Sleepwalker написа:tinko написа:Прекалено е прехвалено това момче. Такива като него с лопата да ги ринеш при юношите. Истината е че се скъсаха се да го хвалят платените журналисти на Батков. Никой не отрича че момчето има талант, но чак толкова врява за него, та чак и филм му направиха. Ето го сега резултата от цялата тази какафония - "един голям среден пръст" и сбогом.
Приятелю, сам знаеш, че интересът и вниманието на някой сериозен клуб не може да се предизвика с публикации по медиите или филмчета, както казваш. Тука се пращат скаути, футболистът се следи с месеци, че и с години, черпи се инфо от първа ръка, а не с клипчета от ЮТуб тип "най-доброто от играча Х", които гледаме след всеки трансфер на чернокож в нашите отбори! Хората са си го оценили и преценели, че има потенциал, но дали ще се развие, е друг въпрос.
Иначе по темата - силно съм раздвоен дали Вутов трябва да напусне или да остане. Някой горе изтъкна голямата вероятност за трудна адаптация, лош късмет с треньора и т.н., които могат да го забият дълбоко. От друга страна при нас я го налагат сериозно, я не. Мисля си обаче за новия треньор, за който обявиха, че обичал да налага юноши. Дали това няма да му е шанса да дръпне сериозно за една година и следващото лято като по-изграден футболист да мине някъде на запад с някакво самочувствие...Пожелавам му да попадне на правилния път, който и да е той!
Далеч съм от мисълта че момчето не е надеждно. Говорим за прекаленото хвалене от сините драскачи по медиите. Гледах го през зимата в контролата на Раковски с Левски и ако трябва да бъда откровен, не ме впечатли чак толкова колкото го хвалят. Може би съм бил предубеден и съм очаквал повече от него. Мисля че му е много рано за навън, трябва та поиграе поне 2 години при големите за да се види дали ще доразвие таланта си. От друга страна като се знае Левски как разчита на юношите си по добре да заминава. Не знам сигурно и той и родителите му са много объркани. И все пак каквото и да реши му желая здраве и успех.