1913SS написа:мили написа:Мача е от изключително значение за Левски. Има вероятност да изпуснат влака и за УЕФА! Това напрежение ще им сковава "мускулите" и мозъците на футболистите.
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"!. Сега ще покаже кой какъв е!
![]()
![]()
![]()
Пирин ще пусне един гол, ама ще вкара два.
1 - 2
Обикновено не коментирам други мачове, но когато коментират Славия ще кажа мнението си. В Славия играят много млади момчета дори и юноши на Левски за мен лично не ми ясно какво прават в моят любим отбор. Трудно може да ни победи отбор вече не помня кога за последно са ни вкарали гол, но трудно вкарваме гол и виждам израстване на младите ни играчи които скоро ще бъдат в националният отбор. Виждам също руският почерк на отбора много тичане, преса и физическа игра. Така че пич Лудогорец много ще се изпоти с нас, който вкара гол ще победи. Дали си бъркат по дупките Венци и Кирчо това не мога да ти кажа, но мога да ти кажа в момента сме единственият отбор , който ще затрудни Лудогорец, което хубаво за нашият футбол.
Кой къде бърка не зная, но искам едно - въпреки че съм фен на Лудогорец, от сърце желая този мач да завърши с един гол повече за Славия.

От преди мнооого години съм намразил двата "гранда", заради помощта която получаваха от "народната власт".
Пирин ще си вземат своето, ако няма ударено рамо от "чернодрешковците".