alchemist написа:Да кажем , че идеята е добра. Да кажем , че мога да отделя 100 лв на месец. Да предположим , че ще се навият още 13 000 левскари, необходими според сметките на автора на темат. ОК, но въпроса е ЗАЩО да го правя ? Оставам настрани факта, че нe ми трябва място на стадиона с моето име или каквито и да са други облаги и намаления. Въпросът е колко пари имаше в клуба преди няколко години при и след участието му в ШЛ и ЛЕ ? Къде отидоха тези пари ? Лошо управление , ще кажете. ОК, а с какво е различно сега? Кое е различното в ръководството на клуба тогава и сега ? Имам още много подобни въпроси.
Аз моите пари си ги управлявам добре. Защо да инвестирам в доказало се калпаво ръководство ? Не обичам да губя, още по малко обичам да храня агенти и празноглавци. Ако някой някога ме убеди , че това не са пари хвърлени на улицата то тогава ще участвам. До тогава предпочитам да помагам на хора в нужда, а не на празноглавци....
да кажем че си прав,така е.не можем да сме сигурни в това ръководство.но доколкото разбрах автора ,идеята е не ръководството да получава парите директно(въпреки че в краина сметка ще отидат при тях),а някаква организация,отделна от ръководството.ще кажеш ами те после пак ще си ги правят каквото искат.ами не,зависи от тази ораганизация(между другото такава би трябвало да е тръста или НКП,но в последните дни ме убеждават в обратното).та тази организация може да каже -ето ви този месец(година,полусезон)примерно 10 000 лв..но тези 10 000 ще се изхарчат за..........(премии,закупуване на играч,за ел.енергия,за подръжка на терена или каквото се сетиш или по точно от каквото има нужда в момента).ТЕ трябва да кажат за какво да се изхарчат,а не ръководството.задължение на ръководството е да намери пари за отбора ,отделно от тези които ще се събират от привържениците.
и накрая само да напомня че почти има такава организация-с СМС, текст ДМС ЛЕВСКИ НА 17 777.цена 1.20лв с ддс.ако всеки левскар праща по 1,2 на месец също могат да се съберат доста пари.да не говорим за многото други начини написани в другите постове.