Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 15 сеп 2014 23:21

Неговото име е Ахил Анани и играе като централен нападател. Анани е на 19 години i е юноша на Олимпик Марсилия, където е изиграл 44 мача за втория отбор на френския тим, в които е отбелязал 12 гола. Дубълът на Олимпик се състезава с петото ниво на френския футбол.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 сеп 2014 02:40

Kris_men2000 написа:Неговото име е Ахил Анани и играе като централен нападател. Анани е на 19 години i е юноша на Олимпик Марсилия, където е изиграл 44 мача за втория отбор на френския тим, в които е отбелязал 12 гола. Дубълът на Олимпик се състезава с петото ниво на френския футбол.

Еми прилично, кво му плащаш. :lol:

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 16 сеп 2014 08:13

hd-fen написа:Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Хайде стига с това "Гаджев вън" ... наистина е чепат, има трески, които не са ошлайфани, когато е трябвало и може би никога няма да се оправят. Но е един от малкото качествени футболисти в състава. Не го харесвам и аз, когато играе крайно не мотивирано, за интригите в съблекалнята никой от нас не може да каже със сигурност. Проблемът с него е че няма алтернатива, а за това се сещайте кой има вина ;) Вижда се, че като иска - играе, но просто няма кой да го мотивира правилно...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 16 сеп 2014 08:29

twize написа:

Хайде стига с това "Гаджев вън" ... наистина е чепат, има трески, които не са ошлайфани, когато е трябвало и може би никога няма да се оправят. Но е един от малкото качествени футболисти в състава. Не го харесвам и аз, когато играе крайно не мотивирано, за интригите в съблекалнята никой от нас не може да каже със сигурност. Проблемът с него е че няма алтернатива, а за това се сещайте кой има вина ;) Вижда се, че като иска - играе, но просто няма кой да го мотивира правилно...

Така е от около 3 години и 10 треньора все не успяват да го мотивират и всеки тренсферен прозорец е голямата драма,че ще си ходи,ама остава ли остава,защото му е под класата да играе на изток от България.И всеки божи мач се разправя със съдии и играчи и получава картони,едно правилно центриране тоя сезон няма,ама да най-добрия е.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 сеп 2014 08:41

MagicMoments написа:
twize написа:

Така е от около 3 години и 10 треньора все не успяват да го мотивират и всеки тренсферен прозорец е голямата драма,че ще си ходи,ама остава ли остава,защото му е под класата да играе на изток от България.И всеки божи мач се разправя със съдии и играчи и получава картони,едно правилно центриране тоя сезон няма,ама да най-добрия е.

Ти по принцип си много прав и има доста мачове, в които си личи като Гаджев играе под нивото си. И на мен не ми харесват много неща у него, най-вече това иди ми, дойди ми, обаче това се случва, защото го позволяват. Същото може и за Минев да говорим... За съжаление двамата са ни от най-добрите играчи за момента. Я си представи, че Гаджев не играе и там са Сърмов и? Цонев не си мечтай, че ако го няма Гаджев, ще бъде пускан. Ще се намери някакъв анонимник и толкова. Да се махне мустака, да се дават пари за играчи, Гаджев го отпращаме и не сключваме договор повече. След това си намираме играч, който е по-добър и по-мотивиран от него(с такива качества вървят по 300 - 500 хиляди евро) и си играем играта. Десет пъти го видях Гаджев как се включи и търсеше топката, но Педро и разни подобни черни перли, не подават или осират атаките. Цъфнал ни е отбора, та Гаджев бил проблема. Понякога си мисля, че най-добре и той и още 2-3 нормални играча да се махнат, та поне падението да е тотално и да се борим със Славия да не изпаднем. Тогава да видим кой ще е проблемът.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2014 11:30

Като гледам програмата от следващите 4 мача трябва да вземем поне 10 точки!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 11:36

W84me написа:Като гледам програмата от следващите 4 мача трябва да вземем поне 10 точки!

Има го като вариант ... С "гората" не знам как ще се справите :roll: Хасково и Марек би трябвало да са задължителни победи, гостуването на Локо ще ви е тегаво, щото с тия дъждове ... След тия 4 кръга, нали знаеш какво следва 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2014 12:13

boabbb написа:
W84me написа:Като гледам програмата от следващите 4 мача трябва да вземем поне 10 точки!

Има го като вариант ... С "гората" не знам как ще се справите :roll: Хасково и Марек би трябвало да са задължителни победи, гостуването на Локо ще ви е тегаво, щото с тия дъждове ... След тия 4 кръга, нали знаеш какво следва 8-)

Аз казвам, че трябва, дали ще стане е друг въпрос :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 сеп 2014 12:42

А бе, нали ме нямаше и.. Какво става със Стефан Велев?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2014 12:54

ralka_levskarka написа:А бе, нали ме нямаше и.. Какво става със Стефан Велев?

Тренира за здраве засега :mrgreen:

Върни се в “Левски”