Вили Вуцов: В "Левски" трябваше да валят оставки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vency75
Контакти:

Re: Вили Вуцов: В "Левски" трябваше да валят оставки

Мнениеот vency75 » 17 мар 2015 10:49

svetli-lz написа:В коя фирма феновете вземат решения вместо мениджъра , Херо го чакаха три месеца заради нас феновете да ни се угоди:Левскар , мъжкар и т.н-Петев го изгониха феновете , Кокъла го изгониха феновете , Сираков го изгониха феновете , Илиан Илиев го доведоха заради феновете.
Ясно е че на всички ни е неприятно класирането на Левски , но дайте шанс на някои да работи за по-дълго време ако идвате по-често на Герена ще видите и облика на отбора .
Всички разбираме много как се управлява , ръководи футболен отбор всички разбираме много от треньорство , но ни няма на стадиона да подкрепяме отбора , а ние сме точно това фенове , мястото ни е там на стадиона .

+1,само за онзи дето го чакахме 3 месеца не съм съгласен.лъжец.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 мар 2015 10:52

vency75 написа:
странно,защо винаги сравнявате футбола с друг вид работи.тогава друг приемер.при теб жена ти ако ти сложи сол в кафето вместо захар,предполагам не я изритваш веднага от вас.виж ако стане редовно -може.или това е друго?а защо да е?и тя е сбъркала.но и даваш още шанс нали.
колкото до приемането на оставката.ако гонзо е първия случай на човек подал оставката си и не са му я приели съм ок.и това в глобален мащаб,не само в БГ.само че навсякъде е така.подавш-или я приемат или не и продължаваш.другия начин е да те уволнят.и още -дори министрите подават оставка и Я ПРИЕМАТ,не стават да си ходят ако не са я приели.
относно грешките които е допуснал-ОК,съгласен съм напълно с теб че е така,с всичко написано,НО това значи ли че трябва да започнем ПАК ОТНАЧАЛО.Всичко.не мисля.нека ИМ дадем време.

1. Сравнявам с другите вид работа....защото футбола е работа, а клубовете са търговски дружества...т.е. ЮЛ
2. Сравнението със семейните отношения е безумно и въобще не смятам да го коментирам. Дори първолак не би дал такова сравнение.
3. На Гонзо мисля, че вече 3-4 пъти му се даде достатъчно доверие за последните 5-6 години в Левски
4. Колкото до оставката....това си е личен принцип. КОгато си осъзнал, че ти си виновника и си подаваш оставката, тогава вече всичко приключва и си тръгваш. Както казваше един мой бивш шеф: "Когато дойдеш при мен и си подадеш предизвестието(молбата за напускане)....какво очакваш да направя? Ти вече си решил. Обаче ако дойдеш преди това и ми кажеш...Шефе мисля да напускам, защото....., тогава може да седнем и да обсъдим нещата". Затова има мъжете се делят на мъжкари и др. Едните си спазват думата и принципите, другите викат се аз сиках , ама те еди каквко си.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 мар 2015 10:57

Жълто-черен Пловдив написа:
bobo_13 написа:
Жълто-черен Пловдив написа:На Гонзо може да му търсите сметка само, ако е получил еди колко си милиона за звездна селекция и се е провалил. Мурсия го изгони заради рева на вашите фенове. А Херо увърташе, защото се надяваше на милиони.

???? Какво означава ако е получил еди колко си милиони????
Когато се е договарял с Батков е знаел какво е положението в отбора. Нали каза, че ще маха футболисти и ще съкращава бюджета още с идването си......но целта е само една. Е след като е знаел и се е хванал на хорото и се е съгласил да го играе......и накрая не е постигнал целта.

Виж сега, Гонзо не ми е любимец, защото от 100-процентова майна и буфер стана по-голям католик от папата, демек левскар от левскарите. Не блести с особен умствен капацитет, но е мъжкар и не се оправдава с другите.
В Черно море Гонзо постигна прилични резултати. В Левски му пречи публиката и склонността да взема необмислени решения. Единствената му грешка беше, че изгони преждевременно Мурсия. За всичко останало не може да го вините.

Виж сега аз не съм левскар, още по-малко пък фен на Гонзо , но гледайки отстрани ми е смешно такива оправдания. В ЧМ не си спомням да е постигнал някакви умопомрачителни резултати. ЧМ играеше изцяло дефанзивно и с някое статично положение биеше с по 1 на мъка....съчетано с ужасния терен на Тича. Само споменавам, че отбора на Етър съставен от играчи от 3-та-4-та дивизия на Швеция и 2-ра на Полша + 2 бг пенсионера....си го биха насред Тича. Ако се нелъжа ЧМ завърши 7-ми под негово ръководство. Сега съшо има този шанс.

Кой направи селекцията лятото в Левски с бюджета на който се беше съгласил да започне работа?
Кой се съгласи да чака 3 месеца Херо? Защо не цапна по масата и каза Херо или почваш утре или друг треньор?
Кой беше треньор и спортен директор цяла есен?

За тези 6 месеца, левскарите кого да винят? Батков не могат да го поместят с багер. Батков ще е в Левски още доста години. Все Батков ли ще е виновен? Има 6-7 млн бюджет и се вмества в него, и работи качествено с тях. Но да даваш по 20 бона на играчи и да не може да влезеш в ТОП 6......хайде малко не е сериозно. Ботев, Берое, Локо Сф да не би да имат по-голям бюджет от този на Левски?

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 мар 2015 11:04

ок виждай го както искаш.
а футбола е работа,министъра също е на работа.за него не каза нищо.и той подава оставка.не пита преди това.и или му я приемат или не и продължава.
а за доверието -кога точно му се даде това доверие-когато беше в черно море?когато го молехме да дойде?и на 2 ден започнахме да плюем по него.тогава ли?
но нали все ние сме най големите разбирачи на всичко.искаме всичко -сега и веднага.още като доиде каза че ще намали раходите.намали ли ги ,да.каза че няма да е никак ,ама никак лесно да направим нещо кой знае какво.така ли стана. така.
че нещата не са наред в отбора е ясно дори на щерка ми на 4 г.но това идва и с помоща на нас феновете който диктуваме какво да се прави вече 10 год,откак видяхме шампионска лига,ние феновете решихме че сме най значимото нещо.да всичко е за нас ,и всичко зависи от нас ,но не само .и не всичко става от днес за утре.
ок -да речем гонзо си отива.идва ...еди кой си.без значение кой .и този същия човек с магическа пръчка ще оправи всичко.така ли смяташ.ако е да повече не ми и пиши .няма да се разберем.или може би на този човек ще му трябва година две за да оправи нещата.ами нека ги дадем на гонзо тези година две.ама не -това е гонзо и не може.
ако трябва натиск от наша страна -трябва да има такъв да НЕ СЕ МАХАТ почти никои от сегашните футболисти.да се задържат за догодина.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 мар 2015 11:31

vency75 написа:ок виждай го както искаш.
а футбола е работа,министъра също е на работа.за него не каза нищо.и той подава оставка.не пита преди това.и или му я приемат или не и продължава.
а за доверието -кога точно му се даде това доверие-когато беше в черно море?когато го молехме да дойде?и на 2 ден започнахме да плюем по него.тогава ли?
но нали все ние сме най големите разбирачи на всичко.искаме всичко -сега и веднага.още като доиде каза че ще намали раходите.намали ли ги ,да.каза че няма да е никак ,ама никак лесно да направим нещо кой знае какво.така ли стана. така.
че нещата не са наред в отбора е ясно дори на щерка ми на 4 г.но това идва и с помоща на нас феновете който диктуваме какво да се прави вече 10 год,откак видяхме шампионска лига,ние феновете решихме че сме най значимото нещо.да всичко е за нас ,и всичко зависи от нас ,но не само .и не всичко става от днес за утре.
ок -да речем гонзо си отива.идва ...еди кой си.без значение кой .и този същия човек с магическа пръчка ще оправи всичко.така ли смяташ.ако е да повече не ми и пиши .няма да се разберем.или може би на този човек ще му трябва година две за да оправи нещата.ами нека ги дадем на гонзо тези година две.ама не -това е гонзо и не може.
ако трябва натиск от наша страна -трябва да има такъв да НЕ СЕ МАХАТ почти никои от сегашните футболисти.да се задържат за догодина.

За министъра и подаването на оставки си е политика на премиера. Пак ти казвам, аз не го оправдавам неприемането на оставка. Щом един министър си е подал оставката значи е осъзнал, че не може да се справя. Значи след като си подал оставака....ти осъзнаваш, че не искаш да работиш това и напускаш. Никой не те е купил, зад ати позволява да напуснеш. По закон без значение на какъв пост си, ти си на трудов договор и се спавзва КТ според, който си подаваш едномесечено предисвестие и напускаш. Значи ти си признаваш публично, че не ставаш и ти си виновен и после ще сотанеш пак на същата работа? Това е всичко друго, но не и мъжкарско и принципно. При министрите номинирането е от премиера, а избирането от Народното събрание. Няма как да го сравняваме с Левски това. Процедурара в Министерски съвет е много по-различна от тази в едно ТД.
Единственият който молеше Гонзо да се върне беше Батков. Левскарите ощре преди години го изгониха и всички го знааят, че е леке и за нищо не става. Затова и го дюкаха още от 1-ия ден.
Не знам как го измисли това за феновете, ама откакто Батков вади парите и управлява Левски, единствено той решава. Това ама въобще не знам как си си го помислил, че феновете решавали за Левски.....недей, това е смешно. ДОри тоя очилатия дето е в момента на някакъв тръст и той се взема много насериозно, но Батков пак си реди всичко и всички се съобразяват с него.
Който и да дойде след Гонзо ще донесе нещо ново. Ще донесе нов импулс, нови идеи. Ще се опитва нещо ново.
Колкото до футболистите...не виждам как Гаджев, Сърмов, Домо, Минев, Белаид, Велев, Луис Педро ще се развият нещо повече....даже според мен това са хората, от които Левски трябва да се отърве, за да върви напред.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 17 мар 2015 11:40

"- Какво ще кажете за настоящия тандем на „Герена“ - Георги Иванов и Стойчо Стоев?
-Тук е момента да кажа, че още по моето време в Левски забелязах една тенденция в България, където да си треньор на някой от грандовете, последната грижа е да си компетентен и ерудиран и да уважаваш противника. Важното е да целуваш емблемата, да плюеш по вечния враг и да казваш че от малък си израстнал със синята (червената) идея. Ако не, си обречен на неподкрепа от феновете и те обявяват за мекушав и немъжкар. Не визирам Стойчо Стоев, напротив, пожелавам му успех.. "Илиан Илиев/един истински Моряк-Но си оставам черноморец, защото това е моят клуб, нещо което много хора не можаха да приемат, когато бях треньор там./
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 17 мар 2015 11:49

Vency75, не си прав според мен. Не можеш да кажеш, че няма значение кой ще дойде на мястото на Г.Иванов. Това автоматически отговаря на въпроса каква работа е свършил в отбора и как ! Никаква ! Щом си готов да замениш един ръководен фактор в едно предприятие с който и да е друг, без значение от управленските му способности, значи не търсиш промяна. Точно трябва да се търси човек който има последователност и отвърден план за работа.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 17 мар 2015 11:57

Оффчи няма равен в приказките и в интерпретациите на Дансинг старс край тъча.
За друго не го търсете...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 мар 2015 12:33

Brabam написа:
mimi29 написа:големият ЛЕВСКАР ВИЛИ ВУЦОВ нали точно от него тръгна ЛЕВСКИ надолу .Беше треньор на СЛАВИЯ в онзи мач в който прееба ЛЕВСКИ ЗА НИЩО .Аман от ЛЕВСКАРИ като него аман от предатели .Да сте видели някой бивш чорбар да го начука на чорбата във ВАЖЕН мач.А левскари дал бол .То не бяха треньори играчи и кой ли не е .Щом се махнат и отмъщение до кръв. :x

8-)
Друго си е Кокала да се нагъзи за 8:0, нали ? :lol:
Вуцов тогава да беше играл такъв феърплей и с Лудогорец няколко кръга по рано. Боклук и толкова.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 мар 2015 12:36

MAXIMUS написа:Vency75, не си прав според мен. Не можеш да кажеш, че няма значение кой ще дойде на мястото на Г.Иванов. Това автоматически отговаря на въпроса каква работа е свършил в отбора и как ! Никаква ! Щом си готов да замениш един ръководен фактор в едно предприятие с който и да е друг, без значение от управленските му способности, значи не търсиш промяна. Точно трябва да се търси човек който има последователност и отвърден план за работа.

аз не съм казал че няма значение кой ,по принцип.няма да има значение ,ако очакваме от него резултати на 2-3 месец.който и да е няма да ги има.дори моу да доиде.а дали промяната при нас не е да оставим веднъж едни хора за по дълго време а не за по няколко месеца.а и този който ще доиде на негово место е гарант че ще сме много по добре ли.ами то идваха и други -наско ,ицо.все тая.

Върни се в “Левски”