев и Гонзо пари нямат, но пък като типични комарджии са намерили начин как да ги изкарат, за съжаление, с цената на името и авторитета на П.Ф.К. ЛЕВСКИ 1914. На тези хора не им пука за фенове, за посещаемост и т.н., за тях е важно да има далавера, играчите да са доволни, да има пари за лятна подготовка и селекция, да се изплащат вноските по стадиона и т.н. Не съм Левскар, но понеже Левски е име свято, ви го казвам, вдигнете се и изгонете Тонев и Гонзо, докато не са ви превърнали в синята Славия. Игрите, които те играят, са същите като на Коко Динев в Локо и на Венци в Славия, и докато онзи го разкараха от Плд, то Венци и вашите Тонев и Гонзо, нямат махане, кърлежи-комарджии. :evil:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 май 2016 12:08

Обърка обърка, колко да обърка. От миналото лято тази управа говореше. че цел е класиране за Лига Европа и тя е изпълнена. Подробности не са казвали и никой не им е искал. Нито са говорели кой ще е треньор, кой директор, с какви футболисти, с колко загуби, на кое място ще завършат и как ще си извоюват това класиране. Казаха класиране в Лига Европа и ето го. След като никой нямаше нищо против, сега няма причина за недоволство. Аз няколко пъти през сезона, казвах, че тази цел не е достатъчна, защото за един клуб има и други важни неща и че е много съмнителна, защото така се прави шпалир на друг за първото място, но какво от това...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 май 2016 12:52

Pragmatichen написа:
komandini написа:Играчите не играят срещу треньора а управата реди мачовете в тото схеми, май само ти не си го разбрал. Нали знаеш че сега ще се гласува бюджета до ден два и едни трима хора трябва да извадат по милион, да не мислиш че ще го извадят от джоба си???? Заложиха на трите мача с Локо Пд, Славия и Берое и сега са спокойни.

+1 Браво, поздравления, това мнение казва всичко и обяснява резултатите от мачовете с Локо, Славия и Берое. Явно всичко е било заради гласуването на бюджета и е един прекрасен, бърз и лесен начин за намиране на свежи пари. Иначе и малките деца знаят, че при бойкот, отборът не прави обръщалки, а пада с 3-4 гола, също така и малките деца знаят, че Тонев и Гонзо пари нямат, но пък като типични комарджии са намерили начин как да ги изкарат, за съжаление, с цената на името и авторитета на П.Ф.К. ЛЕВСКИ 1914. На тези хора не им пука за фенове, за посещаемост и т.н., за тях е важно да има далавера, играчите да са доволни, да има пари за лятна подготовка и селекция, да се изплащат вноските по стадиона и т.н. Не съм Левскар, но понеже Левски е име свято, ви го казвам, вдигнете се и изгонете Тонев и Гонзо, докато не са ви превърнали в синята Славия. Игрите, които те играят, са същите като на Коко Динев в Локо и на Венци в Славия, и докато онзи го разкараха от Плд, то Венци и вашите Тонев и Гонзо, нямат махане, кърлежи-комарджии. :evil:

Виждам,че си изяваваш като специалист по залаганията. Кажи как се печелят милиони от залагания . Говореше за някакви глупости за азиатски заложни къщи и т.н.
Не знам за теб,но аз самия съм бил безброй пъти в Сингапур( свързано е сработата ми)-наистина ония там са болни на тема залагания но се залага основно за мачове от Английската Висша лига , ШЛ и мачове на националния отбори. Информация за българското първенство практически липсва.
Интересно как се печелят милиони от българското първенство- за някой да спечели милиони ,милиони участници трябва да згубят. Кои и къде са тези милиони ,които залагат на български мачове? Все пак нито една чуждестранна тв компания не е закупила правата за български мачове. Много рядко някой залага на мач ,който не може да гледа .
Показва се скенирано копие на някакъв шиф- сигурен ли си ,че това копие е оригинално и ,че парите действително са изплатени- нещо не виждам някой да е оказал копие от превода на парите. А и има познавачи -лично на мен коефицент 30 за мач без значение ми изглежда необосновано голям.
Преди време у нас беше шефа на службата за разследване на манипулиране на футболни мачове. Човека , си го каза -най-голямата единична премия изплащана за български мач е под 50 000 евро, а най-голямата сума излащана от български мач е малко над 200 000 евро изплатена на малко под 10 000 участника. Човека си го каза" На този етап ,вие не сте интересни на големите играчи в тото-мафията,просто интереса към вашите мачове е много слаб". Това не значи ,че мачове не се уреждат-уреждат се ,но водещи са други цели, а не печалба от тото. Когато мача е вече уреден играчите се ускат и в тотота, но да реализират някои малки печалби- максимум 20-30-40 000 евро. Което общо взето за големите играчи са кокошкарски истории.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 30 май 2016 15:31

Би било страхотно Сираков да се върне. За всеки е ясно, че Гонзо за директор не става. Сираков с Вили Вуцов според мен няма да работи, така че това е партенка. Ако Наско се върне и вземе спортно-техническата власт, съм спокоен и за треньора - определено ще избере кадърен специалист.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2016 15:59

raikonen22 написа:Би било страхотно Сираков да се върне. За всеки е ясно, че Гонзо за директор не става. Сираков с Вили Вуцов според мен няма да работи, така че това е партенка. Ако Наско се върне и вземе спортно-техническата власт, съм спокоен и за треньора - определено ще избере кадърен специалист.

...когото някои ще го съблекат. :lol: Писал съм и преди - на "Герена" замириса на пари и Раев започна да души наоколо. ;) Наско е синият Стойчо Младенов... 8-) Мерси за такива "левскари" ;) Гонзо може да не е българският Хорхе Валдано или Матиас Замер, но той си даде здравето за "Левски" и не избяга от "Левски" (както не избяга и Стоев) в най-трудните моменти. Това трябва да му се признае.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 30 май 2016 17:18

raikonen22 написа:Би било страхотно Сираков да се върне. За всеки е ясно, че Гонзо за директор не става. Сираков с Вили Вуцов според мен няма да работи, така че това е партенка. Ако Наско се върне и вземе спортно-техническата власт, съм спокоен и за треньора - определено ще избере кадърен специалист.

Не знам на колко си години,но на мен лично не ми се "целува" задника на Насо.Лицето Наско Сираков работи винаги срещу Левски,когато не е в управата му!Изводоте може всеки да си направи сам ,а това говори и за МОРАЛА на Сираков.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 май 2016 17:49

Емигрант 45 написа:

Не знам на колко си години,но на мен лично не ми се "целува" задника на Насо.Лицето Наско Сираков работи винаги срещу Левски,когато не е в управата му!Изводоте може всеки да си направи сам ,а това говори и за МОРАЛА на Сираков.

Аз обаче съм на години да твърдя, че когато съм бил роден, Гунди лека му пръст все още е бил на този свят. Та за Сираков. Не знам какъв му е морала, но когато беше в управата имахме успехи. Бил работил за пари. А тези дето сега са в управялението за какво работят? И с какво са доказали, че са по-морални от Наско? Левскарите не иоскат морал, а успехи и Наско е доказал, че такива може да има.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”