Lewski-1914 написа:Срещу ч-ц ще подкрепим отбора , просто няма друг начин. Много поздрави на зику от Симитли.
И от Плевен много здраве.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Lewski-1914 написа:Срещу ч-ц ще подкрепим отбора , просто няма друг начин. Много поздрави на зику от Симитли.
mitko_r написа:На стадиона съм всеки мач... Футболът е спорт. Един път побеждаваме, друг път губим. Един път играем силно, друг път слабо. НО за да имаш право да изказваш мнение за отбор и футболисти трябва да си на стадиона.
Stanislav_Ivanov написа:Lakokara4a написа:Пълни глупости... Свали сините очила и виж че това НЕ Е Левски! Това е някаква сбирщина от аматьори и петни сериозно името на клуба и всички тези велик футболисти минали през този отбор през годините. Тия примадони в синьо се усмихват, подхилкват и изобщо не им дреме дали падат или бият. Ръководството от скапано та по-скапано. Е аз кой да подкрепям бе мамка му? Да викам за някакъв въображаем отбор, който смятам че ще заиграе красиво след време ли? След като три години на никой не му дремеше за тая публика... Позоряха ни, смяха ни се, взеха ни на майтап и аз ще ходя и ще викам с пълно гърло за тия смешни идиотчета само защото са облечени в синьо? Айде мерси. Няма да стъпя на стадиона докато отбора не заиграе така, какно е играл през годините- а именно красиво, атакуващо. Маже и тогава да сме падали, но е имало игра и с това бяхме над ония другите... Просто сега се замислям и не мога да кажа нито едно качество, което отбора е имал преди и да е останало и сега... жалка картинка направо. А това да играем без изявен център нападател не мога да си го обясня и сигурно никога няма да го проумея. Не отговаряь на стила на Левски, не отговаря на традицията, не отговаря на нищо. Гунди, великия голмайстор и спортист ще се обърне в гроба от тия сегашните... Та нападател може и да нямаме, обаче топката се центрира високо- за кой да обясняват тренерите, че не ми се мисли.
И последно това е само мое мнение и не ангажирам никой с него. Аз на стадиона няма да стъпя докато тия са там. Това не е моя Левски!!!!!!!
Добре,как искаш отбора да играе добре без публиката си? Погледни отбора на Ботев.Те са във Б група и не е сигурно нали ще се качат догодина.Обаче на всеки мач има минимум по 5 000 на стадиона.Нека подкрепим отбора ! Той се нуждае от нас.
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
25LVSC написа:Само един пример ще дам - 70 000 на стадиона на Борусия Дортмунд, въпреки че отбора бе на ръба на изпадането в долната дивизия
TodorT написа:25LVSC написа:Само един пример ще дам - 70 000 на стадиона на Борусия Дортмунд, въпреки че отбора бе на ръба на изпадането в долната дивизия
[offtopic]Извинявай, но аз ли не те разбрах, или ти нещо сбъркаБорусия в момента са първи в Германия и се борят за титлата... нормално е стадионът им да е пълен
[/offtopic]
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
25LVSC написа:TodorT написа:25LVSC написа:Само един пример ще дам - 70 000 на стадиона на Борусия Дортмунд, въпреки че отбора бе на ръба на изпадането в долната дивизия
[offtopic]Извинявай, но аз ли не те разбрах, или ти нещо сбъркаБорусия в момента са първи в Германия и се борят за титлата... нормално е стадионът им да е пълен
[/offtopic]
[offtopic]Преди няколко години беше[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, vlong и 249 госта