Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2014 18:56

Долно уйно написа:Мислиш ли, че журналистите гледат какво пишат?

Играчът може да подпише, но няма право на картотека. Друг е въпросът, защо ще се привлича футболист, който не може да бъде картотекиран сега, но това го решава Гонзо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 сеп 2014 19:00

Някой може ли да го постне тва правило? Че гледам и Божи разтрогва днес и подписва с Тернара, че даже и ще го картотекират (поне според пресата), а уж не можело :?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 сеп 2014 19:01

Божинов е разтрогнал още след мача с Черно море.

Четейки случващото се из Левски нещата отиват на "раздяла" с Херо.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 сеп 2014 19:06

"Players who are out of contract and do not have a club, can be signed outside of the transfer window if they are unattached free agents when the window closes."
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 сеп 2014 19:08

Тренировките във фитнеса убиват футбола. Тези думи са на дългогодишния лекар на Славия, Левски и националния отбор по футбол на България, доктор Михаил Илиев, който говори пред ТВ 7. Според него именно фитнесът е убил един от най-талантливите български играчи през последните години - Валери Божинов. "Натрупването на тaзи мускулна маса губи своята идентичност. Давам пример с Божинов. Той е класически пример, когато Матеус го извика в националния. След 1-2 тренировки треньорът каза: "Чакайте. Това Божинов ли е? Това не е Божинов!" Аз му викам –" как да не е Божинов? Ето и паспорт!" Той ми казва: Аз съм следил футбола и той на 17 години беше по-талантлив от Рууни, те са връстници, а пристига една канара – грамадно тяло като на културист. Тренира се с топка на терена на игрището и няма той е "много як и много бърз". Ние сме го взели за футболист", разказа докторът.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 сеп 2014 19:15

Нов нападател ще се присъедини към "Левски" утре. Това заяви треньорът и директор на тима Георги Иванов-Гонзо.

Гонзо излезе усмихнат от съблекалнята и каза, че ще търси само централен нападател.

"Най-късно утре ще има нов на "Герена", бяха думите на Иванов, цитирани от "Дарик радио".

Наставникът изведе "сините" за днешната тренировка, като и Наджиб Амари тренираше с отбора. Той все още няма договор с "Левски" заради проблеми с документи с бившият си клуб Клуж.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 сеп 2014 19:16

tevez написа:
Нов нападател ще се присъедини към "Левски" утре. Това заяви треньорът и директор на тима Георги Иванов-Гонзо.

Гонзо излезе усмихнат от съблекалнята и каза, че ще търси само централен нападател.

"Най-късно утре ще има нов на "Герена", бяха думите на Иванов, цитирани от "Дарик радио".

Наставникът изведе "сините" за днешната тренировка, като и Наджиб Амари тренираше с отбора. Той все още няма договор с "Левски" заради проблеми с документи с бившият си клуб Клуж.

Някой готвач от Андора :roll:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 сеп 2014 19:22

tevez написа:
Тренировките във фитнеса убиват футбола. Тези думи са на дългогодишния лекар на Славия, Левски и националния отбор по футбол на България, доктор Михаил Илиев, който говори пред ТВ 7. Според него именно фитнесът е убил един от най-талантливите български играчи през последните години - Валери Божинов. "Натрупването на тaзи мускулна маса губи своята идентичност. Давам пример с Божинов. Той е класически пример, когато Матеус го извика в националния. След 1-2 тренировки треньорът каза: "Чакайте. Това Божинов ли е? Това не е Божинов!" Аз му викам –" как да не е Божинов? Ето и паспорт!" Той ми казва: Аз съм следил футбола и той на 17 години беше по-талантлив от Рууни, те са връстници, а пристига една канара – грамадно тяло като на културист. Тренира се с топка на терена на игрището и няма той е "много як и много бърз". Ние сме го взели за футболист", разказа докторът.

Бла-бла-бла, то за това и футбола в България е на такова ниво.
Мишо Илиев е голям, но споделеното от него са пълни глупости.
какво пък общо има даден играч колко е талантлив с телосложението е ....

Защо Гошо Миланов и Антонио Вутов като отидоха в чужбина 5-6 месеца им сцепиха задниците във фитнеса, ясно в ЦСКА Москва и Удинезе неразбират нищо от футбол.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2014 19:26

terata написа:Някой може ли да го постне тва правило? Че гледам и Божи разтрогва днес и подписва с Тернара, че даже и ще го картотекират (поне според пресата), а уж не можело :?

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2014 19:36

Докога ще идват нови? В момента в отбора има нови, по-нови и евентуално бъдещи най-нови футболисти. Хората са измислили трансферни прозорци с определена цел, докато в Левски за трансферите се говори всеки ден. Това е абсурдно отвсякъде погледнато. Какво правиха като беше отворен прозореца, че още търсят, пробват и отпращат. Да се съберат всички управници в Левски и да си кажат, това са футболистите в момента до следващия трансферен прозорец. Добри или лоши, можещи или не, това са взети в срока който е за всички и да се спре. Няколко месеца само не може ли да изтърпят без да има нови, които идват по никое време. Не може един екип да се сработи ако постоянно има текучество. Има ли някои със сиво вещество на Герена или само тикви са останали? Онези от " Господари на ефира" да отиват при Гонзо с няколко златни скункса, че много каши забърка!

Върни се в “Левски”