Основните проблеми в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Stanislav_1914
Контакти:

Re: Основните проблеми в Левски

Мнениеот Stanislav_1914 » 12 авг 2013 21:14

agrex написа:Има един основен проблем и той е в начина на игра на отбора.Левски играе изключително бавен и предвидим футбол.Няма бързина в атаките и подаванията.Да не говорим за изпълнени на скорост комбинации.Вероятно с тези футболисти толкова.Левски се нуждае от бързи,смели,комбинативни и МИСЛЕЩИ футболисти.В някои моменти вчера Берое показа хубави неща на скорост.Не знам само дали Хубчев е причината или Берое разполагат с по-добри футболисти от нашите.Ако е второто ,чудя се как само ние не можем да си намерим нормални футболисти? Явно въпроса не е само в парите.

Според мен си прав но не на 100%
Левски няма нестандартни футболисти който да дадът по креативни и нестандартни положения
Другото което съм пропуснал в темата е СТАТИЧНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ. Непрофесионално е да имаш 10-15 корнера и 5-10 фаула и да нямаш даже голова опасност от тях

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 12 авг 2013 21:46

Основния проблем в Левски ,е че няма пари.Както каза и Тодор Батков ще разчитаме изцяло на свободни трансфери.Ето за това няма да го бъде Левски.Това е!!!Лудогорец купуват поредния национал,а Левски се озърта за свободни трансфери.Щом Батков няма пари да си ходи.Вън от Левски.В този отбор ни трябва президент с пари,а не някакъв,който се чуди как да върже двата края.Тръгнали сме по пътя на Цска и скоро ще се озовем при тях с дългове и тем подобни.Няма отбор който да се гради изцяло на свободни трансфери.Не чакайте нищо за 100 годишнината.Смирете се!!!Тодор Батков ни размотава и отлага неизбежното.Жалко за годишнината.Последните хубави покупки са от за 1 000 0000 за тримата бразилци,но сега ............не ми се говори.Ходих на мача с Пирин ГД и съвсем случайно отидох и на този с Литекс.На светлинни години са пред нас.Просто мача с Литекс го губим освен ако не го купим.Реално са много пред нас като качества и като футболисти.Някой ако не е съгласен да гледа директния мач идната седмица.
Лека и мека.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 12 авг 2013 21:58

Не мога да разбера какво ви е виновен Пламен Илиев! При наличие на толкова по големи проблеми във всички останали линии вие с вратаря се захванахте. Защитата ни е пълна, ама пълна трагедия и дори Господ да е на вратата нямаме шанс. Аз пък твърдя, че вратарите - и Пламен и Мишо са едни от малкото, които почти винаги са на ниво - е, безгрешни хора няма, но това да търсим нов вратар е най-голямата глупост на този етап - то защитници няма, в средата са дупки, отпред само Цецо и Гари показват проблясъци от време на време те вратар търсят!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 12 авг 2013 22:02

Cayman написа:И аз останах много изненадан когато върнаха Руслан при мъжете,след мача със Спортинг той го отнесе и с пълна право,макар и не в пълният смисъл.Формата на Гошо Петков падаше всеки ден и беше нормално треньора на вратарите да бъде освободен но не би,сложиха го на децата.В нормален клуб когато треньора не става го уволняваш,а не го слагаш да тренира деца.Така и никой не каза защо сега го върнаха.Пламен Илиев е вратар от средна класа,по-добър няма да стане,напротив става по-зле от ден на ден.Трябва да се продава максимално бързо докато струва добри пари.Тия 18 футболиста които влизат в групата за мача играят на 6 поста,как да смениш тактиката когато за всяка една възможна нямаш читав футболист за 3 или 4 позиции най-малко?Като продадохме ''Кривия'' в Турция се лутахме 5 години в страшна мъка докато намерим добър ''плеймейкър'' в случая Тасевски.Сега историята се повтаря.Вутов го викат редовно при мъжете от 2 години а развитие 0.Не е качил и едно кило,влизат му 2 пъти по-твърдо да му вземат страха и после не можеш да го видиш на терена.А ние чакаме от него да ''връзва'' играта.И затова голяма вина има никаквата подготовка(и некомпетентните треньори).Отбора почива лятото 3 седмици и започна тази прословута подготовка - и стана страшно.Тия футболисти сякаш се виждаха за пръв път или не са играли футбол 2-3 години.Велев пролетта направи няколко добри мача.След лятната подготовка в отбора играе неговият некадърен брат-близнак,който за пръв играе професионален футбол!С Гаджев един баща ги е правил.Не е нормално даже е направо лудост да имаш САМО ЕДИН футболист в отбора който може да изнася топката и това да е най-възрастният!От километри си личи,че Йоканович е добър треньор,а такъв в Левски не е имало много отдавна и се моля само да не се откаже от тоя ''филм'' в който се вкара.Макар и много малка се вижда,че има положителна промяна дори и да е само в първите 30 минути на мача.Вчера Йоканович си го каза най-точно - липса на умения.Гари като ефекти е ок,ще размине 1-2 като колчета,но когато трябва да се подава или вкарва е страшно.7 метра врата и няма уцелване братко -от ляво,от дясно сам срещу вратаря не става и не става.И като почнат фенове и журналисти да го превъзнасят...Крило което не може да центрира и от 10 опита не може да уцели врата бил звездата на отбора.Да се смее ли да плаче ли човек.Това е Левски в момента - 2-ма добри футболиста–(Генков и Ангелов) и огромен пълнеж.Когато се определя групата за мача не избираш по-добрите,а по-малко слабите.Как треньора да прави смени когато те са по-слаби от тези на терена?

Това може би е най-адекватния коментар от привърженик на Левски, който съм прочел във форумите на Гонг. Респект пич, личи си че имаш поглед върху нещата и вдяваш нещо от тази игра. Мнението ми, за това което се случва в отбора ви, се припокрива с твоето. Както и оценката ти, за някои от футболистите. Аз също отдавна твърдя, че Родригес е доста лимитиран футболист и изпъква единствено на фона на останалите ви играчи и на доста ниското ниво у нас като цяло. Когато срещу себе си има научен футболист (изгледайте как игра Данчо Минев срещу него на Герена) той става абсолютно неефективен. За Ангелов също си прав, единствените моменти когато настъпва някакво раздвижване в офанзивната ви част, е когато той изнася топката и навлезе в половината на противника. Що се отнася до Йоканович, очевидно много свестен и футболно ерудиран човек. Не правете грешката, да го прогоните и него, ще съжакявате.
Фен съм на шампионите, ако има някакво значение :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 авг 2013 23:36

Като чета написаното и ми става страшно. Забелязвате ли, че от кадърните български футболисти НИКОЙ не иска да играе в Левски. ЗАЩО? ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ЗАГУБИ АВТОРИТЕТА СИ! От СТР само закани и обещания- то не беше след Иртиш, след Пирин ГД, сега средата на седмицата...Коя седмица, обаче, никой не казва. Освободени и закупени няма. Май скоро няма и да има. Кой назначи за треньор на вратарите един доказан некадърник? Кой назначи за кондиционен треньор един кривокрак шкембелия който прогресивно разваляше формата на играчите и сега след половин час игра доиграват мача ходом, а след час- вече никакви ги няма. Кой създаде цяло скаутско звено,което не можа да намери един приличен футболист до сега? Ако платят на Херо или на Коко Динев, със сигурност ще им доведат доста по- добри играчи. И на края две думи за тактиката. Играта ни е бавна, еднообразна и лесно разгадаема. Ние сме като разтворена книга за другите. Трябва само онези отсреща да знаят да четат. В чужбина всички са грамотни и у нас вече повечето се образоваха. Разчитах, че новият треньор ще внесе корекции в игровото поведение на момчетата, ще има изненади, тактически уловки, капани за противника, заучени положения от наша страна. Уви! Още със започването на атаката аз, нефутболния човек, знаех какво ще последва. Единствената изненада беше ако син футболист не можеше да си спре топката, да му мине под крака, или пък да сгреши три метров пас. Безполезните и нескончаеми центрирания не носеха никакъв ефект но той продължаваше в същия стил, не променяше нищо. Логиката казва, че след като тези хора не могат така, а няма други, значи трябва иначе. В главата ми почва да се мотае мисълта, че това не е човека за когото го представят. Оставям настрана замразяването на Мулдер, изказването против П. Илиев, връщането на Гаджев, отношението към Д. Димов и още редица недомислия. Трябва да се оправим, да излезем от това блато. Не знам как трябва да стане, но не е така. Остана единствено надеждата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 авг 2013 01:06

zlatan написа:ще използвам темата за да напомня едно нещо на нас Левскарите.
Помните ли едно интервю на Сашо Диков с човека Благодетел от град Ловеч.
Никой ли непомни тогава как Гришата го каза в прав текст,че истинските собственици на Левски му писали смс в който му се извиняват че Левски бил подпрян.Как не се намери един истински журналист да попита в прав текст.
Кой строи новия сектор А на Герена след като отбора няма пари дори за свободни агенти да привлече.
Кой ще попита кой докара Сираков във Левски,щото не е Батков.
Кой ще попита Сираков -кои бяха играчите които щеше да гони след мача с Иртиш?
Проблема е грандоманен и скоро всичко ще лъсне.
Кой мислите стои зад писмото до Орешарски-Ганчев-дрън,дрън.Атаката е лична срещу Батков а не срещу клуба,защото ако сега руснаците не дойдат,Батков казва СБОГОМ на Левски.
Та мен тези въпроси ме касаят не играчи,тактика и тренер на вратари

И как така хем истинските собственици на Левски са други, хем те пързалят Батков с декларации. Аз не съм наясно, но явно ти можеш да ми го обясниш

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 авг 2013 17:28

Основния проблем е разглезеността и задоволеността на футболистите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 13 авг 2013 18:17

Основните проблеми на Левски са-Батков,Сираков,Тонев,Донев и ГЪРБАВИЯ!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 13 авг 2013 18:20

А,забрвавих и КОЦЕ МАЦА

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 авг 2013 21:21

За мен основният проблем от който тръгва всичко е некадърното ръководство. Пълна скръб.

Върни се в “Левски”