/контрола/ Левски - Петролул /10.02.2015г.|1:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: /контрола/ Левски - Петролул /10.02.2015г. 17:00ч/

Мнениеот tevez » 10 фев 2015 12:42

Пoследно от колко часа е контролата? 17:00 или 17:30? В официалния сайт пише 17:30 :?: :?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 12:45

tevez написа:Пoследно от колко часа е контролата? 17:00 или 17:30? В официалния сайт пише 17:30 :?: :?

Щом в офито пише 17:30, значи е от толкова.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 10 фев 2015 12:52

ralka_levskarka написа:
amstel_beer написа:Бтв новините пак ще излъчват мача, а за самия мач какво да кажа... Най-добрите ни футболисти не са в добра форма заради контизии (Гаджев, Аниете), новите ще се обиграват по време на първенството, а като се предвид, че това е и последен мач в края на една дълга подготовка в чужбина... Абе няма да видим нищо ново, поне дано се опазят от контузии.

Имаме още една контрола на 12-ти.

Моя грешка, сори :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: /контрола/ Левски - Петролул /10.02.2015г. 17:30ч/

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 15:09

Стартов състав на "сините":

23. Пламен Илиев
15. Роман Прохазка
31. Емил Нину
5. Борислава Стойчев
3. Аймен Белаид
45. Владимир Гаджев
77. Стефан Велев
10. Мигел Бедоя
11. Луис Педро
30. Либан Абди
17. Валери Домовчийски

С тези, които са в удебелен шрифт, не съм съгласна, но е ясно, че Белаид ще е в игра заради Минев. За Илиев явно иска да види и двамата вратари да имат по един цял мач /Йоргачевич - Спартак/ . И Педро много не ми се иска, но няма кой в момента, Аниете контузен, Краев не е готов.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 10 фев 2015 15:17

Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 15:18

forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!

Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 фев 2015 15:25

Гаджев е футболист.. при него постоянството е проблем. Има качества и когато му се играе ги показва. За днешния мач е ясно, че ще бъде трудно.. Петролул са силен отбор и реално са най-добрият отбор, с който играем тази зима ( по - добри са от Лех). Аниете ще липсва много. Състава е максимума, имайки предвид контузията на испанеца и тази на Минев. Айде дано мача да е на нормален терен (телевизионен), че да можем да видим какво реално се случва. 2:1 за Левски Вековень!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 15:27

Sinite ot Sofia написа:Гаджев е футболист.. при него постоянството е проблем. Има качества и когато му се играе ги показва. За днешния мач е ясно, че ще бъде трудно.. Петролул са силен отбор и реално са най-добрият отбор, с който играем тази зима ( по - добри са от Лех). Аниете ще липсва много. Състава е максимума, имайки предвид контузията на испанеца и тази на Минев. Айде дано мача да е на нормален терен (телевизионен), че да можем да видим какво реално се случва. 2:1 за Левски Вековень!

Аз заради това не харесвам Гаджев, защото играе прекрасно само тогава, когато е гледан от скаути на други отбори, по време на другите мачове си върти синджирчето.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 10 фев 2015 15:30

ralka_levskarka написа:
forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!

Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.

Ралке ,нали не мислиш че в Левски има някаква класа? Гаджев е капитан и лидер на Левски 5 години и този отбор върви само надолу. Гаден характер,интригант и мързеливец това му е на Гаджев. Как пък в цяла Европа и Азия никой не го хареса??? Мисля,че не си от София и не ходиш на тренировки ,затова ще ти кажа за следния случай: Тренировка на Герена ,Гаджев отива до Симеон Райков и му вика: "- Кажи му на оня Жоао Силва,че и в уговорен мач не може да вкара,че и с ръка да му я метнеш не може да я уцели "!Това ли е работата на капитана? Това го каза на помощното игрище и го чуха всички. Цецо Генков,когато напусна и каза,че в съблекалнята има едно лайно,което коли ,беси и сее интриги! А Стоев колко го е искал в Лудогорец е друг въпрос,не помня той да го е казвал, но и да е това определя какво ни чака с лидера Гаджев! Не е случайно че ни биха ,какви ли не анонимници на подготовката.Знам ,че искат един ама не Гаджев а с "а" накрая и не за да е футболист ,а за друго :) /публична тайна е кого визирам/И какво постоянство да има,като не може да ходи бе хора? Гледайте го и днес при поредната ни загуба!
Последна промяна от forever bluet на 10 фев 2015 16:01, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 15:34

forever bluet написа:
ralka_levskarka написа:

Ралке ,нали не мисли че в Левски има някаква класа? Гаджев е капитан и лидер на Левски 5 години и този отбор върви само надолу. Гаден характер,интригант и мързеливец това му е на Гаджев. Как пък в цяла Европа и Азия никой не го хареса??? Мисля,че не си от София и не ходиш на тренировки ,затова ще ти кажа за следния случай: Тренировка на Герена ,Гаджев отива до Симеон Райков и му вика: " кажи му на оня Жоао Силва,че и в уговорен мач не може да вкара,че и с ръка да му я метнеш не може да я уцели "! Това на помощното и го чуха всички. Цецо Генков даже като се махна си каза,че в съблекалнята има едно лайно,което коли ,беси и сее интриги! А Стоев колко го е искал в Лудогорец е друг въпрос,не помня той да го е казвал но и да е това определя какво ни чака! не е случайно че ни биха ,какви ли не анонимници на подготовката.

2 минути стоя и не мога да асимилирам това, което си ми написал, всъщност мога, ноооо.. Леле- леле, знам, че е леке, ама чак такова.. На тренировки нямам време да ходя, ама някой път ще отида, сега уча в София.

Върни се в “Левски”