Антонио Вутов остава в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Re: Левски и Сираков хвърлят сили, за да задържат Антонио Вутов

Мнениеот tinko » 17 юли 2013 15:10

Sleepwalker написа:
tinko написа:Прекалено е прехвалено това момче. Такива като него с лопата да ги ринеш при юношите. Истината е че се скъсаха се да го хвалят платените журналисти на Батков. Никой не отрича че момчето има талант, но чак толкова врява за него, та чак и филм му направиха. Ето го сега резултата от цялата тази какафония - "един голям среден пръст" и сбогом.

Приятелю, сам знаеш, че интересът и вниманието на някой сериозен клуб не може да се предизвика с публикации по медиите или филмчета, както казваш. Тука се пращат скаути, футболистът се следи с месеци, че и с години, черпи се инфо от първа ръка, а не с клипчета от ЮТуб тип "най-доброто от играча Х", които гледаме след всеки трансфер на чернокож в нашите отбори! Хората са си го оценили и преценели, че има потенциал, но дали ще се развие, е друг въпрос. ;)

Иначе по темата - силно съм раздвоен дали Вутов трябва да напусне или да остане. Някой горе изтъкна голямата вероятност за трудна адаптация, лош късмет с треньора и т.н., които могат да го забият дълбоко. От друга страна при нас я го налагат сериозно, я не. Мисля си обаче за новия треньор, за който обявиха, че обичал да налага юноши. Дали това няма да му е шанса да дръпне сериозно за една година и следващото лято като по-изграден футболист да мине някъде на запад с някакво самочувствие...Пожелавам му да попадне на правилния път, който и да е той!

Далеч съм от мисълта че момчето не е надеждно. Говорим за прекаленото хвалене от сините драскачи по медиите. Гледах го през зимата в контролата на Раковски с Левски и ако трябва да бъда откровен, не ме впечатли чак толкова колкото го хвалят. Може би съм бил предубеден и съм очаквал повече от него. Мисля че му е много рано за навън, трябва та поиграе поне 2 години при големите за да се види дали ще доразвие таланта си. От друга страна като се знае Левски как разчита на юношите си по добре да заминава. Не знам сигурно и той и родителите му са много объркани. И все пак каквото и да реши му желая здраве и успех.

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 юли 2013 15:16

По-добре да заминава , още не мога да простя на ръководството , че насила направиха така, че да подобри рекорда на Георги Соколов -Соколето .Срамна работа , дано да успее момчето , но аз лично се съмнявам в това .По - вероятно е да последва съдбата на Боян Табаков , отколкото да направи велики мачове като Соколето .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2013 15:18

tinko написа:Далеч съм от мисълта че момчето не е надеждно. Говорим за прекаленото хвалене от сините драскачи по медиите. Гледах го през зимата в контролата на Раковски с Левски и ако трябва да бъда откровен, не ме впечатли чак толкова колкото го хвалят. Може би съм бил предубеден и съм очаквал повече от него. Мисля че му е много рано за навън, трябва та поиграе поне 2 години при големите за да се види дали ще доразвие таланта си. От друга страна като се знае Левски как разчита на юношите си по добре да заминава. Не знам сигурно и той и родителите му са много объркани. И все пак каквото и да реши му желая здраве и успех.

Да, в последното ти изречение е истината. И ви единия, и в другия случай нещата могат да му се подредят, дано избере правилния път. Националният отбор има нужда отдолу да идват кадърни играчи, щото всичко е с времето си, все пак.
Пак казвам, разчитам тоя сърбин да погледне по-сериозно към младите, уж бил такъв тип треньор, но от друга страна ме притеснява, че нашите кратуни ще го натискат да залага на "по-сигурното" (тоест на анонимни чужденци) в името на тая лелеяна титла за годишнината... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 17 юли 2013 15:33

santi_santi написа:Самият Вутов и родителите му,трябва да решат да замине сега и да стане като Бандаловски,Ив.Попов,Кирев,АТ.Курдов и други заминали рано рано и след това връщащи се в България да си спасяват кариерите някои успяха други не.Или да поеме по пътя на Бербо,Стилиян,Мартин,Г.Миланов,Ал.Тонев,наложили се в български отбор и на 20-21 години преминават в западен клуб но вече не само като талантливи но и като играчи натрупали опит при мъжете било то и в първенство като нашето.

+1
Абсолютно съгласен.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 юли 2013 15:34

TRIBUNAL написа:
santi_santi написа:Самият Вутов и родителите му,трябва да решат да замине сега и да стане като Бандаловски,Ив.Попов,Кирев,АТ.Курдов и други заминали рано рано и след това връщащи се в България да си спасяват кариерите някои успяха други не.Или да поеме по пътя на Бербо,Стилиян,Мартин,Г.Миланов,Ал.Тонев,наложили се в български отбор и на 20-21 години преминават в западен клуб но вече не само като талантливи но и като играчи натрупали опит при мъжете било то и в първенство като нашето.

+1
Абсолютно съгласен.

Също съгласен.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 17 юли 2013 15:38

Ехе, то много се разчуло, та даже цяла тема, а аз си пише във "Всекидневна около Левски" :lol:
Като цяло нека спомена, че някои отбори чрез своите медии имат интерес в Левски да има напрежение ;)
...

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 17 юли 2013 15:46

Да се маха без да се замисля.! У БГ нема бъдеще, скоро и БГ нема да има.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 17 юли 2013 15:50

По-добре да ходи, ако наистина има оферта за него. После ще го е яд, ако не стане нищо тука, което е доста вероятно с постоянното пристигане на Гарита и Кевиновци при "евробойците". Ако наистина го бива, в което се съмнявам предвид сериозната рекламна кампания, която му се направи по "медиите", а както знаем - каквото много се рекламира, значи не го бива особено, трябва да се пробва навън и каквото сабя покаже. Тука шансовете му според мен са 3: 1.Не пасва добре в отбора или изпада от форма - Локо Мз го зове; 2.Прави поредица от добри мачове и получава оферти от чужбина, които Борат отклонява и като навърши 30 го засилват в Коджаелиспор ( справка с Кривия ); 3.Поддържа средно добро за България и прекалено ниско за Европа ниво, и си цъка в Левски като всяко лято го свързват с трансфери в Китай, Азербайджан и други все още непокорени от Левски дестинации. Евала на nightwalker за подписа и аватара (Джон Ладжоя тепа рибата), нищо, че ми мяза на рогато :mrgreen:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2013 16:00

Sleepwalker съм бре и рогите са ми остри, гледай да те не боцна! ;) :lol: :lol:
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 юли 2013 16:11

насила не става, като иска да ходи и мисли, че там ще му е по-добре - да върви ;) може и да е прав, но само за сведение точно удинезе са отбор, в чиято клубна политика влиза купуването на десетки преспективни играчи всяка година с надеждата един на 5 години да стане нещо от него, останалите играят при юношите, на пейката на юношите или по всевъзможни дестинации под наем ;)

Върни се в “Левски”