Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Потъна ли синият кораб?

Мнениеот saffron » 09 ное 2014 18:17

stpehenhunt11 написа:откога го чакам този момент... най-накрая ще се налагат юноши и ще останат тия на които наистина им се играе

Мичтатил :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

ministara
Контакти:

Re: Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Мнениеот ministara » 09 ное 2014 18:42

Точно изброените ще е най-добре да си тръгнат, начело с капитана и вратарчето. При тези двамата в състава е по-добре да играем с 9, отколкото с тях. В петък тигърчето пак помогна на враго, а пък пазарджишкия вече колко години се чуди защо е в Левски. Аз ще му кажа - да пречи.

pomiqr201

Мнениеот pomiqr201 » 09 ное 2014 18:53

Гаджев с тази операция трудно ще се оттървете от него през зимата. Да не е луд да остане без работа и сам да се махне.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2014 19:00

pomiqr201 написа:На кого викате Йети :-D

На Пачека :lol:
Изображение

pomiqr201

Мнениеот pomiqr201 » 09 ное 2014 19:02

Stahlgewitter написа:
pomiqr201 написа:На кого викате Йети :-D

На Пачека :lol:

Направо ме улесни.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 ное 2014 19:04

deladog написа:Масово бягство в "Левски"

Чужденци и българи си тръгват заради кризата

Загубата от Бероe отприщи емоциите в "Левски" и голяма част от футболистите са заплашили, че ще напуснат през зимата, информират за "Меридиан Мач" източници от "Герена".

Причината за това е сериозната финансова криза, в която са изпаднали "сините", и респективно постоянно бавещите се заплати. С тима вероятно ще се разделят всички чужденци, начело с Луис Педро, Аймен Белаид и испанските асове Аниете и Мигел Бедоя.

Много е вероятно и напускането на водещите български футболисти като Владимир Гаджев и вратаря Пламен Илиев.

http://www.blitz.bg/sport/article/251183

Има още за рязане ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 09 ное 2014 19:05

Бахти шибания карък,тая примадона Гаджев и сега няма да се трансферира :evil:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 ное 2014 19:09

Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
С две думи - "Когато котката е зле, мишките пируват."
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погребали са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

pomiqr201

Мнениеот pomiqr201 » 09 ное 2014 19:14

vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

Гунди е станал идол, защото е бил погребан. Не го пиша, като заяждане.Просто си е факт. Иначе Гунди щеше да е един от многото добри футболисти играли в "Левски". Все едно някой сега се сеща за Павел Панов. Държавата, ако не Ви удари едно рамо никога няма да отлепите.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 09 ное 2014 19:19

vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

Вие също изляхте доста злоба към нас през 2013г.,ако си спомняш,и не надценявай толкова "Левски" ,не е нещо толкова специално....освен за вас
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Върни се в “Левски”