Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vency75
Контакти:

Re: Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Мнениеот vency75 » 22 дек 2014 13:17

alchemist написа:Да кажем , че идеята е добра. Да кажем , че мога да отделя 100 лв на месец. Да предположим , че ще се навият още 13 000 левскари, необходими според сметките на автора на темат. ОК, но въпроса е ЗАЩО да го правя ? Оставам настрани факта, че нe ми трябва място на стадиона с моето име или каквито и да са други облаги и намаления. Въпросът е колко пари имаше в клуба преди няколко години при и след участието му в ШЛ и ЛЕ ? Къде отидоха тези пари ? Лошо управление , ще кажете. ОК, а с какво е различно сега? Кое е различното в ръководството на клуба тогава и сега ? Имам още много подобни въпроси.

Аз моите пари си ги управлявам добре. Защо да инвестирам в доказало се калпаво ръководство ? Не обичам да губя, още по малко обичам да храня агенти и празноглавци. Ако някой някога ме убеди , че това не са пари хвърлени на улицата то тогава ще участвам. До тогава предпочитам да помагам на хора в нужда, а не на празноглавци....

да кажем че си прав,така е.не можем да сме сигурни в това ръководство.но доколкото разбрах автора ,идеята е не ръководството да получава парите директно(въпреки че в краина сметка ще отидат при тях),а някаква организация,отделна от ръководството.ще кажеш ами те после пак ще си ги правят каквото искат.ами не,зависи от тази ораганизация(между другото такава би трябвало да е тръста или НКП,но в последните дни ме убеждават в обратното).та тази организация може да каже -ето ви този месец(година,полусезон)примерно 10 000 лв..но тези 10 000 ще се изхарчат за..........(премии,закупуване на играч,за ел.енергия,за подръжка на терена или каквото се сетиш или по точно от каквото има нужда в момента).ТЕ трябва да кажат за какво да се изхарчат,а не ръководството.задължение на ръководството е да намери пари за отбора ,отделно от тези които ще се събират от привържениците.
и накрая само да напомня че почти има такава организация-с СМС, текст ДМС ЛЕВСКИ НА 17 777.цена 1.20лв с ддс.ако всеки левскар праща по 1,2 на месец също могат да се съберат доста пари.да не говорим за многото други начини написани в другите постове.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 22 дек 2014 13:35

за съжаление не мога да кажа че имаме добра практика в набирането на средства постоянно.едно изключение е това за 100 годишнината.но казвам изключение.ние (аз),сме свикнали само да искаме.но някои друг да дава парите.всеки си казва от мен не зависи нищо.сега си направих труда да погледна колко ДМС на 17 777 имаме.от маи до сега има едва към 9800.казвам едва защото това са над 9 месеца.защото ако всеки левскар пращаше по 1-2 тези ДМС -и трябваше да са над 100 000,а не 10 000.как тогава ще се организираме и в сдружение.да сигурно като всяко начало първоначално ще съберем известна сума,а после?после пак затихващи функции.
между другото един голям поклон пред автора на темата.все пак някои се сети да напише нещо такова.и да му предложа да се свърже с тръста(въпреки намалящото ми довери е в тях с всеки изминал ден).ТЕ би трябвало да вършат точно това за което той пише.това би трябвало да е тяхната цел ,идея и работа.за какво са всъщност иначе.
голям преклон и пред моряка-рядко се среща във форумите чужд привърженик да предложи нещо стоиностно.а ако пък се появи някои които може да събере всички идеи на едно и от всяка вземе поне по 1 % ,мисля си че ще се получи.
и накрая-не забравяите-SMS с текст DMS LEVSKI на 17 777.цена 1.20лв с ддс.а смс - те са неограничени.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 дек 2014 13:49

Еднократна помощ не е решава проблеми, тя към дадения момент ще ти помогне и следващия месец отново се чудиш, какво да правиш.
Трябват постоянни и дългогодишни партньори, които да рекламират и спонсорират, и почва за това трябва да създаде самият клуб.
Новия министър на спорта беше гост в Шоуто на Слави и сподели едни доста важни неща, ще се опитам да намеря видео точно от този момент.

Може и да греша и да съм го слушал като беше гост в Спортно шоу Гонг.
Последна промяна от Долно уйно на 22 дек 2014 13:55, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 дек 2014 13:54

Долно уйно написа:Еднократна помощ не е решава проблеми, тя към дадения момент ще ти помогне и следващия месец отново се чудиш, какво да правиш.
Трябват постоянни и дългогодишни партньори, които да рекламират и спонсорират, и почва за това трябва да създаде самият клуб.
Новия министър на спорта беше гост в Шоуто на Слави и сподели едни доста важни неща, ще се опитам да намеря видео точно от този момент.

В момента ни трябва само една хубава финансова инжекция, за да се завърти колелото. При условие, че ръководството и спортно-техническият щаб си свършат своята работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 дек 2014 13:56

Тази финансова инжекция нерешава абсолютно нищо.
Дава ти някой 1 милион, разплащаш се, нямаш задължение и следващия месец отново започва да ги трупаш ако няма пари.
По-добре дълг да се изплаща във времето, ежемесечно да идват приходи и така организираш развитието.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 22 дек 2014 14:03

Не би било лошо, авторът да постави Левски в кавички т.е. "Левски". А, иначе по темата - Колкото всички българи от едно време спасиха Левски, толкова и днешните левскари ще спасят "Левски". Не, не защото не искат, не защото не обичат отбора си, а защото условията при нас трудно могат да разрешат подобна реализация на фенските желания. Като се почне от чисто емоционалната нагласа на българина и се стигне до финансовите му възможности. Колко от нас - левскари, цесекари, ботевисти, беройци, слависти и т.н., могат да си позволят да закупят акции, ако се предлагат такива, с реално финансово измерение т.е над 1000 лева. Колко от нас могат ежегодно да купуват абонаментна карта, плюс всички клубни артикули, актуални за съответния сезон. Колко от нас застават зад името на отбора си без да се интересуват, кой в момента е собственик, кой управляващ, кой е треньора, кои са футболистите или в кой град отбора му пътува да играе? Кой стои безрезервно до отбора си? Ако няма победен резултата, всички "мъдруваме" и "плюем" по всичко което се олицетворява от името на любимия отбор, без да си даваме сметка, че нашето право и задължение е само едно - Да подкрепя ме отбора си! А, не да се изживяваме като негов собственик, директор, треньор или футболист. Колко пъти чувам реплики от типа "Докато Х е собственик или У е треньор няма да стъпя на стадиона!". В такива случай, само възпитанието ми и вече възрастта ми,ме възпират да не заплюя подобен индивид, който твърди, че е от моя отбор /независимо кой е той/. Феновете си имаме място и то е на трибуната! Който от нас може и има такива условия да си купува и акции. Който има средства нека всяка година си обновява "футболния гардероб" и украсява с фенски артикули обикалящата го среда! Браво и в това ще е чудесно. Но нека феновете наистина да не забравяме, че сме необходими за отбора си с подкрепата, а не изземването на функции, които не са наша работа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 дек 2014 14:07

Долно уйно написа:Тази финансова инжекция нерешава абсолютно нищо.
Дава ти някой 1 милион, разплащаш се, нямаш задължение и следващия месец отново започва да ги трупаш ако няма пари.
По-добре дълг да се изплаща във времето, ежемесечно да идват приходи и така организираш развитието.

С 1 милион в конкретния случай няма да стане, защото ще отиде за някакви стари заплати и не знам какво. Говоря за малко повече пари, с които да се осигурят 2-3-4 читави играчи. За нивото на "А" група това ти гарантира минимум второ място. След това може да направиш и селекция "на кредит", за да атакуваш ЛЕ. Риск от издънка или от сгрешена селекция винаги има, но все пак...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 дек 2014 14:11

Tommi написа:
Долно уйно написа:Тази финансова инжекция нерешава абсолютно нищо.

С 1 милион в конкретния случай няма да стане, защото ще отиде за някакви стари заплати и не знам какво. Говоря за малко повече пари, с които да се осигурят 2-3-4 читави играчи. За нивото на "А" група това ти гарантира минимум второ място. След това може да направиш и селекция "на кредит", за да атакуваш ЛЕ. Риск от издънка или от сгрешена селекция винаги има, но все пак...

Трябва да сме реалисти, няма кой да ти извади дори 500 000 наведнъж, за това споделих, че дори да дават по по-малко трябват постоянни партньори.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 дек 2014 14:19

Долно уйно написа:Трябва да сме реалисти, няма кой да ти извади дори 500 000 наведнъж, за това споделих, че дори да дават по по-малко трябват постоянни партньори.

Може да са няколко, не държа да е точно един. Въпросът е да са повече срества, а не колкото да се покрият заплатите за един месец.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 дек 2014 14:49

Слушай много внимателно, какво говорят след 28-та минута http://gong.bg/oshte-sport/sportno-show ... 014-309361 ама много внимателно.

Върни се в “Левски”