Тити победи Балкан, посяга към требъл

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: Тити победи Балкан, посяга към требъл

Мнениеот Лимонадения Джо » 20 май 2014 09:20

Ако бяха поискали рефери от чужбина по-рано, серията щеше да приключи 3:0 за Левски.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 20 май 2014 09:20

galin56 написа:
PFK_Levski написа:
galin56 написа:
А иначе билетите от по 100лв нашите шефове по-скоро си направиха "ташак" защото Левски и без това нямат фенове

Вярваш или не , от тук спрях да чета нататъка.......

Ако ще да вярвам или ти да четеш. Това е самия факт. Втория мач на свободен вход за зрителите, от София не дойде нито един човек да подкрепи Левски и Тити. Тоя мач гледам сега от срам е викнал Божи86 и Николета, плюс Пламен Крумов, сигурно някъде е била и жената на тити, сестрата на някой от играчите му. Абе общо взето на техните мачове ходят само приятели и роднини.

ти нали не ходиш на гостувания,от кое име казваш "не дойде нито един човек"?
лъжеш като дърт циганин.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 20 май 2014 09:25

galin56 написа:А иначе билетите от по 100лв нашите шефове по-скоро си направиха "ташак" защото Левски и без това нямат фенове и знаят че и един билет няма да продадат от 100лв.

Сега може да направите същото и с Черно море-например билет за 1000лв. И без това отношенията между Балкан и Черно море са доста обтегнати.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 май 2014 09:28

zlatan написа:на мача са били Владо и Валери-голям Левски.
Браво на Тити,

Старокин също.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 май 2014 12:55

Много достойно поведение на треньора на "Балкан". Ако е възможно той или Георги Младенов да оглавят тима през следващия сезон, ще съм много доволен. В някои отношения може би не е на "нивото" на Папазов, но в други го превъзхожда. Всъщност мисля, че това е единственият кадърен специалист в родния шампионат. Другите с лопата да ги ринеш.
Отборът на "Балкан" е много добре обигран. Ако падне "Лукойл" от върха през този сезон, мисля, че в бъдеще време първенството ще е много по - любопитно. Очевадно е, че този отбор играе само за титли и купи, но по този начин не позволява на другите да му ги вземат.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 май 2014 13:50

Някакво видео от мача?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2014 13:53

W84me написа:
Браво на Тити,

Старокин също.

И Пламен Крумов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 20 май 2014 14:47

valkaredgi написа:
galin56 написа:Ако ще да вярвам или ти да четеш. Това е самия факт. Втория мач на свободен вход за зрителите, от София не дойде нито един човек да подкрепи Левски и Тити. Тоя мач гледам сега от срам е викнал Божи86 и Николета, плюс Пламен Крумов, сигурно някъде е била и жената на тити, сестрата на някой от играчите му. Абе общо взето на техните мачове ходят само приятели и роднини.

ти нали не ходиш на гостувания,от кое име казваш "не дойде нито един човек"?
лъжеш като дърт циганин.

Ти май не можеш да четеш, говоря ти за мачовете в Ботевград. На първия и третия имаше по 15 човека от София. На втория - нито един. Нали бях в залата и ти го казвам от мое име. Е освен ако имало някакви невидими сини фенове.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 20 май 2014 14:50

ralka_levskarka написа:
W84me написа:
Браво на Тити,

Старокин също.

И Пламен Крумов.

... и с тях се ичерпиха левскарите в залата. То лошо няма, ама и да имаше и фенове. :) Май Левски играят само пред приятели и роднини. Кое им е голямото не знам.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 20 май 2014 16:07

galin56 самото ти изказване ( писане ), че Левски няма фенове е смешно. Левски има най-голямата маса фенове в България. Виж аз баскетбол не гледам по принцип, не го харесвам тоя спорт, но пък следя от мачовете на Тити, защото той пък ми харесва. Като цяло футболът е най-най в спорта........ а вие в Ботевград е явно, че футбол нямате, а имате една зала и един баскетболен отбор ....... та нормално е да ходите в тази зала и да гледате баскетбол........ но едно ще ти кажа ...... кажи ми друг отбор, срещу който вие тази зала сте я напълнили на макс ...... и като се позамислиш и достигнеш до извода, че няма друг..... то тогава си задай въпроса, кой отбор отидоха повечето хора да гледат - Ботевград или Левски!

Върни се в “Левски”