Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Пoследно от колко часа е контролата? 17:00 или 17:30? В официалния сайт пише 17:30![]()
ralka_levskarka написа:amstel_beer написа:Бтв новините пак ще излъчват мача, а за самия мач какво да кажа... Най-добрите ни футболисти не са в добра форма заради контизии (Гаджев, Аниете), новите ще се обиграват по време на първенството, а като се предвид, че това е и последен мач в края на една дълга подготовка в чужбина... Абе няма да видим нищо ново, поне дано се опазят от контузии.
Имаме още една контрола на 12-ти.
forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!
Sinite ot Sofia написа:Гаджев е футболист.. при него постоянството е проблем. Има качества и когато му се играе ги показва. За днешния мач е ясно, че ще бъде трудно.. Петролул са силен отбор и реално са най-добрият отбор, с който играем тази зима ( по - добри са от Лех). Аниете ще липсва много. Състава е максимума, имайки предвид контузията на испанеца и тази на Минев. Айде дано мача да е на нормален терен (телевизионен), че да можем да видим какво реално се случва. 2:1 за Левски Вековень!
ralka_levskarka написа:forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!
Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.
forever bluet написа:ralka_levskarka написа:forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!
Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.
Ралке ,нали не мисли че в Левски има някаква класа? Гаджев е капитан и лидер на Левски 5 години и този отбор върви само надолу. Гаден характер,интригант и мързеливец това му е на Гаджев. Как пък в цяла Европа и Азия никой не го хареса??? Мисля,че не си от София и не ходиш на тренировки ,затова ще ти кажа за следния случай: Тренировка на Герена ,Гаджев отива до Симеон Райков и му вика: " кажи му на оня Жоао Силва,че и в уговорен мач не може да вкара,че и с ръка да му я метнеш не може да я уцели "! Това на помощното и го чуха всички. Цецо Генков даже като се махна си каза,че в съблекалнята има едно лайно,което коли ,беси и сее интриги! А Стоев колко го е искал в Лудогорец е друг въпрос,не помня той да го е казвал но и да е това определя какво ни чака! не е случайно че ни биха ,какви ли не анонимници на подготовката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта