ВИДЕО: В Холандия фенове на Аякс пеят „ Левски пак е шампион
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВИДЕО: В Холандия фенове на Аякс пеят „ Левски пак е шампион
А феновете на Фейнорд им отговарят ,,Берое с купата''.До колко е възможно да сте смешни.
Teo написа:ХаХаХаХаХаХа в Европа не са чували за вечно вторите и моралните шампиони, мисля че темата е изчерпана
А за вас някой чувал ли е? Освен някакви дървета с име Мура.

Ааааааа, забравих че има и такива вафли.

"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- blue avalanche
- Контакти:
sokoban написа:Абсолютни жалкари и комплексари....
Някакъв забегнал наркоман пее за възхвала на телетата и те надули гащите, че фенове на Аякс пеели за тях... хахахаха жалкари другата година навръх годишнината си ще леете телешки сълзи...
Ти не беше ли един бивш модератор в подфорума на Ботев,дето се правеше на "голямата работа" по едно време?
cska - maina написа:allez_les_blues написа:И феновете на Бешикташ знаят: САМО ЛЕВСКИ!- http://www.vbox7.com/play:5b82692f
номално, всичките турци са за вас, тея дето ни обесиха Апостола, но и там ще има наказание
Бе и аз не мисля ,че е редно тия да изговарят това име,ама както и да е......

allez_les_blues написа:То да бяха само феновете на Аякс, ами те и нашите фашистки братя, гордите римски орли- феновете на Лацио през 2009 година скандираха "Само Левски" на "Герена: http://vbox7.com/play:ec8028e6, и феновете на Бешикташ също
. ЛЕВСКИ е легендарен клуб, популярен в цяла Европа.Агитката на ЛЕВСКИ е най-популярната агитка в източна Европа, не случайно стадион "Георги Аспарухов" е известен като "европейската Ла Бомбонера"!

А като се сетя ,че тия си мислят ,че отбора е кръстен на Ленин ,не мога да си представя какво си мислят ,че пеят

Все пак доколкото знам,педалството е разрешено там,така,че няма нищо изненадващо в това

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Все пак доколкото знам,педалството е разрешено там,така,че няма нищо изненадващо в това![]()
![]()
Значи Холандия ще ти пасне идеално

[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
Есиенчо написа:lisynger написа:Все пак доколкото знам,педалството е разрешено там,така,че няма нищо изненадващо в това![]()
![]()
Значи Холандия ще ти пасне идеално![]()
Ходи ти,тъкмо половия ти живот ще живне

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- damageplan
- Контакти:

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"