А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

angel93
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот angel93 » 17 апр 2016 10:54

k20dan4o написа:
Teo написа:
Ники.Габрово написа:
sin4ec написа:
Teo написа:0:3

Тази прогноза си я запиши за мача ви с Берое. След днешния им мач аз лично бих бил доста притеснен на ваше място!

Те и от Берое си мислеха за 0 : 3 през есента . После паднаха 5 : 0 ! Единствения класен отбор в момента в България е ЛУДОГОРЕЦ !

Единствения класен отбор :lol: ? Това е най-съдийския отбор в България... водят доста убедително на първото място.
Как станаха за първи и втори път шампиони? Как стават шампиони в момента? Дузпички, ЧК... а Милсами Орхей ги чака :idea:
Тая години ги направиха шампиони в канцеларията... докато Фармацевта е в Разград тия от първото място няма да слязат. Ужасно много пари се хвърлят там. Това е все едно лада да се надпреварва с ламборджини :idea: Който не знае... най-ниската заплата в Лудогорец е 30 000 хиляди евро. Само е така да ви осведомя. Тука тръгнали да се надпреварват с тия... оня като му бутне 5 бона на съдията преди мача и мача е решен още преди да е почнал, пък ти ходи го търси да доказваш, че не е корумпиран :lol:

Да бе...то пари за големи заплати, пари за съдиите, плащаме на други отбори да играят на кръв, на БФС също сме плащали. То да не растат по дърветата тия пари...верно че е Лудогорие но чак пък толкова. За пък да ти кажа че Киро лесно пари не дава. Може да даде доста за някой класен играч, да плати на Томанов да стои 3 месеца в Бразилия да наблюдава играчи, но за глупости НЕ дава.

За тея играчи дава не се и съмнявай...Когато един футболист е оценен на над 1милион се знае че и заплатата не му е малка.Навсякъде е така...

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 17 апр 2016 11:22

Имам лошо предчувствие за мача. В анкетата го пуснах 1ца, но си мисля че ще загубим (1:3 нещо ми се върти из главата).
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 апр 2016 11:44

sin4ec написа:

Тази прогноза си я запиши за мача ви с Берое. След днешния им мач аз лично бих бил доста притеснен на ваше място!

Зависи дали Берое ще играе в този мач. Всичко от това зависи. Ако играе, ще има повторение на мача на Реал и Волфсбург и до 15 минута двата гола са върнати и много паднали мандибули от трибуните като на шарани. С няколко познати чорбари говорих за това и те наистина си вярват, че са по-силни от Берое и мача в Стара Загора се е играл. Берое на полуфинал да не може да уцели веднъж вратата в Стара Загора... да да, вервайте си :mrgreen: Само се чудя дали Берое не са им скроили шапка и да не са им пуснали за да им дадат шанс и да ги залъжат, за да следва шок и ужас на реванша.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 апр 2016 12:21

Player написа:
sin4ec написа:

Зависи дали Берое ще играе в този мач. Всичко от това зависи. Ако играе, ще има повторение на мача на Реал и Волфсбург и до 15 минута двата гола са върнати и много паднали мандибули от трибуните като на шарани. С няколко познати чорбари говорих за това и те наистина си вярват, че са по-силни от Берое и мача в Стара Загора се е играл. Берое на полуфинал да не може да уцели веднъж вратата в Стара Загора... да да, вервайте си :mrgreen: Само се чудя дали Берое не са им скроили шапка и да не са им пуснали за да им дадат шанс и да ги залъжат, за да следва шок и ужас на реванша.

[offtopic]Пичове, аз коментирам вашия мач, вие отивате в друга тема... сега ще дойде Модор и ще ме изкара мене виновен. :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 апр 2016 12:28

Teo написа:[offtopic]Пичове, аз коментирам вашия мач, вие отивате в друга тема... сега ще дойде Модор и ще ме изкара мене виновен. :idea:[/offtopic]

[offtopic]Бан! :mrgreen: Прав е Тео. Да не се отклоняваме от темата.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 апр 2016 13:15

Teo написа:
Player написа:
sin4ec написа:

[offtopic]Пичове, аз коментирам вашия мач, вие отивате в друга тема... сега ще дойде Модор и ще ме изкара мене виновен. :idea:[/offtopic]

За нищо не си виновен. Даваш си прогноза и ти се отговаря, че няма начин да се сбъдне. Може но на един друг мач, за който ти пука, обясних ти защо. Ако можеш да се обосновеш, как така Левски ще падне с 3 гола насред Герена, след като в последния мач в Разград, едвам удържаха гола си преднина ще е интересно.. Кога са ни били с толкова, че даваш такова прогноза? Всички знаят, че лудогорците си ви порят с 4-ки и после много ви харесва агата, но сме съвсем друго нещо ние. Тия едвам бият последните като се играе срещу тях, защото са свикнали я съдията да им дава, я противника да не се напряга много много. Левски играе колкото може всеки мач и е в кондиция за този мач, ама зелените надали. Обърни резултата и може да познаеш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 13:28

1Neutralen написа:1:3. Нашите ще са нахъсани защото може да станем почти сигурни шампиони на откриването на синия стадион...

Съмнява ме да сте нахъсани, първенството отдавна се доиграва и мачът Левски - Лудогорец има значение колкото приятелски мач. То целият пролетен полусезон е пълен ташак и отборите играят за здраве общо-взето.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 17 апр 2016 13:30

Player написа:
Teo написа:
Player написа:
sin4ec написа:

За нищо не си виновен. Даваш си прогноза и ти се отговаря, че няма начин да се сбъдне. Може но на един друг мач, за който ти пука, обясних ти защо. Ако можеш да се обосновеш, как така Левски ще падне с 3 гола насред Герена, след като в последния мач в Разград, едвам удържаха гола си преднина ще е интересно.. Кога са ни били с толкова, че даваш такова прогноза? Всички знаят, че лудогорците си ви порят с 4-ки и после много ви харесва агата, но сме съвсем друго нещо ние. Тия едвам бият последните като се играе срещу тях, защото са свикнали я съдията да им дава, я противника да не се напряга много много. Левски играе колкото може всеки мач и е в кондиция за този мач, ама зелените надали. Обърни резултата и може да познаеш.

Колко пъти поред ви пориха като бяха в А група

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 апр 2016 13:37

vladu написа:

Колко пъти поред ви пориха като бяха в А група

Не повече отколкото ние тях. Нали така?

Потребителски аватар
km4x
Контакти:

Мнениеот km4x » 17 апр 2016 13:39

Ицо Секса написа:Имам лошо предчувствие за мача. В анкетата го пуснах 1ца, но си мисля че ще загубим (1:3 нещо ми се върти из главата).

Резултата няма значение, важното е да играем добре и да напълним стадиона ;)

Върни се в “Левски”