Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот plamenst7 » 08 авг 2014 00:44

Не мога да разбера, при положение, че отбора никога не е бил с толкова свит бюджет в последните години и при положение, че никой свестен футболист не иска да дойде и да играе за малко пари, никой свестен треньор не иска да дойде, какво точно очаквате? Кой да бъде ако не е Гонзо и кой е този който ще привлече тези големи футболисти? Кои точно по-добри футболисти бихме могли да вземем? Май още не сте проумели, че това са ни възможностите в момента. Който и да се махне и който и да дойде на негово място, няма да има кой знае каква разлика.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 авг 2014 01:45

plamenst7 написа:Не мога да разбера, при положение, че отбора никога не е бил с толкова свит бюджет в последните години и при положение, че никой свестен футболист не иска да дойде и да играе за малко пари, никой свестен треньор не иска да дойде, какво точно очаквате? Кой да бъде ако не е Гонзо и кой е този който ще привлече тези големи футболисти? Кои точно по-добри футболисти бихме могли да вземем? Май още не сте проумели, че това са ни възможностите в момента. Който и да се махне и който и да дойде на негово място, няма да има кой знае каква разлика.

Очаквам(е) като дойде треньор, да му се даде една година. Дет се вика, на Мойс му дадоха една година... Да се спре със смените на треньори на всеки 2-3 месеца. Това очаквам аз поне.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 авг 2014 07:02

plamenst7 написа:Не мога да разбера, при положение, че отбора никога не е бил с толкова свит бюджет в последните години и при положение, че никой свестен футболист не иска да дойде и да играе за малко пари, никой свестен треньор не иска да дойде, какво точно очаквате? Кой да бъде ако не е Гонзо и кой е този който ще привлече тези големи футболисти? Кои точно по-добри футболисти бихме могли да вземем? Май още не сте проумели, че това са ни възможностите в момента. Който и да се махне и който и да дойде на негово място, няма да има кой знае каква разлика.

Незаменимият Георги Иванов!!! С кои свои качества е защитил това "звание"? Интелект, възпитание, достойнство, доказани способности, гаранции за потенциал, стил на работа ... ?
P.S. 1. Не пренебрегвам приноса му като футболист и специално головете срещу ЦСКА. Но в момента тези фактори нямат голямо значение.
2. Отчитам и, че миналата година след втория кръг "Левски" беше на последно място. А тази година начело с Георги Иванов направи скок - зае предпоследното. И то при много по-сериозна конкуренция - 12 вместо 14 отбора.
3. Има отбори, които при много по-трудни условия се справят много по-добре от "Левски". И то без участието на Георги Иванов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 07:42

Живко6461 написа:Незаменимият Георги Иванов!!! С кои свои качества е защитил това "звание"? Интелект, възпитание, достойнство, доказани способности, гаранции за потенциал, стил на работа ... ?
P.S. 1. Не пренебрегвам приноса му като футболист и специално головете срещу ЦСКА. Но в момента тези фактори нямат голямо значение.
2. Отчитам и, че миналата година след втория кръг "Левски" беше на последно място. А тази година начело с Георги Иванов направи скок - зае предпоследното. И то при много по-сериозна конкуренция - 12 вместо 14 отбора.
3. Има отбори, които при много по-трудни условия се справят много по-добре от "Левски". И то без участието на Георги Иванов!

Колегата не е казал незаменим. Погледнато от смешната страна да не искаш вместо с некадърни футболисти и Гонзо за директор да сме със силни футболисти и Гонзо. Иванов се издъни този път яко, ок, но Гонзо по отношение на директорстването има бая да стига Наско. И от на двамата постъпките ме е било толкова яд... Случайно ли напада Батков по отношение на Херо? Ами разбиването на отбора на Гочето? Струваше ли си? Някои ще кажат, че да, ама... Натирването на Гонзо в Турция. Скриването на офертите за Гонзо от страна на Фулъм и Сосиедад. Изгонването на Кривия. Унижаването на Коловати. Смяната на треньори. Споменавам го, защото Гонзо явно се е учил от Наско на директорстване. Но това е грешен пример за подражание.

гаранции за потенциал
Ми, според мен, надали. Кой знае при друг чорбаджия, с ясни права и задължения... Да не може да коли и беси как ще.
Интелект

Тук много хора познавате Гонзо и говорите за интелекта му. Аз не го познавам, не съм говорил с него, и не бих си позволил да кажа нещо за интелекта му, а и това е субективно, но... хайде, де, наистина ли всички го познавате лично и знаете как разсъждава.
стил на работа
Странна версия на Наско. Не знам кой го е научил, че нещата трябва да се правят от раз. Между другото досега не се беше изхвърлял така, Гонзо, както когато дойде - с планове, стратегии, чужд треньор и чужди хора, смени по звена. Не знам осъзна ли Гонзо, че направи за отрицателно време промени, които ако се окажат погрешни (като назначението и уволнението на Пепе - защо го назначи, на първо място, и защо го уволни, на второ) и няма бекъп план, може бая време да не може да се оправят нещата. Относно Пепе се повтори работата с Йока. Къде го беше гледал Наско? Беше ходил до Тайланд ли? Каква визитка имаше. Шампион с един от двата отбора в Сърбия. Че нашето първенство е по-конкурентно от тяхното. Назначи го, хубаво и после какво: трябваше да освободя Йоканович. Чакай бе, човек. Що го назначи въобще? Това с голямата метла е супер познато. Не се прави така. Щото от последната голяма метла - тази на отбора на Мъри - едвам се възстановихме. Че връщай после Гонзо, връщай Топчо, Бардон...

доказани способности
Като директор две участия в групите на ЛЕ за период от три години. "Левски" миналата година що си мисля, че се провали в дербитата за разлика от Гонзо и Морето?

Като треньор, нямам против, но като директор Гонзо трябва да си налегне парцалите и да почне да работи, а не да ми приказва за стратегии, планове и тъ нъ. В Разград хората например работят. Без много приказки.

Има отбори, които при много по-трудни условия се справят много по-добре от "Левски". И то без участието на Георги Иванов!
Дано нямаш предвид ЦСКА, щото, ако имаше нормално БФС, те отдавна да са по окръжните групи. Другите отбори си нямат Батков. Батков е Венци по "Малицията" на квадрат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 09:53

Живко6461 написа:[
От предишния престой на Георги Иванов като директор-треньор ...

Чекай-чекай малко. Убеден си, че не Ратко и Ясен са ни вкарали в групите, а Гонзо? Защото аз съм убеден, че не е той, а те. Имаш прекалено високо мнение за Гонзо, като треньор. И Ратко, и Ясен може и да не бяха добри треньори, но бяха учили за това и си личеше - при Ратко, това, че нито Ред Бул, нито Виляреал успяха да ни надиграят безусловно, при Ясен си спомни най-вече играта ни във Франция и в Белгия. Загубихме, но играхме като равен с равен с франсетата, които бяха хит във Франция. И това го е направил Гонзо? Морето ми хареса как играе при Гонзо, ма чак пък толкова...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 авг 2014 10:44

metodito написа:
Живко6461 написа:[
От предишния престой на Георги Иванов като директор-треньор ...

Чекай-чекай малко. Убеден си, че не Ратко и Ясен са ни вкарали в групите, а Гонзо? Защото аз съм убеден, че не е той, а те. Имаш прекалено високо мнение за Гонзо, като треньор. И Ратко, и Ясен може и да не бяха добри треньори, но бяха учили за това и си личеше - при Ратко, това, че нито Ред Бул, нито Виляреал успяха да ни надиграят безусловно, при Ясен си спомни най-вече играта ни във Франция и в Белгия. Загубихме, но играхме като равен с равен с франсетата, които бяха хит във Франция. И това го е направил Гонзо? Морето ми хареса как играе при Гонзо, ма чак пък толкова...

Добре казано, но стига с този мит за Черно море при Гонзо. Не само, че той не направи нищо кой знае какво, а да не кажа, че резултатите му бяха по-слаби от средните за Черно море в последните години.
Беше назначен декември, на полусезона, като до тогава Морето бяха с актив 4-4-7. Под ръководството на Гонзо, през втория полусезон, актива беше 5-4-6. Не е голямо израстване май?
През първия му цял сезон като треньор постигна актив от 54 точки, спечелени в 38 мача, или средно 1.42 точки на мач. През миналия цял сезон, изкаран от един треньор - 2011/2012, активът на Черно море беше с 2 точки по-малко, спечелени в 8 мача по-малко. С други думи 52 точки от 30 мача, или средно 1.73 точки на мач.
Как точно това, което Гонзо направи там, е "чудо" или "израстване"?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2014 11:47

futbolqga написа:Добре казано, но стига с този мит за Черно море при Гонзо. Не само, че той не направи нищо кой знае какво, а да не кажа, че резултатите му бяха по-слаби от средните за Черно море в последните години.
Беше назначен декември, на полусезона, като до тогава Морето бяха с актив 4-4-7. Под ръководството на Гонзо, през втория полусезон, актива беше 5-4-6. Не е голямо израстване май?
През първия му цял сезон като треньор постигна актив от 54 точки, спечелени в 38 мача, или средно 1.42 точки на мач. През миналия цял сезон, изкаран от един треньор - 2011/2012, активът на Черно море беше с 2 точки по-малко, спечелени в 8 мача по-малко. С други думи 52 точки от 30 мача, или средно 1.73 точки на мач.

Виж поглед над статистиката нямах... Просто съм гледал сигурно пет-шест мача и особено с червените, Ботев и "лудите", като гледах, честно да ти кажа завиждах. "Черно море" изглеждаше доста по-състоятелен в тези мачове от нас. Изиграни с хладна глава, а не на юруш. Само че все пак обстановката там е по-спокойна. И "морето" с изключение на Бакари, нямаше нещо по-добро от нас, като играчи. Но и там не видях нещо малките да пуска. Особено един дето исках да го вземем. Расим май се казваше. Иначе ми беше странно, че разчита толкова на Станчев. Не го ли натири той от Герена точно. Или Наско беше?

Ако заиграем така, както "морето" - стегнато, прибрано, без нещо особено в атака, но с отбор, който всички се връщат в защита, то Европа не ни мърда, особено, ако Балъков остане в Литекс... В понеделник се надявам, че Берое ще има нов треньор... :twisted: , срещу ЦСКА с Гонзо, като треньор съм по-спокоен. Просто ще играят шамарите в съблекалнята. Няма пет-шест в тези мачове. Ботев са обезкостени след бягството на Цв. В., така че не виждам пречки за второ-трето място, ако няма разбира се треньорска смяна на зима.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Re: Гонзо с право махна испанското менте!

Мнениеот Синичко » 08 авг 2014 15:18

Raid написа:Рожбе, леко с квалификациите. Това първо.
Второ, не че има някаква причина да ти давам обяснения, но все пак за да не оставаш в заблуда - розовите ги намесвам, защото преди намесата на модераторите имаше отделна тема (което и сама би могла да се досетиш, ако погледнеш хедърите на постовете) в която съвместна агитка на розовите и "левскари" се надпреварваха кой повече ще оплюе Гонзо.
Като ти чета поста, отсега виждам как си се наточила да храниш и ти. "Ще го видим сега". Искаш да се провали ли? За да си докажете колко сте по-големи от Левски и само вие мислите за клуба? "Левскари". "Синичко"... Спирам дотук коментарите си по темата, че наистина ще изръся нещо, което не ми отива на акъла и годините. Жива, здрава и щастлива. Аре.

Първо, не знам как реши, че съм от женски пол при положение, че никът ми е в среден. Чакай малко! Щото е легенда на Левски и е вкарал голове на ЦСКА трябва да съм като кон с капаци и да не виждам какво прави като ръководител ли? Никога не съм обиждал Гонзо и никога няма и да го направя за разлика от много други. Точно, защото имам уважение към него за всичко, което е направил за Левски като футболист. Не отричам и, че обича и милее за клуба. Но мога да имам мнение за Гонзо директора и за Гонзо треньора, нали така? Или трябва да пея "Кога на Гонзо паднете..." и да си затварям очите за пълните простотии, които прави с отбора. И за да не останеш с грешно впечатление - ще го подкрепям, въпреки че не съм съгласен с решенията му. Не искам да се провали, много искам да успее, но пък действията му до тук не подсказват за такова нещо. Ще го подкрепям, защото винаги ще подкрепям Левски, но това не ми пречи да разсъждавам реално и да забелязвам грешките му. Имам си глава на раменете и мога да си оформя мнение за някого и неговите качества. Розовите били го нападали и съм им правел кеф. Ако за теб е важно какво мислят розовите, мен ми е през к**а (май ми разбра пола най-накрая) к'во си мислят те, важно ми е Левски да върви напред.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Гонзо с право махна испанското менте!

Мнениеот Raid » 08 авг 2014 16:57

Синичко написа:
Raid написа:Рожбе, леко с квалификациите. Това първо.
Второ, не че има някаква причина да ти давам обяснения, но все пак за да не оставаш в заблуда - розовите ги намесвам, защото преди намесата на модераторите имаше отделна тема (което и сама би могла да се досетиш, ако погледнеш хедърите на постовете) в която съвместна агитка на розовите и "левскари" се надпреварваха кой повече ще оплюе Гонзо.
Като ти чета поста, отсега виждам как си се наточила да храниш и ти. "Ще го видим сега". Искаш да се провали ли? За да си докажете колко сте по-големи от Левски и само вие мислите за клуба? "Левскари". "Синичко"... Спирам дотук коментарите си по темата, че наистина ще изръся нещо, което не ми отива на акъла и годините. Жива, здрава и щастлива. Аре.

Първо, не знам как реши, че съм от женски пол при положение, че никът ми е в среден. Чакай малко! Щото е легенда на Левски и е вкарал голове на ЦСКА трябва да съм като кон с капаци и да не виждам какво прави като ръководител ли? Никога не съм обиждал Гонзо и никога няма и да го направя за разлика от много други. Точно, защото имам уважение към него за всичко, което е направил за Левски като футболист. Не отричам и, че обича и милее за клуба. Но мога да имам мнение за Гонзо директора и за Гонзо треньора, нали така? Или трябва да пея "Кога на Гонзо паднете..." и да си затварям очите за пълните простотии, които прави с отбора. И за да не останеш с грешно впечатление - ще го подкрепям, въпреки че не съм съгласен с решенията му. Не искам да се провали, много искам да успее, но пък действията му до тук не подсказват за такова нещо. Ще го подкрепям, защото винаги ще подкрепям Левски, но това не ми пречи да разсъждавам реално и да забелязвам грешките му. Имам си глава на раменете и мога да си оформя мнение за някого и неговите качества. Розовите били го нападали и съм им правел кеф. Ако за теб е важно какво мислят розовите, мен ми е през к**а (май ми разбра пола най-накрая) к'во си мислят те, важно ми е Левски да върви напред.

1. Извинявай за грешката, наистина не знам откъде ми дойде, че си момиче. Ама всяко зло за добро - грешката ми ме възпря да те нахраня, за което сега бих съжалявал.
2. Не мога да не се съглася с написаното в последния ти пост - това е и моето мнение. Просто преди се намеси без да си разбрал с кого споря.
Peace.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 авг 2014 20:07

metodito написа:
futbolqga написа:Добре казано, но стига с този мит за Черно море при Гонзо. Не само, че той не направи нищо кой знае какво, а да не кажа, че резултатите му бяха по-слаби от средните за Черно море в последните години.

Виж поглед над статистиката нямах... Просто съм гледал сигурно пет-шест мача и особено с червените, Ботев и "лудите", като гледах, честно да ти кажа завиждах. "Черно море" изглеждаше доста по-състоятелен в тези мачове от нас. Изиграни с хладна глава, а не на юруш. Само че все пак обстановката там е по-спокойна. И "морето" с изключение на Бакари, нямаше нещо по-добро от нас, като играчи. Но и там не видях нещо малките да пуска. Особено един дето исках да го вземем. Расим май се казваше. Иначе ми беше странно, че разчита толкова на Станчев. Не го ли натири той от Герена точно. Или Наско беше?

Ако заиграем така, както "морето" - стегнато, прибрано, без нещо особено в атака, но с отбор, който всички се връщат в защита, то Европа не ни мърда, особено, ако ...................... Ботев са обезкостени след бягството на Цв. В., така че не виждам пречки за второ-трето място, ако няма разбира се треньорска смяна на зима.

Ето това е левскар! :lol:
Срамота!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”