Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Момчето има задница като на Джей - Ло, ама според мен всеки един от нас тук ще е по-добре от Божи86, така че може да свърши временно работа!!!
groti написа:TristaNNN написа:AN71 написа:Бившият нападател на Монако Фредерик Нимани (25) се появи на "Герена". 193-сантиметровият таран ще трябва да убеди наставника на Левски Георги Иванов в качествата си. Бившият младежки национал на Франция е юноша на Монако, като за "червено-белите" има 9 гола в 48 мача. Нимани е свободен агент, като освен за Монако в кариерата си е носил още цветовете на Лориен, Седан, Бърнли, ПАОК, Истър и ОФИ Крит.
Баси голямото негро, 193 смЩе има да разнася защитниците по родните ниви ...
Ако го вземат изобщо. Физиката му е впечатляваща,a според уикито в 71 мача има двайсе и няколко гола,което не е кой знае колко впечатляващо. Все пак на фона на Иво Главата и родните защитници може и да дупчи мрежите,като Гара.
Много силно се надявам гонзо да оври и да вземе и Жужу. Не вярвам и на всичките тия медийни сензации за огромния разнобой между гонзо и Херо. Все си мисля,че след година гонзо няма да е в Левски,за разлика от Херо.
Двадесет и няколко гола в 70 мача е слабо постижение?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
csimoen2 написа:Момчето има задница като на Джей - Ло, ама според мен всеки един от нас тук ще е по-добре от Божи86, така че може да свърши временно работа!!!
Прощавай, но къде успя да му видиш задницата, ако не е тайна, разбира се

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

W84me написа:groti написа:TristaNNN написа:AN71 написа:Бившият нападател на Монако Фредерик Нимани (25) се появи на "Герена". 193-сантиметровият таран ще трябва да убеди наставника на Левски Георги Иванов в качествата си. Бившият младежки национал на Франция е юноша на Монако, като за "червено-белите" има 9 гола в 48 мача. Нимани е свободен агент, като освен за Монако в кариерата си е носил още цветовете на Лориен, Седан, Бърнли, ПАОК, Истър и ОФИ Крит.
Баси голямото негро, 193 смЩе има да разнася защитниците по родните ниви ...
Ако го вземат изобщо. Физиката му е впечатляваща,a според уикито в 71 мача има двайсе и няколко гола,което не е кой знае колко впечатляващо. Все пак на фона на Иво Главата и родните защитници може и да дупчи мрежите,като Гара.
Много силно се надявам гонзо да оври и да вземе и Жужу. Не вярвам и на всичките тия медийни сензации за огромния разнобой между гонзо и Херо. Все си мисля,че след година гонзо няма да е в Левски,за разлика от Херо.
Двадесет и няколко гола в 70 мача е слабо постижение?
Казах,че не е много впечатляващо. За мен нападател на 25 години с 25 гола в кариерата не е повод за гордост. Някои нападатели вкарват по толкова на сезон. Както и да е,моето мнение е,че статистиките не играят на терена,а футболистите. Ако е надъхан и трудолюбив надали ще има много проблеми тук да вкарва по 15-20 гола на сезон.
110 години любов!
TristaNNN написа:csimoen2 написа:Момчето има задница като на Джей - Ло, ама според мен всеки един от нас тук ще е по-добре от Божи86, така че може да свърши временно работа!!!
Ето тук може да "разцъкаш" снимките

http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... d=283280#6
- Kris_men2000
Ба си и звяра.Тоя е три пъти по дебел от мен.А пък аз съм на 44 години.Гениален футболист за сумо лигата. Нещо ме съмнява ,че това е Гара Дембеле след пластична операция.Само ,че огромните джуки са му ги присадили на задника.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Нимани не е играл от 9 месеца официален мач. 

- Kris_men2000
Този бронтозавър бил юноша на Монако.И какво от това да не е хванал Господ за......А и да попитам кой бяха тези Монако,че нещо ми се губят от футболната карта преди да ги вземат тези богаташи.Монако и какво от това изпадали са поне три пъти във втора лига.И какъв гранд са били.Да е бил юноша на Ман Юн.,Ливърпул,Порто ,Ювентус да а то на Монако и какво трябва да припадаме от това ли или трябва да го обявим веднага за върховен Бог.Глупости на търкалета.Та този е три пъти по некадърен от нашите юноши и е дебел колкото всички юноши взети заедно.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Щом не е играл 9 месеца го взимаме веднага без проби.Идеален е за нас.
csimoen2 написа:TristaNNN написа:csimoen2 написа:Момчето има задница като на Джей - Ло, ама според мен всеки един от нас тук ще е по-добре от Божи86, така че може да свърши временно работа!!!
Ето тук може да "разцъкаш" снимките
http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... d=283280#6
Добре са си му гъзерете бре, тъкмо ще може по-добре да гардира топката

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс