А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

мили

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13

Мнениеот мили » 07 мар 2016 07:11

1913SS написа:
мили написа:Мача е от изключително значение за Левски. Има вероятност да изпуснат влака и за УЕФА! Това напрежение ще им сковава "мускулите" и мозъците на футболистите.
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"! ;). Сега ще покаже кой какъв е! :) :lol: :mrgreen:
Пирин ще пусне един гол, ама ще вкара два.
1 - 2

Обикновено не коментирам други мачове, но когато коментират Славия ще кажа мнението си. В Славия играят много млади момчета дори и юноши на Левски за мен лично не ми ясно какво прават в моят любим отбор. Трудно може да ни победи отбор вече не помня кога за последно са ни вкарали гол, но трудно вкарваме гол и виждам израстване на младите ни играчи които скоро ще бъдат в националният отбор. Виждам също руският почерк на отбора много тичане, преса и физическа игра. Така че пич Лудогорец много ще се изпоти с нас, който вкара гол ще победи. Дали си бъркат по дупките Венци и Кирчо това не мога да ти кажа, но мога да ти кажа в момента сме единственият отбор , който ще затрудни Лудогорец, което хубаво за нашият футбол.

Кой къде бърка не зная, но искам едно - въпреки че съм фен на Лудогорец, от сърце желая този мач да завърши с един гол повече за Славия. :o Лудите са шампиони и без тези три точки. :roll:
От преди мнооого години съм намразил двата "гранда", заради помощта която получаваха от "народната власт".
Пирин ще си вземат своето, ако няма ударено рамо от "чернодрешковците".

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2016 08:22

phd написа:
miro_rz написа:Обеден съм , че Левски ще вземе мача с 2 гола разлика . 3-1 ми е прогнозата .

Аз пък съм сутрешен, че разликата ще е по-голяма. Освен ако не завърши 0-0, де.

По-точно си бил нощен. Да те видим в неделя следобеден. :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2016 08:28

metodito написа:... Лесните мачове Стоев не им обърква стартовите състави - 4-1.

Кои са лесните мачове за "Левски"? Защо мачът с "Пирин" е лесен? В София не успяхме да победим, дори много трудно стигнахме до равния резултат. Може би защото загубихме само с 1:0 в Благоевград?
Между другото имаме загуба и в приятелски мач. Малко по-убедителна.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2016 08:37

blue avalanche написа:... Ти,пък,Шенсой го изкара егати стратега...
Значи Дерменджиев,дето го изгермечи в Благоевград,трябва да е Специалния. Че и нагоре... :mrgreen:

Според мен Дерменджиев е доказал, че е добър треньор. Доказва го и след завръщането начело на "Лудогорец".

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 07 мар 2016 08:48

В момента Левски е смазан психически и тук вече е ролята на треньора и Гонзо да свалят напрежението от отбора. Вместо да пълнят главите на футболистите с тактики и трикове, по- добре да ги изкарат на терена с една единствена мисъл- ИГРАЙТЕ ФУТБОЛ, резултата няма никакво значение. Пирин от сега са ясни как ще излязат на Герена, як бетон отзад и контраатаки. Трябва повече да разчитаме на статични положения около наказателното поле на противника и на двойни през центъра. Бедоя тия нещо ги умее, дано и съотборниците му се настроят към тази игра. Крилата ни не функционират много добре в момента, по- добре да изоставим тази схема и да спрем да изсипваме топката в наказателното поле.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 07 мар 2016 10:56

мили написа:
1913SS написа:
мили написа:Мача е от изключително значение за Левски. Има вероятност да изпуснат влака и за УЕФА! Това напрежение ще им сковава "мускулите" и мозъците на футболистите.
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"! ;). Сега ще покаже кой какъв е! :) :lol: :mrgreen:
1 - 2

Обикновено не коментирам други мачове, но когато коментират Славия ще кажа мнението си. В Славия играят много млади момчета дори и юноши на Левски за мен лично не ми ясно какво прават в моят любим отбор. Трудно може да ни победи отбор вече не помня кога за последно са ни вкарали гол, но трудно вкарваме гол и виждам израстване на младите ни играчи които скоро ще бъдат в националният отбор. Виждам също руският почерк на отбора много тичане, преса и физическа игра. Така че пич Лудогорец много ще се изпоти с нас, който вкара гол ще победи. Дали си бъркат по дупките Венци и Кирчо това не мога да ти кажа, но мога да ти кажа в момента сме единственият отбор , който ще затрудни Лудогорец, което хубаво за нашият футбол.

Кой къде бърка не зная, но искам едно - въпреки че съм фен на Лудогорец, от сърце желая този мач да завърши с един гол повече за Славия. :o Лудите са шампиони и без тези три точки. :roll:
От преди мнооого години съм намразил двата "гранда", заради помощта която получаваха от "народната власт".

Не забравяй Лозана и Градев :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 11:05

Бием от 2 нагоре.

Срещу Монтана имах известни съмнения ( все пак "Кокала" ги води, а той умее да вгорчава живота на фаворитите :lol: ) ... Които за съжаление се оправдаха.

Този път нямам съмнения, щото вече се сблъскахме с реалноста и мерки ще бъдат взети.
Трябва още от самото начало да играем с много високо темпо, не с лежерното подхождане, както беше срещу монтанци.
Засипваме ги с удари и центрирания, пък гостите все ще объркат някоя топка.
Или някой от нашите ще покаже индивидуална класа... Време е да ни споходи и мъничко "късмет".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

мили

Мнениеот мили » 07 мар 2016 14:17

vladu написа:
мили написа:
1913SS написа:
1 - 2

Не забравяй Лозана и Градев :)

Не съм ги забравил, какво като върнат 7 точки??? :roll:
Остават 5 точки аванс. Една грешка на Левски..., Лудогорец трябва да направят три. Досега имат една загуба от началото на първенството ;) . С 10 - 0 да паднат в София, пак имат по добър баланс помежду си.(Това при равни точки).

Потребителски аватар
gocnak
Контакти:

Мнениеот gocnak » 07 мар 2016 16:25

Мисля, че най-важното е да отидем на стадиона и да подкрепим здраво момчетата, и да се надяваме да излязат да играят футбол, а не да се мъчат да следват тактика за игра срещу сгъстена отбрана и т.н

Върни се в “Левски”