Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2014 11:06

boabbb написа:Черен, 30 санта :lol: :lol: , на 28 години, от Централна Африка, но с френски паспорт - от зимната пауза е без договор, а е играл с променлив успех в Лига 2 8-)

Тоя ли визираш? Проблемът е, че той се врече в любов на оранжевите, след като показа 30 сантиметровия черен на цесекистите :roll:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%8A%D0%BD_%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B8
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 сеп 2014 11:13

Младият малийски футболист Сисоко започна тренировка с Левски. Играчът ще тренира с юношите на клуба, а треньорите от школата и методистът Давид Серано ще преценяват, дали той има необходимите качества, за да остане в академията на „сините“.

Куриозно е, че Сисоко се появи на Герена с фланелка на английския национален отбор с номер 8 и името на Лампард на гърба. Момчета на приличен български поздрави и се насочи към помощния терен, за да тренира с Левски.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 11:20

TristaNNN написа:
boabbb написа:Черен, 30 санта :lol: :lol: , на 28 години, от Централна Африка, но с френски паспорт - от зимната пауза е без договор, а е играл с променлив успех в Лига 2 8-)

Тоя ли визираш? Проблемът е, че той се врече в любов на оранжевите, след като показа 30 сантиметровия черен на цесекистите :roll:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%8A%D0%BD_%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B8

Абе, той на нас го показа, ама на вас ви го и ... Айде, да не изгрубяваме :lol: :lol: А в Литекс не знам колко ще прокопса, нещо изчезна от медиите, което автоматично прави трансфера му навън илюзорен ... А за черния съм познал някои работи 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2014 11:20

tevez написа:
Младият малийски футболист Сисоко започна тренировка с Левски. Играчът ще тренира с юношите на клуба, а треньорите от школата и методистът Давид Серано ще преценяват, дали той има необходимите качества, за да остане в академията на „сините“.

Куриозно е, че Сисоко се появи на Герена с фланелка на английския национален отбор с номер 8 и името на Лампард на гърба. Момчета на приличен български поздрави и се насочи към помощния терен, за да тренира с Левски.

Супер, събираме си негърчета и за школата, ей така-за цвят :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 сеп 2014 11:22

Да бяха му щракнали една снимка, за да го видим какво представлява.
Ако е достатъчно църен, некадърен и грозен, то има всички шансове да остане :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2014 11:33

Ае не е точно така, Нимани беше и трите, пък не го взехме :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 сеп 2014 11:57

На колко е, колко не е играл, да видим кой е познал :mrgreen:
Спокойна съм, от части, заради факта, че има добри футболисти с името Сисоко :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2014 12:05

tevez написа:Да бяха му щракнали една снимка, за да го видим какво представлява.
Ако е достатъчно църен, некадърен и грозен, то има всички шансове да остане :mrgreen:

Ето я и новата ни африканска перла. Баси колко страшно гледа това негро, надъхан е да ги пори :lol:

Изображение

ПС Абе, чакайте малко. Пише, че този се казва (Б) Анани :mrgreen: , докато по-горе се обсъжда Сисоко ... какво става бе баси, много негра станаха нещо :roll:
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 сеп 2014 12:13

TristaNNN написа:
tevez написа:Да бяха му щракнали една снимка, за да го видим какво представлява.

Ето я и новата ни африканска перла. Баси колко страшно гледа това негро, надъхан е да ги пори :lol:

Изображение

ПС Абе, чакайте малко. Пише, че този се казва (Б) Анани :mrgreen: , докато по-горе се обсъжда Сисоко ... какво става бе баси, много негра станаха нещо :roll:

Добре изглежда - млад (следователно мотивиран), идващ от приличен отбор (където най-вероятно не е играл, но с това сме свикнали) и добра физика. Академията на Марсилия си е сериозна, той е поиграл и във втория отбор, така че явно има качества. Ето клипче с негови изяви:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Li3uaZL0s0[/youtube]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 сеп 2014 12:14

Да има,друго си е негер в състава Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”