Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ltEer-pUL2Q[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Валери Божинов може да се завърне в Италия, пишат днес изданията на Ботуша.
Макар и след затварянето на трансферния прозорец, нападателят може да облече екипа на втородивизионния Салернитана, твърди неаполитанското издание Il Mattino.
Това означава, че той би напуснал Левски като свободен агент след разтрогване на договора си, тъй като в противен случай подобен трансфер не би бил възможен.
Тимът от град Салерно завърши миналия сезон на девето място в класирането на Серия Б.
И разбира се за Левски остава пак един голям ... шнур
Ни пари ще вземем, ни на голове се нарадвахме, ни нищо...
Макар и след затварянето на трансферния прозорец, нападателят може да облече екипа на втородивизионния Салернитана, твърди неаполитанското издание Il Mattino.
Това означава, че той би напуснал Левски като свободен агент след разтрогване на договора си, тъй като в противен случай подобен трансфер не би бил възможен.
Тимът от град Салерно завърши миналия сезон на девето място в класирането на Серия Б.
И разбира се за Левски остава пак един голям ... шнур

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

По повод (евентуалния) трансфер на Божи днес четох нещо забавно в НЕ!новините:
Левски най-после продаде Божинов, нападателят ще бъде преотстъпен в Big Brother
СОФИЯ, НОВИ ХАН, ПОДУЕНЕ - Трансферната сага около бъдещето на нападателя на Левски Валери Божинов приключи с преотстъпването му до края на полусезона в къщата на Big Brother, която ще се появи тия дни по телевизора.
Предаването, приемащо за няколко месеца в декорна къща ненужни на обществото хора, ще плати на "сините" 10 000 евро за правата върху Валери Божинов, който не успя да си уреди трансфер в истински отбор, докато бе отворен трансферният прозорец.
Божинов отказа да говори преди официалното си представяне в телевизионния ефир, но все пак обяви, че и за Big Brother е мечтал да играе като дете.
С парите от трансфера Левски ще стабилизира финансовото си положение, влошаващо се от това, че всяко домакинство се играе при празни трибуни, а Тодор Батков също губи форма и не е като едно време.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
TristaNNN написа:Валери Божинов може да се завърне в Италия, пишат днес изданията на Ботуша.
И разбира се за Левски остава пак един голям ... шнурНи пари ще вземем, ни на голове се нарадвахме, ни нищо...
Ми трансферната ни политика от години е покъртителна. Ей го на, ся Жоао Силва ще играе в Палермо. Една камара пари се изсипаха за него, имаше нелоша визитка и вместо да се направи опит да се продаде за неква смешна сума, ние го пускаме за без пари, че и компенсации му плащаме. Кевин Бру пък подритва в Ипсуич и т.н. Още такива примери бол.
Това за Божинов са пълни глупости! Журналистите дори не знаят правилника! Трансферния прозорец е затворен, освен за свободни трансфери на футболисти, прекратили договорите си ПРЕДИ затварянето на прозореца. А Божинов си има действащ договор с Левски, дори да го прекрати сега не може да отиде в друг клуб преди зимния прозорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
„Освен французина Алар, който вече е тук, чакаме днес да пристигне още един футболист. Да не казвам имена, нека да дойде ще го видите. Ще ги видим тримата в контролната среща в събота. Това е, за да се убедим в техните качества. Не е задължително да вземем футболист, ако не сме доволни и убедени, че точно този футболист е за нашия отбор. Така ще пробваме срещу Ботев Враца двама централни нападатели и един външен халф, за да видим ще могат ли да помогнат на отбора ни. Важното е те да са подготвени, защото ние сме вече в седмия кръг, а те ако са свободни агенти, би трябвало още да нямат мачове“, разкри за Дарик радио Георги Иванов.
Очаква се третият нов, след Маурисио Гомес и Алексис Алар, да проведе тренировка с Левски след 18 часа.
- Долно уйно
- Контакти:
futbolqga написа:Долно уйно написа:Между другото отново малките левскари са паднали от червените на Герена http://www.sportal.bg/news.php?news=506667
Как няма да паднат, като са без кажи-речи цял отбор? Янев и Боби Цонев са контузени, а Любенов, Ради Цонев, Божо Краев, Илия Димитров и т.н. са с националните отбори. Ама медиите услужливо пропуснаха да го споменат това, както винаги. Мани, всички са срещу чорбарите, как може тави заглавия да пишат, късат живо мИсо от харизматЪ.
Близнаците са по на 19 години що ги пращаш при 17 годишните ми е много интересно.
Божко Краев също е навършил 17
Илия Димитров и той е на 18 години вече.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Kris_men2000
BadBoy написа:То сега ни мързи ежемесечно да ходим да си плащаме сметките, как ти се струва всеки месец всеки да ходи да плаща членски внос?
Това упражнение със самоиздръжката колкото и странно да звучи ще е ден до пладне при първия провал или грешно похарчени пари, ще има "**** съм им мамата ние се борим за клуба те харчат за глупости"
Колко човека си купуват сезонни абонаментни карти?
И аз това мисля.На българина трябва да му направиш работата по най-лесният и мързелив начин и тогава ще се съгласи на нещо.И стига сме писали глупости за членски внос и тем подобни.ЗА ХИЛЯДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ.Тръста да направи така ,че тези пари който ще даряваме да се събират от заплатите ни.Да дадат сметка която да е дам на моят счетоводител на работното ми място и да му кажа,ЧЕ ИСКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ДА СЕ ОДЪРЖАТ ПО 20 ЛЕВА ПО ТАЗИ СМЕТКА.Така без да се редя на опашки по банки ще си давам моят дял на отбора без да ми коства време , главоболия и таксички по банките.Така всеки ще започне да дарява пари на ЛЕВСКИ защото няма да си губи излишно време а пък и да иска да дари пари може да няма свободно време за това.А ПО ТОЗИ НАЧИН СТАВА НАЙ-ЛЕСНО И НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА ХОРАТА.А И НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е МАЛКО МЪРЗЕЛИВ.ТА ВЪПРОСА Е НЕ ДАЛИ ЩЕ ДАРЯВАМЕ ПАРИ НА ЛЕВСКИ А КАК ДА ГИ ДАРЯВАМЕ ПО НАЙ-ЛЕСНИЯТ И ПРОСТ НАЧИН.ТОВА Е ВЪПРОСА.ТРЪСТА МОЛЯ ВИ ПОМИСЛЕТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.Защото колкото повече се бавите толкова повече ЛЕВСКИ губи от това и най вече че затъва прогресивно с всеки изминал ден.МИСЛЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ЗАЩОТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВКЛЮЧА ТАЗИ СМЕТКА КЪМ ФИША СИ НА ЗАПЛАТАТА.А и това ще е нещо като официален документ ,че даряваш макар и малко пари за благото на ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Долно уйно написа:futbolqga написа:Долно уйно написа:Между другото отново малките левскари са паднали от червените на Герена http://www.sportal.bg/news.php?news=506667
Как няма да паднат, като са без кажи-речи цял отбор? Янев и Боби Цонев са контузени, а Любенов, Ради Цонев, Божо Краев, Илия Димитров и т.н. са с националните отбори. Ама медиите услужливо пропуснаха да го споменат това, както винаги. Мани, всички са срещу чорбарите, как може тави заглавия да пишат, късат живо мИсо от харизматЪ.
Близнаците са по на 19 години що ги пращаш при 17 годишните ми е много интересно.
Божко Краев също е навършил 17
Илия Димитров и той е на 18 години вече.
Не говорех конкретно за този мач - това не се случва за първи път. А конкретно за този мач - няма значение, че Димитров е навършил 18, важното е на 01.01.2014 да е бил на 17 или по-малко. Краев също има право да играе.
Kris_men2000 написа:И аз това мисля.На българина трябва да му направиш работата по най-лесният и мързелив начин и тогава ще се съгласи на нещо.И стига сме писали глупости за членски внос и тем подобни.ЗА ХИЛЯДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ.Тръста да направи така ,че тези пари който ще даряваме да се събират от заплатите ни.Да дадат сметка която да е дам на моят счетоводител на работното ми място и да му кажа,ЧЕ ИСКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ДА СЕ ОДЪРЖАТ ПО 20 ЛЕВА ПО ТАЗИ СМЕТКА.Така без да се редя на опашки по банки ще си давам моят дял на отбора без да ми коства време , главоболия и таксички по банките.Така всеки ще започне да дарява пари на ЛЕВСКИ защото няма да си губи излишно време а пък и да иска да дари пари може да няма свободно време за това.А ПО ТОЗИ НАЧИН СТАВА НАЙ-ЛЕСНО И НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА ХОРАТА.А И НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е МАЛКО МЪРЗЕЛИВ.ТА ВЪПРОСА Е НЕ ДАЛИ ЩЕ ДАРЯВАМЕ ПАРИ НА ЛЕВСКИ А КАК ДА ГИ ДАРЯВАМЕ ПО НАЙ-ЛЕСНИЯТ И ПРОСТ НАЧИН.ТОВА Е ВЪПРОСА.ТРЪСТА МОЛЯ ВИ ПОМИСЛЕТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.Защото колкото повече се бавите толкова повече ЛЕВСКИ губи от това и най вече че затъва прогресивно с всеки изминал ден.МИСЛЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ЗАЩОТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВКЛЮЧА ТАЗИ СМЕТКА КЪМ ФИША СИ НА ЗАПЛАТАТА.А и това ще е нещо като официален документ ,че даряваш макар и малко пари за благото на ЛЕВСКИ.
Това, което търсиш е тук: http://sinyabulgaria.org/chlenstvo/.
Кеф ти сметка, кеф ти пейпал