Тити победи Балкан, посяга към требъл
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Re: Тити победи Балкан, посяга към требъл
Ако бяха поискали рефери от чужбина по-рано, серията щеше да приключи 3:0 за Левски.
-
galin56 написа:PFK_Levski написа:galin56 написа:
А иначе билетите от по 100лв нашите шефове по-скоро си направиха "ташак" защото Левски и без това нямат фенове
Вярваш или не , от тук спрях да чета нататъка.......
Ако ще да вярвам или ти да четеш. Това е самия факт. Втория мач на свободен вход за зрителите, от София не дойде нито един човек да подкрепи Левски и Тити. Тоя мач гледам сега от срам е викнал Божи86 и Николета, плюс Пламен Крумов, сигурно някъде е била и жената на тити, сестрата на някой от играчите му. Абе общо взето на техните мачове ходят само приятели и роднини.
ти нали не ходиш на гостувания,от кое име казваш "не дойде нито един човек"?
лъжеш като дърт циганин.
- Лимонадения Джо
- Контакти:
galin56 написа:А иначе билетите от по 100лв нашите шефове по-скоро си направиха "ташак" защото Левски и без това нямат фенове и знаят че и един билет няма да продадат от 100лв.
Сега може да направите същото и с Черно море-например билет за 1000лв. И без това отношенията между Балкан и Черно море са доста обтегнати.
zlatan написа:на мача са били Владо и Валери-голям Левски.
Браво на Тити,
Старокин също.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много достойно поведение на треньора на "Балкан". Ако е възможно той или Георги Младенов да оглавят тима през следващия сезон, ще съм много доволен. В някои отношения може би не е на "нивото" на Папазов, но в други го превъзхожда. Всъщност мисля, че това е единственият кадърен специалист в родния шампионат. Другите с лопата да ги ринеш.
Отборът на "Балкан" е много добре обигран. Ако падне "Лукойл" от върха през този сезон, мисля, че в бъдеще време първенството ще е много по - любопитно. Очевадно е, че този отбор играе само за титли и купи, но по този начин не позволява на другите да му ги вземат.
Отборът на "Балкан" е много добре обигран. Ако падне "Лукойл" от върха през този сезон, мисля, че в бъдеще време първенството ще е много по - любопитно. Очевадно е, че този отбор играе само за титли и купи, но по този начин не позволява на другите да му ги вземат.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Някакво видео от мача?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
W84me написа:zlatan написа:на мача са били Владо и Валери-голям Левски.
Браво на Тити,
Старокин също.
И Пламен Крумов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
valkaredgi написа:galin56 написа:Ако ще да вярвам или ти да четеш. Това е самия факт. Втория мач на свободен вход за зрителите, от София не дойде нито един човек да подкрепи Левски и Тити. Тоя мач гледам сега от срам е викнал Божи86 и Николета, плюс Пламен Крумов, сигурно някъде е била и жената на тити, сестрата на някой от играчите му. Абе общо взето на техните мачове ходят само приятели и роднини.
ти нали не ходиш на гостувания,от кое име казваш "не дойде нито един човек"?
лъжеш като дърт циганин.
Ти май не можеш да четеш, говоря ти за мачовете в Ботевград. На първия и третия имаше по 15 човека от София. На втория - нито един. Нали бях в залата и ти го казвам от мое име. Е освен ако имало някакви невидими сини фенове.
ralka_levskarka написа:W84me написа:zlatan написа:на мача са били Владо и Валери-голям Левски.
Браво на Тити,
Старокин също.
И Пламен Крумов.
... и с тях се ичерпиха левскарите в залата. То лошо няма, ама и да имаше и фенове.

-
- Контакти:
galin56 самото ти изказване ( писане ), че Левски няма фенове е смешно. Левски има най-голямата маса фенове в България. Виж аз баскетбол не гледам по принцип, не го харесвам тоя спорт, но пък следя от мачовете на Тити, защото той пък ми харесва. Като цяло футболът е най-най в спорта........ а вие в Ботевград е явно, че футбол нямате, а имате една зала и един баскетболен отбор ....... та нормално е да ходите в тази зала и да гледате баскетбол........ но едно ще ти кажа ...... кажи ми друг отбор, срещу който вие тази зала сте я напълнили на макс ...... и като се позамислиш и достигнеш до извода, че няма друг..... то тогава си задай въпроса, кой отбор отидоха повечето хора да гледат - Ботевград или Левски!