В България шампион се става като имаш лоби в БФС и като притискаш съдиите.Това е правило без изключения.
Лудогорец как стана шампион 5 пъти.
Сираков има опит по тия въпроси.
Експеримента Гонзо да върви в Б група да се научи как се управлява футболен клуб...
Наско Сираков отново на Герена!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско Сираков отново на Герена!?
Резултати от анкетата в топ спорт към момента:
АНКЕТА
Наско Сираков или Георги Иванов - кого предпочитате за директор в Левски?
Наско Сираков! Той е легенда на клуба и ще помогне за възраждането му 52.9%
Гонзо, разбира се! Сираков само говори, но не действа 20.0%
И двамата са един дол дренки. Няма значение кой ще бъде директор 10.8%
Иво Тонев решава, така че е все едно дали Сираков или Иванов ще са спортни директори 2.9%
Нито един! Еднакво безлични са 5.0%
Не мога да преценя 1.4%
Нужна е нова обединителна фигура в клуба, която не е натоварена с толкова много "история" 7.2%
АНКЕТА
Наско Сираков или Георги Иванов - кого предпочитате за директор в Левски?
Наско Сираков! Той е легенда на клуба и ще помогне за възраждането му 52.9%
Гонзо, разбира се! Сираков само говори, но не действа 20.0%
И двамата са един дол дренки. Няма значение кой ще бъде директор 10.8%
Иво Тонев решава, така че е все едно дали Сираков или Иванов ще са спортни директори 2.9%
Нито един! Еднакво безлични са 5.0%
Не мога да преценя 1.4%
Нужна е нова обединителна фигура в клуба, която не е натоварена с толкова много "история" 7.2%
Разликата нежду двамата като ръководители е точно такава каквато е разликата между онзи Левски на Наско и този Левски на Гонзо 

Сивият кардинал винаги се появява когато надуши парите. Не ми трябва в Левски, благодаря. Много бързо забравяте преданата му служба на микренския. Нещо за нея да кажете? А за това, че нито веднъж не се е застъпил за Левски за каквото и да е в качеството си на фигура в БФС? Естествено позабравените марионетки като yasen и неграмотния бивш модератор(от сръбски произход и с мургав тен, МХ) на подфорума ще са първи да се хвърлят в подкрепа на своя еротичен блян.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Наско Сираков е огромна фигура, но реално е пенсионер - от няколко години не е работил. Така че може да е полезен само като глас на Левски в Изпълкома и някакъв съветник, евентуално член на УС като Ники Илиев и Гошо Гинчев
точка
точка
- batmanlevski
- Контакти:
и двамата са левскари , Гонзо измъкна Левски от положение без пари до шансове за ШЛ . Наско направи онзи пошъл номер с Петев за да се измъкне тогава от навлизащия във финансова криза Левски, но все пак са мъжкари , да работят заедно е най-добре и да махат този страхливец Стоев, да връщат Емо Велев и да ги почваме
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Tommi написа:Гонзо и Стоев си заслужиха правото да водят Левски в евротурнирите, защото през последната година и няколко месеца работиха в може би най-тежките условия.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
Категорично съм срещу завръщането на Сираков! Нямам желание да изброявам многобройните му предателства спрямо Левски.Гонзо може да не е идеалният вариант,но с постъпките си е доказал предаността си и голямата любов към Левски.Стоев мисля също ,че не трябва да се пипа.Вижда се промяна в стила на игра на отбора и с леко надграждане нещата мога да започнат още по добре.Според мен ,не е сега момента даже да се повдига и тази тема.Трябва разум,ако искаме Левски да се равива и прогресира.
lande74 написа:Сираков "обича" ЛЕВСКИ само,когато има пари в отбора.
Гонзо е доказал обичта си към ЛЕВСКИ винаги в трудните моменти.
НЕ на "вълка" в ЛЕВСКИ!!!
Ама колега,тука изобщо няма значение кой колко обича Левски,щото по тая логика и аз и ти можем да сме шефове в Левски защото много обичаме нашия любим клуб.Тук обаче нещата опират до професионални качества.При Сираков титлите и въобще трофеите валяха всяка година, а при Гонзо вече седем години сме на сухо.Ако Сираков ни донесе успехи-дреме ми дали обича Левски ,важното е да ми върши работа.Ама бил алчен за пари?-ами заслужил си ги е мамка му, толкова титли и купи,1/4 финал в ЛЕ,групи на ШЛ-човека заслужава!
Няма значение кой колко обича клуба. Ако ставаше само с обич и феновете щяха да могат да управляват.
Друго се иска да си ръководител в Левски.
Друго се иска да си ръководител в Левски.