Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот ivan40 » 09 мар 2014 12:41

0:0,Левски ще минат два пъти центъра.И то като ДОМАКИНИ за ужас на 15000 хиляди екзалтирани фена,направили всичко възможно да дойдат на стадиона :!:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 12:41

Teo написа:Ботев не са кой знае какво, но ще бъде изненада ако загубят в сряда!
2,1 е мача!

Изненада щяло да бъде, хахахахахааххаах
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 мар 2014 12:44

Щом Емо хегемона е дал прогноза...значи... :) :) :) :) :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 мар 2014 12:44

ralka_levskarka написа:Не е истина какъв скапан късмет имаме тая година. 200 футболисти имаме контузени и наказани..

А защо ли се случва всичко това на сто годишнината !?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 мар 2014 12:47

Ще решим всичко още в първия мач.домакините не могат да ни затруднят с нищо.навлизаме във форма и ще бием с няколко гола 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 12:48

MAXIMUS написа:
ralka_levskarka написа:Не е истина какъв скапан късмет имаме тая година. 200 футболисти имаме контузени и наказани..

Аз ли да знам защо половината са контузени и що видиш ли съдийчето играло за Ботев, баш вчера реши да раздава картони наляво и надясно. После пищите, че Левски ги бутали за 100- годишнината. Някои да се прегледат, защото ако Левски бяха бутани в трзи мачове, които минаха нали ви е ясно, че от 9т. няюаше да е спечелена само 1 и вие вчера нямаше да получите дузпа ;) И съдията можеше да се направи, че е не е видял какво е направил Туре и да даде дузпа в 95 минута.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 09 мар 2014 12:51

ако сега не ги ударим с 3-4 гола няма кога.Тодоре Закривай :mrgreen:

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 09 мар 2014 12:55

Колкото и да ми е болно, че го пиша - последния мач нашите не играха! Просто бягаха от топката по необясними причини!

Мисля че и сега ще е така и ще трябва да вдигаме мъртвеца, което не само не ни е оправдание и не трябва да бъде, а трябва да е сигнална лампа за нас!

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 09 мар 2014 12:57

Левскарчета, не знам от къде го вадите това самочувствие ама е абсолютно непокрито. Отбора и ръководството ви са трагични, играете плачевно. Според мен шансвете ви да се класирате напред са минимални.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 мар 2014 13:00

ralka_levskarka написа:
MAXIMUS написа:

Аз ли да знам защо половината са контузени и що видиш ли съдийчето играло за Ботев, баш вчера реши да раздава картони наляво и надясно. После пищите, че Левски ги бутали за 100- годишнината. Някои да се прегледат, защото ако Левски бяха бутани в трзи мачове, които минаха нали ви е ясно, че от 9т. няюаше да е спечелена само 1 и вие вчера нямаше да получите дузпа ;) И съдията можеше да се направи, че е не е видял какво е направил Туре и да даде дузпа в 95 минута.
Що се правиш на наивна,малко мачове взехте със съдийска помощ миналото първенство чак цяла България се радва че изтървахте титлата.Като избират неутрален съдия ще свири каквото е видял,даже наклони везните за вас с изгонването на Галчев :!: Между другото няколко футболиста ми се сториха че играха много слабо срещу вас :!: :arrow: най-вече Попов и Галчев :idea:

Върни се в “Левски”