stpehenhunt11 написа:откога го чакам този момент... най-накрая ще се налагат юноши и ще останат тия на които наистина им се играе
Мичтатил

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
stpehenhunt11 написа:откога го чакам този момент... най-накрая ще се налагат юноши и ще останат тия на които наистина им се играе
Stahlgewitter написа:pomiqr201 написа:На кого викате Йети
На Пачека
deladog написа:Масово бягство в "Левски"
Чужденци и българи си тръгват заради кризата
Загубата от Бероe отприщи емоциите в "Левски" и голяма част от футболистите са заплашили, че ще напуснат през зимата, информират за "Меридиан Мач" източници от "Герена".
Причината за това е сериозната финансова криза, в която са изпаднали "сините", и респективно постоянно бавещите се заплати. С тима вероятно ще се разделят всички чужденци, начело с Луис Педро, Аймен Белаид и испанските асове Аниете и Мигел Бедоя.
Много е вероятно и напускането на водещите български футболисти като Владимир Гаджев и вратаря Пламен Илиев.
http://www.blitz.bg/sport/article/251183
vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
С две думи - "Когато котката е зле, мишките пируват."
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ
vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
С две думи - "Когато котката е зле, мишките пируват."
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], Halo, noo, VDP и 37 госта