vency75 написа:ок виждай го както искаш.
а футбола е работа,министъра също е на работа.за него не каза нищо.и той подава оставка.не пита преди това.и или му я приемат или не и продължава.
а за доверието -кога точно му се даде това доверие-когато беше в черно море?когато го молехме да дойде?и на 2 ден започнахме да плюем по него.тогава ли?
но нали все ние сме най големите разбирачи на всичко.искаме всичко -сега и веднага.още като доиде каза че ще намали раходите.намали ли ги ,да.каза че няма да е никак ,ама никак лесно да направим нещо кой знае какво.така ли стана. така.
че нещата не са наред в отбора е ясно дори на щерка ми на 4 г.но това идва и с помоща на нас феновете който диктуваме какво да се прави вече 10 год,откак видяхме шампионска лига,ние феновете решихме че сме най значимото нещо.да всичко е за нас ,и всичко зависи от нас ,но не само .и не всичко става от днес за утре.
ок -да речем гонзо си отива.идва ...еди кой си.без значение кой .и този същия човек с магическа пръчка ще оправи всичко.така ли смяташ.ако е да повече не ми и пиши .няма да се разберем.или може би на този човек ще му трябва година две за да оправи нещата.ами нека ги дадем на гонзо тези година две.ама не -това е гонзо и не може.
ако трябва натиск от наша страна -трябва да има такъв да НЕ СЕ МАХАТ почти никои от сегашните футболисти.да се задържат за догодина.
За министъра и подаването на оставки си е политика на премиера. Пак ти казвам, аз не го оправдавам неприемането на оставка. Щом един министър си е подал оставката значи е осъзнал, че не може да се справя. Значи след като си подал оставака....ти осъзнаваш, че не искаш да работиш това и напускаш. Никой не те е купил, зад ати позволява да напуснеш. По закон без значение на какъв пост си, ти си на трудов договор и се спавзва КТ според, който си подаваш едномесечено предисвестие и напускаш. Значи ти си признаваш публично, че не ставаш и ти си виновен и после ще сотанеш пак на същата работа? Това е всичко друго, но не и мъжкарско и принципно. При министрите номинирането е от премиера, а избирането от Народното събрание. Няма как да го сравняваме с Левски това. Процедурара в Министерски съвет е много по-различна от тази в едно ТД.
Единственият който молеше Гонзо да се върне беше Батков. Левскарите ощре преди години го изгониха и всички го знааят, че е леке и за нищо не става. Затова и го дюкаха още от 1-ия ден.
Не знам как го измисли това за феновете, ама откакто Батков вади парите и управлява Левски, единствено той решава. Това ама въобще не знам как си си го помислил, че феновете решавали за Левски.....недей, това е смешно. ДОри тоя очилатия дето е в момента на някакъв тръст и той се взема много насериозно, но Батков пак си реди всичко и всички се съобразяват с него.
Който и да дойде след Гонзо ще донесе нещо ново. Ще донесе нов импулс, нови идеи. Ще се опитва нещо ново.
Колкото до футболистите...не виждам как Гаджев, Сърмов, Домо, Минев, Белаид, Велев, Луис Педро ще се развият нещо повече....даже според мен това са хората, от които Левски трябва да се отърве, за да върви напред.