Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2014 22:31

mtaraduda написа:А ти от къде знаеш, че не го е хващал бе, лаик. Аман от неадекватните ти и невероятно тъпи включвания. Познаваш ли човека, знаеш ли какво е правил? Да не мислиш, че си единствения човек, който ги знае тия места (ако изобщо е така)?

Дудо, ти забеляза ли кои градове написах? Ай ся ми кажи как се хваща влак от Малко Търново или от Брегово!
То бива да си незапознат с географията на България, ама твоето е уникално!
Хващал бил влака.. ама от Своге най-далеко, или от Гара Искър, че е по-бързо от автобуса!

ПП- виж в Гугъл какво означава лаик, че ми писна да ви го препоръчвам това преглеждане!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 сеп 2014 22:45

Не се излагайте с идиотски спорове,не и Вие!
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 сеп 2014 22:47

Кашчей написа:
santiliana написа:
Блутуг написа:
Долно уйно написа:Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Колко според вас трябва да бъде цената на една абонаментна карта за целия сезон? -според мен една средна цена от 150 лева мисля, че е перфектна за клуб като Левски.
20 000 абонаментни карти по 150 лева са 3 000 000, ето феновете са дали техния дял и не се оправдавайте, че не си купувате абонаментни карти заради Батков, след някой ден той няма да е начело на Левски, но продажбата на абонаметни карти няма да се увеличи драстично.

Абе хора ..проумейте това ,че София не е центьра на вселената!!!Има привьрженици на друия край на страната, да не оворим за чужбина! Абонаментни карти?!?!"Левски" НЕ Е СОФИЙСКИ ОТБОР!Как можем всички приврженици от провинцията да си закупим абонаментни карти и какьв е смисьла , като на 90% от срещите няма да имаме взможност да присьстваме.Освен това така парите влизат незнам кьде си ! Не става така - без прозрачно и ясно управление НИЩО НЕ СТАВА!

Пич, нима няма да ти е драго на сърцето, че притежаваш Карта за привърженик на любимия ти клуб? Знаеш ли...Понякога се учудвам на такива привърженици...Какво като сме от провинцията? Това е ама най-малкия проблем, човече... Още като ученик съм бягал от училище за да хвана влака с приятели и да съм на мача на моите любимци в синьо...Ще ти дам и един пример от по-близкото минало: Беше някъде през 93/94-та година...Тогава Лафчис ни беше президент, а Левски мачкаше буквално всичко по пътя си тук...Лудогорец пасти да яде в сравнение с нас тогавашния период... Отидох с батко ми пеша от Централна гара до Тодорини кукли на Герена в най-големия пек през юли месец, но си извадихме карти за привърженици на отбора...Тези карти не носеха никакви дивиденти, но носеха най-важното- кефа и гордостта, които изпитвахме, че ги имаме...Но, всъщност...какво да обяснявам?!... Не го ли усещате отвътре и да ви трепва нещо в душицата...заебете тая ваша привързаност към Левски... За себе си зная какво съм правил, какво правя и какво ще правя занапред... За мен няма друг отбор в света, както много от сегашните запалянковци обичат едновременно няколко различни тима...Аз обичам ЛЕВСКИ и докато мога ще го подкрепям... Няма никакво значение, че съм от провинцията... От Шумен, В. Търново, Перник, Монтана или Враца... Каквото и колкото трябва- ще го дам... Защото си струва...
Сори за отклонението, но се издразних като прочетох оправданието, че заради живеенето в провинцията не може да се подкрепя отбора на сърцето ми...

И си хващал влака от Генерал Тошево, или Малко Търново, а може и от Брегово..ако ги знаеш къде са на картата на България!

не, не ги знам... аз съм правен в дупе и ям доматЕто с колците... Не мисля да падам на ниво да отговарям на плитки и безпочвени провокации като твоята...Говорим сериозни неща, а не само да плещим глупости...На 42 години съм и отлично зная какво правя и говоря...Така, че си стоя зад всяка една дума, която съм писал в този форум не само тази вечер, а от самото ми регистриране тук... Пътувал съм стотици километри за да си подкрепям отбора...и ако съм жив и здрав- възнамерявам да продължа по същия начин...Това лято не пропуснах нито една контрола, както и бях на 2 от домакинствата ни в София и гостуването в Ловеч...Каквото мога- правя го...И не ми пука, че съм от провинцията... Щото, пич- ЛЕВСКИ е просто в кръвта ми...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 сеп 2014 22:49

Кашака тука ли ръси акъл сега :lol: :lol: Малко Търново беше култрова дестинация за казарма в Кюстендилско :lol: :lol: Отиваш и забравяш къде живееш :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 сеп 2014 22:53

Кашчей написа:
mtaraduda написа:А ти от къде знаеш, че не го е хващал бе, лаик. Аман от неадекватните ти и невероятно тъпи включвания. Познаваш ли човека, знаеш ли какво е правил? Да не мислиш, че си единствения човек, който ги знае тия места (ако изобщо е така)?

Дудо, ти забеляза ли кои градове написах? Ай ся ми кажи как се хваща влак от Малко Търново или от Брегово!
Хващал бил влака.. ама от Своге най-далеко, или от Гара Искър, че е по-бързо от автобуса!

ПП- виж в Гугъл какво означава лаик, че ми писна да ви го препоръчвам това преглеждане!

и ти като толкова информиран нелаик, колко хиляди фенове от Брегово и Малко Търново знаеш, че има Левски? Олекваш, омбре...
само ще ти кажа, че тогава само от Варна във влака пътуваха няколко вагона с наши хора... ОТ ВАРНА....
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 сеп 2014 23:01

Всеки решил да помогне на Левски на клуб може да го направи във всеки един момент и няма нужда от разни тръстове дето получат ли акции съм сигурен, че ще се изпокарат и всякакви други.
Левски има банкова сметка превеждат някаква сума на отбора и толкова.
Ако искам да помагам на отбора отивам и си купувам абонаментна карта, голяма работа, че съм Резово и няма да ходя на мач, вътре в душата си ще зная, че дори да съм пред телевизора аз в реалност съм помогнал на отбора ми.

Те тези неща отдавна са измислени по света, проблема е, че българина необича действието изваждане и си мисли, че някой друг му е задължен с нещо.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2014 23:10

santiliana написа:
Кашчей написа:

и ти като толкова информиран нелаик, колко хиляди фенове от Брегово и Малко Търново знаеш, че има Левски? Олекваш, омбре...
само ще ти кажа, че тогава само от Варна във влака пътуваха няколко вагона с наши хора... ОТ ВАРНА....

И ти олекваш, но не разбираш с какво!

Първо олеквате с това, че сте избрали отбор не от вашия град (в случая Варна) заради софийски такъв и то сте го избрали защото се е дрънкало за него и е имал някакви успехи, каквито варненските отбори нямаха и нямаше как да имат по времето на соца.
Другото олекване е, че феновете трябва да са третирани (приемани) еднакво, без значение откъде са. Това, че този от Брегово е фен на Левски, но не може да хване влака, като теб, прави ли го по-малко фен? А другият..от Малко Търново? А какво прави клубът за тези свои фенове, или само те трябва да правят нещо за него?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 сеп 2014 23:30

Доктор Н написа:
Kris_men2000 написа:И аз това мисля.На българина трябва да му направиш работата по най-лесният и мързелив начин и тогава ще се съгласи на нещо.И стига сме писали глупости за членски внос и тем подобни.ЗА ХИЛЯДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ.Тръста да направи така ,че тези пари който ще даряваме да се събират от заплатите ни.Да дадат сметка която да е дам на моят счетоводител на работното ми място и да му кажа,ЧЕ ИСКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ДА СЕ ОДЪРЖАТ ПО 20 ЛЕВА ПО ТАЗИ СМЕТКА.Така без да се редя на опашки по банки ще си давам моят дял на отбора без да ми коства време , главоболия и таксички по банките.Така всеки ще започне да дарява пари на ЛЕВСКИ защото няма да си губи излишно време а пък и да иска да дари пари може да няма свободно време за това.А ПО ТОЗИ НАЧИН СТАВА НАЙ-ЛЕСНО И НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА ХОРАТА.А И НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е МАЛКО МЪРЗЕЛИВ.ТА ВЪПРОСА Е НЕ ДАЛИ ЩЕ ДАРЯВАМЕ ПАРИ НА ЛЕВСКИ А КАК ДА ГИ ДАРЯВАМЕ ПО НАЙ-ЛЕСНИЯТ И ПРОСТ НАЧИН.ТОВА Е ВЪПРОСА.ТРЪСТА МОЛЯ ВИ ПОМИСЛЕТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.Защото колкото повече се бавите толкова повече ЛЕВСКИ губи от това и най вече че затъва прогресивно с всеки изминал ден.МИСЛЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ЗАЩОТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВКЛЮЧА ТАЗИ СМЕТКА КЪМ ФИША СИ НА ЗАПЛАТАТА.А и това ще е нещо като официален документ ,че даряваш макар и малко пари за благото на ЛЕВСКИ.

Това, което търсиш е тук: http://sinyabulgaria.org/chlenstvo/.
Кеф ти сметка, кеф ти пейпал ;)

Мерси за линка.Не знаех за това.От утре задействам процедурата за дарение към отбора.Направо ще дам сметката и от заплатата парите ще влизат всеки месец задължително.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 05 сеп 2014 00:05

Какво се случва с хората с абонаментни карти, които пропускат 5-6 мача заради наказание без публика :?: Ръководството връща ли им парите за тези мачове или пият чаша студена вода. Абонаментната карта я вземаш, за да ти излезе по-евтино, а накрая може да се окаже, че плащаш много повече :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 сеп 2014 00:08

Не си чел темата досега явно,а и не съм очаквал да се изкажеш подобаващо за каквото и да било.
Изображение

Върни се в “Левски”