Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

1914lsfc
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот 1914lsfc » 10 окт 2013 00:44

До автора на темата - като си от Левски си отстоявай принципите, а не мрънкай по интернет форуми!
При положение, че вече над 5 години от клуба се гаврят с нас и с името на отбора, пробвахме всякакви варианти и явно е време за драстични мерки, защото ако разчитаме на нежни душички като теб нещата няма да се променят, защото паразитите в ръководството няма да се махната като ги галим.
Като не ни уважават ще трябва явно да се страхуват от нас.

Човекът показал професионализъм и направил отбор от "Б" група автоматично два пъти поред шампион на страната си. Човекът, отказал (както стана ясно) на няколко клуба в чужбина за да дойде и работи за доброто на Левски.

Тук явно доста си се заблудил :lol: :lol: тоя стана двукратен шампион на България, благодарение на пачките на Домусчиев и каръка ни срещу Славия, а за отказаните оферти от чужбина и това, че идвал тук за доброто на Левски е смехотворно.
И нари си истински Левскар - един истински Левскар не трябва да слага титлите и купите на първо място, важни са някои други принципи :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 00:47

badboy95 написа: И какво ще стане след като ги изгоните, кой ще дойде, Абрамович ли? :lol: Не ме разсмивай, дай нещо по-конкретно, как ще ги махнете, кой ще дойде, колко време ще отнеме, някакъв план изобщо има ли, или всичко е просто въздух под налягане? А за Петев отново, с нищо не е заслужил да бъде така публично унижен, що не го направиха тва със Сираков или Батков? Та той даже още не беше на работа в отбора, няма нищо общо с Левски, но накрая обира почти целия пешкир, просто безумно според мен.

Само до преди два дни спорих с някой тарикат, може и ти да си бил, и тарикатът ми обясняваше, че феновете не могат да влияят на решенията на ръководството, могат само да си крякат. Е, оказа се, че властта на феновете е доста по-голяма. В резултат двама от противняците вече не са на Герена, а третия малко или много започна да обмисля напускането си. Петев да е мислил когато обясняваше, че на Левски Господ им го върна.
За момента по-важното е, че Сираков не е на Герена вече, което е огромен успех. Ако беше се напънал да помислиш, Сираков не беше с фланелка на Левски, за да му бъде събличана. Всъщност, той такава не е носил откакто се завърна в клуба. Батков не присъстваше. Това предполагам ти дава достатъчно отговори на въпроса кой защо не е бил съблечен.

И понеже гледам е модерно да се говори за качулати (което означава, че приматите повтарят чужди думи, а не свои наблюдения), само да отбележа, че вчера всички основни действащи лица бяха с открити лица. Нещо, което мишките тук никога не биха посмяли да направят.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 окт 2013 00:49

1914lsfc написа:До автора на темата - като си от Левски си отстоявай принципите, а не мрънкай по интернет форуми!
При положение, че вече над 5 години от клуба се гаврят с нас и с името на отбора, пробвахме всякакви варианти и явно е време за драстични мерки, защото ако разчитаме на нежни душички като теб нещата няма да се променят, защото паразитите в ръководството няма да се махната като ги галим.
Като не ни уважават ще трябва явно да се страхуват от нас.

Човекът показал професионализъм и направил отбор от "Б" група автоматично два пъти поред шампион на страната си. Човекът, отказал (както стана ясно) на няколко клуба в чужбина за да дойде и работи за доброто на Левски.

Тук явно доста си се заблудил :lol: :lol: тоя стана двукратен шампион на България, благодарение на пачките на Домусчиев и каръка ни срещу Славия, а за отказаните оферти от чужбина и това, че идвал тук за доброто на Левски е смехотворно.
И нари си истински Левскар - един истински Левскар не трябва да слага титлите и купите на първо място, важни са някои други принципи :!:

Мда бе, принципа на калъфката вероятно :geek:
[offtopic]нямам[/offtopic]

rotamed
Контакти:

Мнениеот rotamed » 10 окт 2013 00:51

питайте Вергил и Руслан за вчерашната простотия

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 окт 2013 00:58

Все тая, кой ще е треньор, кой, кого ще подкрепя, кой ще е шеф, кой сват и кой на булката малкия брат.
Инерцията, която е набрал отбора по нанадолнището няма, как да бъде спряна и още по-зле ще стават нещата и всичко това е гарнирано с липса на пари.
Дано поне си оправите сектор "А", това ви го желая искрено от все сърце.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 01:00

Инерцията вчера беше ако не спряна, то поне намалена. И все още имаме пълния шанс да обърнем посоката. Ако някъде е допусната грешка, то това е в днешното поне на пръв поглед помиряване с Батков. В момента, в който той изчезне, посоката тръгва нагоре.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 окт 2013 01:02

tprodanov написа:
badboy95 написа: И какво ще стане след като ги изгоните, кой ще дойде, Абрамович ли? :lol: Не ме разсмивай, дай нещо по-конкретно, как ще ги махнете, кой ще дойде, колко време ще отнеме, някакъв план изобщо има ли, или всичко е просто въздух под налягане? А за Петев отново, с нищо не е заслужил да бъде така публично унижен, що не го направиха тва със Сираков или Батков? Та той даже още не беше на работа в отбора, няма нищо общо с Левски, но накрая обира почти целия пешкир, просто безумно според мен.

Само до преди два дни спорих с някой тарикат, може и ти да си бил, и тарикатът ми обясняваше, че феновете не могат да влияят на решенията на ръководството, могат само да си крякат. Е, оказа се, че властта на феновете е доста по-голяма. В резултат двама от противняците вече не са на Герена, а третия малко или много започна да обмисля напускането си. Петев да е мислил когато обясняваше, че на Левски Господ им го върна.
За момента по-важното е, че Сираков не е на Герена вече, което е огромен успех. Ако беше се напънал да помислиш, Сираков не беше с фланелка на Левски, за да му бъде събличана. Всъщност, той такава не е носил откакто се завърна в клуба. Батков не присъстваше. Това предполагам ти дава достатъчно отговори на въпроса кой защо не е бил съблечен.

И понеже гледам е модерно да се говори за качулати (което означава, че приматите повтарят чужди думи, а не свои наблюдения), само да отбележа, че вчера всички основни действащи лица бяха с открити лица. Нещо, което мишките тук никога не биха посмяли да направят.

Не знам как имаш нерви да обясняваш на тия дебили каквото и да е. Това са хора, които изписват по 100 страници за всеки мач, и които не знаят къде се намира Герена. Хора, които чакат газпром да изсипе една торба пари, Левски да стане силен, и да се фукат какви са левскари. Това са телевизионни- интернет фенове, чиято основна дейност, свързана с отбора, се състои в това да дават акъл по форумите. Думи много- дела никакви. Шайка смешници, които срамят думата Левскар.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 01:03

niki87 написа: Не знам как имаш нерви да обясняваш на тия дебили каквото и да е. Това са хора, които изписват по 100 страници за всеки мач, и които не знаят къде се намира Герена. Хора, които чакат газпром да изсипе една торба пари, Левски да стане силен, и да се фукат какви са левскари. Това са телевизионни- интернет фенове, чиято основна дейност, свързана с отбора, се състои в това да дават акъл по форумите. Думи много- дела никакви. Шайка смешници, които срамят думата Левскар.

Фенове-теоретици :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 окт 2013 01:06

tprodanov написа:Инерцията вчера беше ако не спряна, то поне намалена. И все още имаме пълния шанс да обърнем посоката. Ако някъде е допусната грешка, то това е в днешното поне на пръв поглед помиряване с Батков. В момента, в който той изчезне, посоката тръгва нагоре.

Голямо спиране, в момента Левски е без ръководство, без треньор, без качествени футболисти, без ПАРИ... ще си говорим след 2 месеца, но дано тогава да си тук, а не да се покриеш, както обикновено правиш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 01:10

Покривам? Ти у ред ли си? Ако има инерция надолу, то тя е тук, в този форум. Затъпяването прогресира с часове, не случайно сайтът от топ сайтовете в страната се срина на дъното, и дори такива събития от спортен характер не могат да го изкарат нагоре. Потребителите на форума намаляха драстично точно заради ширещата се безмерна тъпота тук. И точно затова можеш да бъдеш сигурен, че още дълго време няма да пиша тук, ако изобщо пропиша някога пак.

Колкото до твърденията ти, само две от тях имат отношение към вчерашната ситуация, и двете не са верни - Левски има ръководство, има и треньор. Бегай да си преговориш теорията.

Върни се в “Левски”