Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот batmanlevski » 09 сеп 2014 18:17

за 37 мача като титуляр има 13 гола и то в силни първенства ,определено има качества !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 сеп 2014 18:50

MuFc1878 написа:
tevez написа:
Нов нападател ще се присъедини към "Левски" утре. Това заяви треньорът и директор на тима Георги Иванов-Гонзо.

Гонзо излезе усмихнат от съблекалнята и каза, че ще търси само централен нападател.

"Най-късно утре ще има нов на "Герена", бяха думите на Иванов, цитирани от "Дарик радио".

Наставникът изведе "сините" за днешната тренировка, като и Наджиб Амари тренираше с отбора. Той все още няма договор с "Левски" заради проблеми с документи с бившият си клуб Клуж.

Някой готвач от Андора :roll:

Тц. Никой на Герена няма да плаща 10 000 евро заплата на човек, който даже не прилича на дъб.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 сеп 2014 18:56

tevez написа:Ха-ха, този го знам от ФМ.
Дембеле като дойде да не би да е имал по-добра визитка ?
Или Мапуку от Берое преди да не е играл в Барселона ?
Само за сравнение визитка на Мапуку преди да дойде в Берое - 2011 Sainte-Geneviève 5 (2)
2012–2013 Panachaiki 30 (5)
2013–2014 Compiègne 10 (0)

За 45 мача - 7 гола :? :?

А досега в Берое - 2014– Beroe 17 (11) :arrow:

Какво да се говори повече?

Нещо прави ли ти впечатление в тази статистика и също и тази на Дембеле, за разлика от тази на новия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 сеп 2014 19:03

santiliana написа:Ами да уговаря с Венци Стефанов, нали той миналата година им поднесе титлата на тепсия и те му броиха 500 хиляди евра за това геройство... А Баждека получи микроинфаркта...

Разберете накрая: на теория всеки отбор трябва да играе срещу другите за да ги бие или поне да не пада от тях. Без значение дали мача е за титла или не, дали някой от отборите има интерес от даден резултат или не като точков актив. Без значение дали в единия отбор има бивши играчи на другия или не. Логично който иска да е шампион трябва да е готов да победи всеки. И кандидата за титла няма право да реве, че не е успял да бие един средняк, защото този средняк е решил да изиграе мача.

Да, факт е, че някои отбори пестят сили в определени мачове. Но не това трябва да ни е оправданието. Факт е, че Левски трябваше да изиграе на кръв един мач, да победи и да стане шампион. И оправданието, че това не стана е... че футболистите на Славия са изиграли мача (или поне част от тях). Те били виновни, че са правили това, което се иска от футболистите. Не нашите мърди, че не можаха да бият един средняк..

Още малко ще изкарате, че славистите е трябвало да ни легнат. Еми ако това беше станало на мен тази титла определено щеше да ми горчи. В края на краищата ако Левски е отбор, който заслужава с играта си титлата Домусчиев и 1 милиард да предложи на Стефанов "белите" няма да могат нищо да направят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 сеп 2014 19:13

terata написа:
Само за сравнение визитка на Мапуку преди да дойде в Берое - 2011 Sainte-Geneviève 5 (2)

Нещо прави ли ти впечатление в тази статистика и също и тази на Дембеле, за разлика от тази на новия?

Нашия не е играл 9 месеца :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 сеп 2014 19:16

ralka_levskarka написа:
terata написа:

Нашия не е играл 9 месеца :mrgreen:

Точно! ;)
[offtopic]Къде се изгуби?[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 сеп 2014 19:20

Причините да не е играл толкова време може да са много.
Аз говоря конкретно за визитката му.
Бивш младежки национал на Франция с 8 мача и 2 гола.
40 мача за Монако, 13 мача за ПАОК и 6 гола...
Не е случаен футболист, като този, който беше до скоро на проби пак от Монако.
Да видим как ще се представи на проби, но по принцип такъв нападател ни трябва, висок, черен, грозен и да "носи" съперниковите защитници на гръб. :mrgreen:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 сеп 2014 19:24

tevez написа:Причините да не е играл толкова време може да са много.
Аз говоря конкретно за визитката му.
Бивш младежки национал на Франция с 8 мача и 2 гола.
40 мача за Монако, 13 мача за ПАОК и 6 гола...
Не е случаен футболист, като този, който беше до скоро на проби пак от Монако.
Да видим как ще се представи на проби, но по принцип такъв нападател ни трябва, висок, черен, грозен и да "носи" съперниковите защитници на гръб. :mrgreen:

Има ли значение какви са причините? Важното е, че не е играл в официален мач от сума ти време, без значение от причината. Такива с визитки много минаха през Левски и повечето от тях бяха трагедия, така че да разчитаме само на една гола визитка... Той хубаво е играл в Монако ама кога е било тва? Той и Божи подритва в ебати отборите ама тука беше... както и да е, ще го видим какво може. ;) Нема смисъл само да си чешем езиците още повече, че не е въобще сигурно, че ще подпише, че да го нищим толкоз.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 сеп 2014 19:25

Ем тва е, тоя ще е Гара-та, остава някой (Аниете?) да влезе в ролята на Дарко и тактиката е ясна :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 сеп 2014 19:33

terata написа:Има ли значение какви са причините? Важното е, че не е играл в официален мач от сума ти време, без значение от причината. Такива с визитки много минаха през Левски и повечето от тях бяха трагедия, така че да разчитаме само на една гола визитка... Той хубаво е играл в Монако ама кога е било тва? Той и Божи подритва в ебати отборите ама тука беше... както и да е, ще го видим какво може. ;) Нема смисъл само да си чешем езиците още повече, че не е въобще сигурно, че ще подпише, че да го нищим толкоз.

Кевин Бру беше титуляр за отбора си (забравих кой), играеше редовно и беше основен играч, а тук - все едно никога през живота си не е пипал топка. Така че вече не знам какво да очаквам от тези. :?

Върни се в “Левски”