Подкрепяй Левски до край

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Подкрепяй Левски до край

Мнениеот santiliana » 31 юли 2012 14:54

levski7 написа:"Подкрепяй безобразията в ЛЕВСКИ докрай!"Ако не бяхме толкова търпеливи сега нямаше да сме на тоя хал!

точно. Понякога тази търпеливост граничи с подчиненост и сервилничене. Все думи, неприсъщи за името Левски- символ на свободолюбивия дух и мечти. Мнооого отдавна трябваше да се случат "метежи" на Герена,но робската българска душа все да отстъпва и да се примирява ни докараха до дереджето, на което сме в момента...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 юли 2012 16:02

искам да използвам тази тема и да попитам по-разбиращите от мен.
Отпаднахме преди 6-дни,до началото на първенството има още цели 11-дни или общо 17 дни,в които моите любими балеринки само щ
е тренират ли.Нали Илиан искаше да се обиграват и докато други отбори продълюават с контролите ние ТРЕНИРАМЕ.
Дано само не се натренират и като почне първенството да викат че са се уморили.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2012 16:04

Dachi написа:Гогутчице, сектор Б какво стана с мотото ви "подкрепяй Левски до край", много бързо забравяте, само при първия лош резултат, при първата грешна стъпка. Нали Левски е вашата религия, толкова лесно ли се отказахте от нея, безверници. Истинските фенове си личат, когато подкрепят отбора и в трудни моменти, а не ги заплашват, че ще играят пред празни трибуни. Какво да кажат феновете на Нотингам Форест, Ливърпуул, Лийдс и тн, отбори с история и традиции далеч по-големи от тези на Левски, а стадионите им пълни до дупка?

ВЪН ГОГУТЧИЦЕ ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИТЕ ДИЛЪРИ ОТ СЕКТОР Б!!!!

Правопис - 6 !
Ако трябва да сме честни, гугутката каза, че ще има отлив от страна на феновете, което е нормално за България ! Ние сме фенове на хартия. Честно казано, единственото което ще подкрепям е идеята, името, традициите, фланелката и историята на Левски, а не тези смешници които срамят фланелката нито пък това тотално некадърно ръководство. Не очаквам нищо добро и от срещата довечера, но да видим...
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 юли 2012 16:18

Левски е подкрепян до последната мината, очаквам същото да се случва и занапред! Лошото е, че футболистите на този Левски са пълна скръб! Да, минали са само два (поредните срамни) мача, но някои безнадежници ги търпим вече доста години. Аз ще псувам тролей номер 5, гърбавият и (ко)Пелето във всеки удобен момент, докато не се разкарат от любимият ми отбор! Тези нещастници няма да убият любовта ми към Левски, много по-вероятно е да бъдат изритани на сила накрая! :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2012 16:24

Дано награбят Тонев после на срещата! Този човек с всеки изминал ден ми пада в очите. Откакто е на Герена само му слушаме обещанията. Да не говорим ,че за втори път се подигра с привържениците на отбора като започнаха мач без тях. Време е да му бъдат искани обяснения и да поеме отговорност!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 31 юли 2012 16:30

Отиваме 20 000 на мача с Черноморец и мощно БаткOFF ку*во! и Тоньо вън! и почваме лека по лека да ги измитаме. Само тва е начина, да знаете. Ако бездушниците не играят, си има начини да ги изгоним и тях ;)
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 31 юли 2012 19:06

Айде спрете се бе :evil: :evil: Наркоманите му били виновни да не ходи на мачове - пълен смях :lol: Човек , ако ви чете простотиите ще си помисли , че на Герена има 30 000 наркомани въоръжени със спринцовки и бонбони и бодат всеки дръзнал да се доближи на стадиона . С малки изключения аз се гордея , че съм част от Сектор Б .

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 31 юли 2012 19:09

lazio1997 написа:Отиваме 20 000 на мача с Черноморец и мощно БаткOFF ку*во! и Тоньо вън! и почваме лека по лека да ги измитаме. Само тва е начина, да знаете. Ако бездушниците не играят, си има начини да ги изгоним и тях ;)

Ето едно много смислено мнение - с драскане по форуми и не ходене по мачове нищо няма да се промени - всички на стадиона трябва да изгоним мустакатия.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 юли 2012 20:03

С автора на темата съм напълно съгласна!
Ще си подкрепям Левски, когато биеме и когато падаме!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 31 юли 2012 22:00

Феновете си вършат своята работа,а именно подкрепят отбора където и да е,а в замяна какво получават едни плужеци които получават главозамайващи заплати и изобщо не им пука за каквото и да било.Аз от както се помня толкова слаб отбор не сме имали.Такава игра без сърце,без грам хъс за победа,без агресия няма просто начин как да подкрепям подобно нещо.

Върни се в “Левски”