Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 22:41

Der Schmarotzer написа:
futbolqga написа:
Der Schmarotzer написа:
Raid написа:Сега пък тоя чилиец щял да идва: Маурисио Гомес. Свободен агент, макар и с гол на всеки два мача последния сезон...

Да идват. И двамата са по-добри от тези нападатели, които в момента са в отбора. Проблемът обаче остава - след като на мач получаваш нула топки, няма как да вкараш гол, какъвто и нападател да си. С Гаджев и Сърмов - 6 място.

Кое му е доброто на тоя смешен чилиец?! Играч с 20 гола в над 100 мача, половината от които във втора дивизия. Колегите май вече взеха с право да се бъзикат, че ще се предложат те на проби за нова деветка.

А колко гола имат в смешното ни първенство, за един куп мачове, двете "В"-та? Сигурно двамата взети заедно нямат и половината на това момче. За мамалигата да не говорим. Както обаче вече отбелязах, не са нападателите основният ни проблем, а други двама, с Гонзо трима, серсема, който не стават за Левски, но са в основата на всяка една простотия там.

Не забравяй, че това момче е играло с различни по тактическо умение съотборници!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2014 23:06

Хора, спрете се малко де! Тоя да дойде, оня да дойде, трети не ставал, четвърти не знам си какво. Отборът е такъв какъвто е, нападателите също. Пари няма, разберете го. Четейки масовите коментари излиза, че чакаме някой оракул от Чили, Румъния, Занзибар и откъде ли още не. Хубаво, идва Бай Румънеще, а защо не и бай Саморано и ... не знае къде се намира. После пак стара песен на нов глас: недоразумение, лош избор на Гонзо, не става така-трябва юноши, това не е моят Левски, бесило за Батков, въже за Тонев, Качулките ... сопрете се малко с тия очаквания за звезда без пари. Тия години отминаха безвъзвратно в България, това е истината :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 сеп 2014 23:32

Син до гроб_ написа:
modor написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=69466

Спокойно! Господ гледа, за това феновете им измират един по един като на конвейр! Но са толкова прости и ограничени боклуци, че не спират с малоумието си да драскат паметници, плочи и монументи, както и да пеят отвратителните си песни! Както казах, Господ гледа!

Ти откъде знаеш бе,да не си чатиш с Него :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 сеп 2014 23:35

Бих ти казал много неща,но това значи да сляза на твоето ниво.Да оставим нещата така,може и да се осъзнаеш.
Изображение

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 02 сеп 2014 09:37

TristaNNN написа:
boabbb написа:
modor написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=69466

Хич не им давай гласност на такива, не трябва да се пиоказва въобще :!: Идиоти винаги ще има ...

Как да не дава гласност бре, ти чуваш ли се какви ги говориш? :evil: Момчетата пребоядисват паметника за стотен път, отделят от времето си, за да пазят една Синя светиня за поколенията! Трябва да се види какви отрепки има, а същите трябва да бъдат прокълнати да ***** в адски мъки, безславно!

червените са наказани от Господ да нямат нито един паметник на техен футболист извън парка и нито един фен клуб.
а бих се поправил ,страх от народната любов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 сеп 2014 12:09

futbolqga написа:
Der Schmarotzer написа:
Raid написа:Сега пък тоя чилиец щял да идва: Маурисио Гомес. Свободен агент, макар и с гол на всеки два мача последния сезон...

Да идват. И двамата са по-добри от тези нападатели, които в момента са в отбора. Проблемът обаче остава - след като на мач получаваш нула топки, няма как да вкараш гол, какъвто и нападател да си. С Гаджев и Сърмов - 6 място.

Кое му е доброто на тоя смешен чилиец?! Играч с 20 гола в над 100 мача, половината от които във втора дивизия. Колегите май вече взеха с право да се бъзикат, че ще се предложат те на проби за нова деветка.

Мче "добър" е чилиеца... даже е бил на проби в Литекс откъдето набързо са му били шута на този "голмайстор", но пък що да не го пробваме и ние. Агиеманг Опоку 2.

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 02 сеп 2014 13:14

Господ гледа и не забравя, те драскат и поругават за пореден път лобното място на Гунди и Котков а Господ ги накзава като им прибира един по-един тарторите на агитката. Господ гледа но не забравя!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 сеп 2014 15:25

Най-сетне отново доживях да видя играчи на проби в Левски! Край не ментетата с визитки гледани от разни "скаути" на Мазни перчем :!: Сигурен съм, че Херо има пръст в тази работа!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 сеп 2014 16:02

bilyaletdinov написа:Най-сетне отново доживях да видя играчи на проби в Левски! Край не ментетата с визитки гледани от разни "скаути" на Мазни перчем :!: Сигурен съм, че Херо има пръст в тази работа!

Да ти кажа честно, мислех си днес по-рано през деня именно това. А ми се струва и че последната дума най-вероятно ще е негова, което не е никак зле. Дано се окаже така!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 02 сеп 2014 16:44

Значи ако и при това положение в което се намира клуба не могат да наложат 2-3ма юноши, това за мен е престъпление и кретения.
В момента не се гони нито титла, нито купа, нищо.
Аз лично отбор с повече от 4-5 чужденци на терена нито харесвам, нито уважавам.
Обещаваха се много неща по въпроса с юношите, някои от тях показаха и добри игри, а накрая какво стана...
Въобще не разбирам политиката на нашите клубове, ето и Литекс почнаха да налагат разни негра.
Някои ще кажат, че не стават просто, но не може никой да ме убеди, че от 20 играча, няма и 1 читав, честно сега ако някой пак избяга на някъде, няма да му се разсърдя при това отношение от страна на клуба.
Мое мнение.
България !!!!

Върни се в “Левски”