Хей, Мето, извършил си задълбочен и пространствен анализ на написаното от мен. По обем се доближава до добре развита тема на кандидатстудентски изпит. Този път вместо думи и изрази на английски си употребил популярно словосъчетание на диалект, характерен за западните райони на България. Не е проблем, не ме затруднява. Но си позволявам коментари на някои от изказаните съждения.
1. Колегата е казал "Кой да бъде ако не е Гонзо...", което за мен е близко по значение до "незаменим".
2. Кое от написаното от мен е предизвикало асоциациите ти за предпочитани комбинациите между директора Георги Иванов и кадърни или некадърни футболисти?
3. Не съм правил сравнение между качествата на Георги Иванов и Наско Сираков. Не съм изказвал положително мнение за директора Сираков. Дори често съм бил критичен към него. И то не само за дейността му като футболист, треньор и ръководител. Оставам с впечатлението, че ме възприемаш като негов апологет. Защо ли? Или е удобно (не за първи път) да приписваш качества и мнения на някого, които след това да оборваш?
4. Спокойно, нямам предвид ЦСКА като еталон за отбор, който се справя успешно, с правилни и непротиворечащи на нормативната уредба действия. Според мен подобно мнение не споделят и голяма част от привържениците на ЦСКА. Но това в никакъв случай не може да бъде положителна оценка за ръководството на ПФК "Левски". Любознателният привърженик на футбола може да открие без затруднения клубове, които се справят по-добре от т.нар. грандове. Но нека не се задълбочаваме върху проблемите на ЦСКА, "Берое" и др.
5. Нещо много по-важно те е разсеяло когато си чел трите изречения, които съм отделил на предишния престой на Георги Иванов като директор и треньор в "Левски". Изобщо не си схванал смисъла. Как ги разтълкува тези мои хвалебствия по адрес на Георги Иванов?
6. Някои хора демонстрират, дори афишират ниското си интелектуалното ниво с изказвания и поведение. Георги Иванов е ярък пример. Не са необходими свръхспособности и лични познанства и контакти за да го забележиш.
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Георги Иванов-Гонзо
Живко6461 написа:Хей, Мето, извършил си задълбочен и пространствен анализ на написаното от мен. По обем се доближава до добре развита тема на кандидатстудентски изпит. Този път вместо думи и изрази на английски си употребил популярно словосъчетание на диалект, характерен за западните райони на България. Не е проблем, не ме затруднява. Но си позволявам коментари на някои от изказаните съждения.
1. Колегата е казал "Кой да бъде ако не е Гонзо...", което за мен е близко по значение до "незаменим".
2. Кое от написаното от мен е предизвикало асоциациите ти за предпочитани комбинациите между директора Георги Иванов и кадърни или некадърни футболисти?
3. Не съм правил сравнение между качествата на Георги Иванов и Наско Сираков. Не съм изказвал положително мнение за директора Сираков. Дори често съм бил критичен към него. И то не само за дейността му като футболист, треньор и ръководител. Оставам с впечатлението, че ме възприемаш като негов апологет. Защо ли? Или е удобно (не за първи път) да приписваш качества и мнения на някого, които след това да оборваш?
4. Спокойно, нямам предвид ЦСКА като еталон за отбор, който се справя успешно, с правилни и непротиворечащи на нормативната уредба действия. Според мен подобно мнение не споделят и голяма част от привържениците на ЦСКА. Но това в никакъв случай не може да бъде положителна оценка за ръководството на ПФК "Левски". Любознателният привърженик на футбола може да открие без затруднения клубове, които се справят по-добре от т.нар. грандове. Но нека не се задълбочаваме върху проблемите на ЦСКА, "Берое" и др.
5. Нещо много по-важно те е разсеяло когато си чел трите изречения, които съм отделил на предишния престой на Георги Иванов като директор и треньор в "Левски". Изобщо не си схванал смисъла. Как ги разтълкува тези мои хвалебствия по адрес на Георги Иванов?
6. Някои хора демонстрират, дори афишират ниското си интелектуалното ниво с изказвания и поведение. Георги Иванов е ярък пример. Не са необходими свръхспособности и лични познанства и контакти за да го забележиш.
...
3. Аз съм този, който прави сравнението, и то мисля, че е очевидно. Просто мисля на глас... Именно и за това Гонзо няма да успее на този пост - защото иска да е Наско - да налага мнението си, да играе с голямата метла, да не слуша на никой, вместо да е по-умерен.
4.Е, ако не е ЦСКА,кой отбор визираш?
5. Ем ,не разбрах, ти не си от хората, които смятат, че Гонзо е бил треньор вместо Ясен. Тогава съм се объркал...
6. Ми, няма значение, ок. Аз не мисля, че е тъпак. И аз не го познавам лично. Иска му се да успее, това, че не му се получава е друг въпрос. И ако отиде в друг клуб като директор според мен ще го покаже.
metodito написа:...
4.Е, ако не е ЦСКА,кой отбор визираш? ...
Ниастина ли смяташ, че нивото на ръководния екип на ПФК "Левски" е много високо и единствените, които евентуално могат да се доближат са спасителите на ЦСКА? На фона на:
1. Селекцията, в това число назначенията и уволненията на директори, треньори и фурболисти през последните 7 години.
2. Качеството на играта и резултатите, постигнати от отбора през тези години. Без да пропускаме титлата и участията в групите на ЛЕ.
3. Финансовата политика, водена от немалката група директори - номенклатурчици с меко казано съмнителни качества. Неяснота около собствеността. сновният спонсор постепенно се оттегля. Новите, които се появяват сключват краткосрочни договори. Статусът е "Пари няма". Което означава и че най-вероятно "Левски" се превръща в един средняшки отбор без изгледи за скорошни положителни промени.
4. Предприетият ремонт на стадион "Георги Аспарухов" при липсата на финанси. Вж. в т.3 оценката за ръководството.
5. Наглото, безотговорно и просташко държане на публично известния собственик и свитата некадърници, заемащи директорски длъжности.
...
Ако се направи класация може да се окажем извън челната десетка сред останалите т.нар. професионални футболни клубове.
- metodito
- Контакти:
На първо място сме по иззедник - Батков=Венци на квадрат.
Иначе съществуването на този клуб е доста по-безпроблемно от това на Ботев, Локо Сф/Пд, ЦСКА, Марек, Хасково... Единствените, които нямат проблеми са Литекс, Разград и може би Черно море.
Вярвай ми, че до пролетта публиката ще почне да се връща. Надявам се. Това е един от видимите проблеми. Другия, разбира се $ибаното ръководство и играчи.
Батков няма да се махне от този клуб посмъртно. Така че това е.
Иначе съществуването на този клуб е доста по-безпроблемно от това на Ботев, Локо Сф/Пд, ЦСКА, Марек, Хасково... Единствените, които нямат проблеми са Литекс, Разград и може би Черно море.
Вярвай ми, че до пролетта публиката ще почне да се връща. Надявам се. Това е един от видимите проблеми. Другия, разбира се $ибаното ръководство и играчи.
Батков няма да се махне от този клуб посмъртно. Така че това е.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Публиката ще се върне само ако има шанс за трофей.Дотогава ще си ходим едни и същи и така.

Stahlgewitter написа:Публиката ще се върне само ако има шанс за трофей.Дотогава ще си ходим едни и същи и така.
Глорихънтърс?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Stahlgewitter
- Контакти:
Кашчей написа:Stahlgewitter написа:Публиката ще се върне само ако има шанс за трофей.Дотогава ще си ходим едни и същи и така.
Глорихънтърс?
Доста често се употребява и то не само в нашия лагер.Хората крайно се отдръпнаха от българския футбол.Тук там на някой европейски мач се съберат хора и то не защото са големи фенове на Лудогорец,а защото са зажадняли за що годе истински мач.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Вижте какво правят Морето със същите играчи от миналия сезон, после ми говорете какъв бил Гонзо...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Вижте какво правят Морето със същите играчи от миналия сезон, после ми говорете какъв бил Гонзо...
И аз това исках да коментирам. Станков е навсякъде компрометирал се треньор, а е в професията отдавна, а дебютанта Гонзо показа как трябва да е. Преди сезона писах, че Гонзо трябваше да остане още един сезон в Морето и тогава да се върне - като треньор. Рано му беше. С два пълни сезона в отбор с по-малки амбиции и възможности, щеше да е друго. Щеше да се е очукал, да е падал, да знае как да не подскача много-много, да пази резултат и такива неща. При второто му треньорстване в "Левски" ме ядосваше тактиката - ако може да се нарече така - "грабвайте телата" - с никаква мисъл за защита. Това е и една от главните причини да бъдем отстранени от Търнава. Другата, разбира се, че не се довери достатъчно на Калво и Райков.
Нека кажа и аз две думи....Къде го слагате Гонзо при треньорите.
Това че е водил един откровено посредствен отбор играещ изцяло защитно и понякога със 7-8 човека от зад не значи че е подходящ за нападателният футбол харесващ се на феновете на Герена.На кого ще разчитаме за удари и голове...Къде му са нападателите със които ще печелим мачове.А забравих....взехме такива които обичат обаче да играят със гръб към вратата и пускат топки на халфовете за удари.Опитва се наистина да говори тежко и на моменти разумно пред фенове и телевизия...Но до там.Ето примерно Балъков не става за треньор...Стоичков и тои не ги чува работите...Лечков не се и натисна като си знае уменията на ръководител...Боримиров и тои не става...и един куп футболисти играли навън и оставили по добри впечатления не се занимават със това.Защото знаят че няма да им се отдаде.А нашият вместо да си направи един бенефис и да остави приятни впечатления във феновете се опитва да се доказва въпреки откровено не е човек притежаващ качества за мениджър.Това е моето мнение.