''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- stefan iliikov
- Контакти:
Re: ''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
бахти маолоумния фен си, чесно ( до автора на темата ) и какво ще направи Левски ако играе в Европа? Защото има изграден отбор ли? Колектив, който няма пак да пада и по-важното да не може да вкарва на отбори като Иртиш ? Толкова е зле отбора игрово, че подкрепям Гонзо с две ръце, че отбора не е за Европа! Големите отбори първо изграждат колектив, който се състои от кадъни играчи и тогава мислят за големи мачове в Европа....омръзнало ми е да чета простотиите на измислени фенове, които първо критикуват и после мислят!
" Най-богат е този, чието щастие изисква най-малко пари "
hd-fen написа:Гледам и се чудя на много от вас,които допреди няколко месеца плюехте по Гонзо,а сега изведнъж определихте думите и намеренията му като мъдри.Един умствено изостанал и неук човек,какъвто е ''инж''.Иванов не може да надскочи себе си.Както от пън дърво не става,така и слабоумен неграмотник не става треньор и ръководител на такъв отбор като Левски.Бил голям левскар - мога да посоча много по-големи левскари от него,които се дали и много повече за Левски,но преценявайки възможностите си не се бъркат в ръководството му.Чудно ми е и друго - колко къса е паметта на някои.Гонзо при предишния си престой нанесе огромни поразии на клуба - под неговото ръководство Левски стигна почти до дъното както спортно-технически така и (и това далеч е по-важното) интелектуално.В цялата си история съблекалнята на отбора не се беше превръщала на каруцарска кръчма,с ругатни и псувни, както при ''високо умствено-интелигентния гений'' Гонзо.Ето защо съм против Гонзо и други нему подобни малоумници с властолюбиви амбиции.Левски има нужда от ръководители с висок интелект и класа за да го ръководят така че да заеме позициите,които е заемал и се е стремял да заеме винаги - първите места!
На фона на глуповатите ти твърдения съм 100% сигурен, че и двамата ти родители са страдали от генетична обремененост и простотия. Мнението ти за "умствено изостанал и неук човек,какъвто е ''инж''.Иванов" е най-малко несъстоятелно, дори тъпо според мен. Ти познаваш ли го? Кои са тези левскари "дали и много повече за Левски"? Какво пък знаеш за съблекалнята на Левски, да не си им бил теляк или да си отговарял за доброто настроение на Гарра Дембеле? Имало било в Левски нужда от "ръководители с висок интелект и класа за да го ръководят" ...

Прав е Гонзо. По - добре да се обяви нулева година. Но до нова година да може да се изгради добър отбор, който ЕВЕНТУАЛНО да атакува Купата на България и Евротурнири догодина. Левски трябва да има собствен стил. Това е най - важното, а не титли, купи и евротурнири
Гонзо май се е усетил, че напъването за евротурнири на всяка цена не помага на Левски, а напротив влошава нещата. Първо няма време за обмислена и перспективна селекция,второ няма време за нормална подготовка и трето,вкарва се излишно напрежение в отбора, което после ви се отразява в първенството. Няколко пъти прецаквате отбори, които заслужават повече от вас и от това освен да затъвате повече друг резултат не се вижда.
Спомнете си първата година на Мъри и ще разберете.
Спомнете си първата година на Мъри и ще разберете.
Авторът на темата не е никакъв hd-фен, ами направо си е един чистокръвен sd-фен, още не открил цветовете
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Love in blue
- Контакти:
Подкрепям всички които споделят мнението на Иванов , без да изтъквам защо! Това се вижда от всички
, с такъв отбор не сме за Европа! Разбирам и тези които не са съгласни с него, но то се дължи повече на това че бяхме свикнали през годините Левски да е вечно първи и навсякъде в турнирите. Ако обаче толкова го искаме пак да е там , трябва да имаме и търпение и да правим компромиси колкото и да не ни се иска за да да се изгради отново един такъв силен и боеспособен отбор който да мачка както мачкаше тогава онзи Левски .Пък тогава да се мисли за Европата!

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Прав е Гонзо на Левски не му трябва Европа.
STENLI написа:Левски ще се добере до Европа,но после Гонзо ще бере срам там.
Как?

Погледнато от призмата на любимия им предмет "География" те са 100% в Европа, но не когато говорим за турнири по футбол 2014г. това твърдение е несериозно.

Вие или Литекс ще им отстъпите мястото си?

От няколко години "Левски" е посредствен отбор. Тенденцията е все надолу. Това е очевадно. Но не мога да приема твърденията, че "на "Левски" Европа не му трябва". Интересно с какво класирането за ЕКТ ще навреди на отбора?
P.S. Имам предвид само класиране, постигнато в честна борба на терена. Което с оглед състоянието на останалите отбори не е съвсем нереалистично.
P.S. Имам предвид само класиране, постигнато в честна борба на терена. Което с оглед състоянието на останалите отбори не е съвсем нереалистично.
Живко6461 написа:От няколко години "Левски" е посредствен отбор. Тенденцията е все надолу. Това е очевадно. Но не мога да приема твърденията, че "на "Левски" Европа не му трябва". Интересно с какво класирането за ЕКТ ще навреди на отбора?
И аз съм на същото мнение. Нищо не пречи, ако се класираме, да си изиграем мачовете без някакви свръхочаквания. Ако стане нещо стане, ако не здраве.