Мнениеот wilge » 12 авг 2013 23:36
Като чета написаното и ми става страшно. Забелязвате ли, че от кадърните български футболисти НИКОЙ не иска да играе в Левски. ЗАЩО? ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ЗАГУБИ АВТОРИТЕТА СИ! От СТР само закани и обещания- то не беше след Иртиш, след Пирин ГД, сега средата на седмицата...Коя седмица, обаче, никой не казва. Освободени и закупени няма. Май скоро няма и да има. Кой назначи за треньор на вратарите един доказан некадърник? Кой назначи за кондиционен треньор един кривокрак шкембелия който прогресивно разваляше формата на играчите и сега след половин час игра доиграват мача ходом, а след час- вече никакви ги няма. Кой създаде цяло скаутско звено,което не можа да намери един приличен футболист до сега? Ако платят на Херо или на Коко Динев, със сигурност ще им доведат доста по- добри играчи. И на края две думи за тактиката. Играта ни е бавна, еднообразна и лесно разгадаема. Ние сме като разтворена книга за другите. Трябва само онези отсреща да знаят да четат. В чужбина всички са грамотни и у нас вече повечето се образоваха. Разчитах, че новият треньор ще внесе корекции в игровото поведение на момчетата, ще има изненади, тактически уловки, капани за противника, заучени положения от наша страна. Уви! Още със започването на атаката аз, нефутболния човек, знаех какво ще последва. Единствената изненада беше ако син футболист не можеше да си спре топката, да му мине под крака, или пък да сгреши три метров пас. Безполезните и нескончаеми центрирания не носеха никакъв ефект но той продължаваше в същия стил, не променяше нищо. Логиката казва, че след като тези хора не могат така, а няма други, значи трябва иначе. В главата ми почва да се мотае мисълта, че това не е човека за когото го представят. Оставям настрана замразяването на Мулдер, изказването против П. Илиев, връщането на Гаджев, отношението към Д. Димов и още редица недомислия. Трябва да се оправим, да излезем от това блато. Не знам как трябва да стане, но не е така. Остана единствено надеждата.