Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 сеп 2014 19:41

За съжаление имам странното чувство, че Гонзо работи срещу идването на Херо в Левски! Като му гледам поведението на Гонзо май не гори от желание да дели оперативната спортна дейност с някой друг! Нито пък му се взимат футболисти в Левски които идват по-желание на Херо а не на неговото собствено. Нито пък иска да има треньор който да е независим и сам да си решава какво да прави и как!

До сега Гонзо работеше през годините или сам или с марионетки като Ратко, Сухия, Ясен Петров и Мурсия и според мен няма ама никакво желание да има срещу себе си друга силна и доказана фигура на скамейката! За съжаление според мен Гонзо се чувства застрашен от предстоящото идване на Херо (което явно не е по-негово желание а на Тара или Мазния) и гледа да покаже с действията си, че от негова гледна точка това предстоящо идване не е желано! Явно Гонзо чувства, че това предстоящо идване на Херо в Левски застрашава неговото лидерство в клубът що се отнася до спортно-техническата и трансферна дейност и го показва нагледно пред Херо с действията си.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2014 20:55

tevez написа:
Тренировките във фитнеса убиват футбола. Тези думи са на дългогодишния лекар на Славия, Левски и националния отбор по футбол на България, доктор Михаил Илиев, който говори пред ТВ 7. Според него именно фитнесът е убил един от най-талантливите български играчи през последните години - Валери Божинов. "Натрупването на тaзи мускулна маса губи своята идентичност. Давам пример с Божинов. Той е класически пример, когато Матеус го извика в националния. След 1-2 тренировки треньорът каза: "Чакайте. Това Божинов ли е? Това не е Божинов!" Аз му викам –" как да не е Божинов? Ето и паспорт!" Той ми казва: Аз съм следил футбола и той на 17 години беше по-талантлив от Рууни, те са връстници, а пристига една канара – грамадно тяло като на културист. Тренира се с топка на терена на игрището и няма той е "много як и много бърз". Ние сме го взели за футболист", разказа докторът.

Toва е нещо което твърдя от доста време

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2014 21:07

Avanti_Ragazzi написа:За съжаление имам странното чувство, че Гонзо работи срещу идването на Херо в Левски! Като му гледам поведението на Гонзо май не гори от желание да дели оперативната спортна дейност с някой друг! Нито пък му се взимат футболисти в Левски които идват по-желание на Херо а не на неговото собствено. Нито пък иска да има треньор който да е независим и сам да си решава какво да прави и как!

До сега Гонзо работеше през годините или сам или с марионетки като Ратко, Сухия, Ясен Петров и Мурсия и според мен няма ама никакво желание да има срещу себе си друга силна и доказана фигура на скамейката! За съжаление според мен Гонзо се чувства застрашен от предстоящото идване на Херо (което явно не е по-негово желание а на Тара или Мазния) и гледа да покаже с действията си, че от негова гледна точка това предстоящо идване не е желано! Явно Гонзо чувства, че това предстоящо идване на Херо в Левски застрашава неговото лидерство в клубът що се отнася до спортно-техническата и трансферна дейност и го показва нагледно пред Херо с действията си.

На мен пък и нещо друго ми прави впечатление, май Гонзо сам си няма идея как иска да изглежда отборът, или поне на там водят освобождаването на играчи привлечени по-рано от самият него, и други трансфери по никое време

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 сеп 2014 21:20

milen.hristov написа:
Avanti_Ragazzi написа:За съжаление имам странното чувство, че Гонзо работи срещу идването на Херо в Левски! Като му гледам поведението на Гонзо май не гори от желание да дели оперативната спортна дейност с някой друг! Нито пък му се взимат футболисти в Левски които идват по-желание на Херо а не на неговото собствено. Нито пък иска да има треньор който да е независим и сам да си решава какво да прави и как!

На мен пък и нещо друго ми прави впечатление, май Гонзо сам си няма идея как иска да изглежда отборът, или поне на там водят освобождаването на играчи привлечени по-рано от самият него, и други трансфери по никое време

Гонзо е в ситуация на едно куче, което е било вързано дълго време на синджир...И в момента, когато е "пуснато" и му е дадена пълна свобода на действие, той се сбърква тотално какво да прави...По простата причина, че не умее нищо...В случая няма вроденото чувство на подреденост и синхрон в мисли, действия и думи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2014 21:40

Работата в момента на Гонзо е на метода проба-грешка.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 сеп 2014 22:08

Player написа:Работата в момента на Гонзо е на метода проба-грешка.

или по нашенски казано- "пръднах- може ли?"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 сеп 2014 22:10

Player написа:Работата в момента на Гонзо е на метода проба-грешка.

При този метод се очаква, че все някога пробата няма да се превърне в грешка. Гонзовия вариант е грешка-грешка-някой-друг-ми-сра-в-гащите.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 сеп 2014 22:22

Кашчей написа:
terata написа:Някой може ли да го постне тва правило? Че гледам и Божи разтрогва днес и подписва с Тернара, че даже и ще го картотекират (поне според пресата), а уж не можело :?

http://prikachi.com/images.php?images/134/7593134J.jpg

Мерси!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 сеп 2014 23:05

Гонзо има леко високо самочувствие.Не знам,според мен всичко се върти около головете срещу чорбата,но е хубаво да му подскажете малко някои неща за реалността. ;) Ако искате де.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 сеп 2014 23:18

Долно уйно написа:
tevez написа:
Тренировките във фитнеса убиват футбола. Тези думи са на дългогодишния лекар на Славия, Левски и националния отбор по футбол на България, доктор Михаил Илиев, който говори пред ТВ 7. Според него именно фитнесът е убил един от най-талантливите български играчи през последните години - Валери Божинов. "Натрупването на тaзи мускулна маса губи своята идентичност. Давам пример с Божинов. Той е класически пример, когато Матеус го извика в националния. След 1-2 тренировки треньорът каза: "Чакайте. Това Божинов ли е? Това не е Божинов!" Аз му викам –" как да не е Божинов? Ето и паспорт!" Той ми казва: Аз съм следил футбола и той на 17 години беше по-талантлив от Рууни, те са връстници, а пристига една канара – грамадно тяло като на културист. Тренира се с топка на терена на игрището и няма той е "много як и много бърз". Ние сме го взели за футболист", разказа докторът.

Бла-бла-бла, то за това и футбола в България е на такова ниво.
Мишо Илиев е голям, но споделеното от него са пълни глупости.
какво пък общо има даден играч колко е талантлив с телосложението е ....

Защо Гошо Миланов и Антонио Вутов като отидоха в чужбина 5-6 месеца им сцепиха задниците във фитнеса, ясно в ЦСКА Москва и Удинезе неразбират нищо от футбол.

Между фитнес и фитнес има разлика, нали се сещаш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”