Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 авг 2014 10:38

Tommi написа:
onegavon написа:Ха , вие сте били по- зле и от нас бе!
Къде е Томчо Финансисчето да ни обясни как с една две счетоводни врътки ще се балансира баланса? :)

Сега сериозно още когато ни погребвахте писах ,че вие скоро ще ни настигнете,че и задминете щото Хората спряха да дават пари с падането на Боко, а вие не сте свикнали да работите в условия на немотия. Хак ви е сега!

Информацията, която са обявили от Тръста, не е достатъчна, за да се направи добър анализ на състоянието на клуба. Задълженията сами по себе си не дават кой знае каква информация. И въпреки това изглежда, че сме доста по-добре от вас (според официалните ви данни към 31.10.2013г.). ;) Особено в дългосрочен аспект и точно благодарение на врътките с капитализирането на дълговете. 8-)

Въпреки това по-добре да не лежим на ухото, че ЦСКА били по-зле. Колелото се върти...
Пожелавам си ако (недай боже) стигнем до колапса, в който беше ЦСКА да не разчитаме на измуфтени лицензи, връзки, врътки и нам си кво си. Тамън тогава ще преброим и сериозните фенове на отбора хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2014 11:28

Сръбският гранд Цървена звезда скоро ще бъде приватизиран и новият собственик - руската компания "Газпром", ще инвестира в това 100 милиона евро, съобщава местният вестник "Блиц".

Посещението на руския президент Владимир Путин в Сърбия на 19 октомври, по повод 70-ата годишнина от освобождението на Белград, ще означава и нова ера в работата на някогашния първенец на Европа. Тогава ще бъде съобщено кога Цървена звезда ще отвори новата страница в историята си, за каквато в България мечтаят всички клубове.

"Газпром" е генерален спонсор на Звезда от 2010 г., а сегашният договор изтича догодина. Путин е почетен председател на ФК Цървена звезда, припомня вестникът. Според "Блиц" руският енергиен гигант иска стопроцентова собственост на клуба, което означава, че иска да контролира всичко. В това е включена и покупка на земята, на която се намира стадионът, и обектите на клуба. Сръбската държава ще получи като компенсации 40 милиона евро, Белград - 20 милиона евро за земята, а "Газпром" ще плати 40 милиона евро за дълговете на клуба.

Руснаците ще назначат свой мениджмънт в клуба, като желаят бившият министър на енергетиката и сегашен председател на Спортното дружество Цървена звезда Петър Шкундрич да заеме висока позиция, допълва "Блиц".

Източник: Топспорт.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 авг 2014 15:59

Tommi написа:
Доктор Н написа: Смятам, че "Дневник" са предали добре случилото се днес, все пак са с икономически профил:
http://www.dnevnik.bg/sport/2014/08/30/2371423_levski_gubi_po_nad_400_hil_lv_na_mesec/

Икономистите на Тръста леко са пресолили манджата. Не може само от данните за отрицателен финансов резултат, влошени ликвидност и нетен оборотен капитал да се направи извод, че "Левски няма как да оцелее". Същата работа някои икономисти правят в момента и с КТБ - банката е неплатежоспособна и видиш ли това я прави фалирала. Няма такива работи. А ако хората от Тръста знаят още нещо, което не казват и не показват, тогава вече е друг въпрос.

Човече, кого заблуждаваш?Това не било проблем ,онова било пресилено,голяма работа ,че нямало приходи. Що се правиш на улав Ганьо им написал ,че след Нова година ще дойдели пари от Русия.Смешна история!Вече пари и от билети нямате. Като се разбягат футболистите както стана при нас миналото лято ти иди им обяснявяй как си капитализирал 30 млн дългове и баланса ти е цвете.

Да не говорим,че хората около Колев са повече ентусиасти отколкото паралии. Въобще 400 хилки на месец да се изваждат системно не е шега работа.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 31 авг 2014 17:54

onegavon написа:
Tommi написа:
Доктор Н написа: Смятам, че "Дневник" са предали добре случилото се днес, все пак са с икономически профил:
http://www.dnevnik.bg/sport/2014/08/30/2371423_levski_gubi_po_nad_400_hil_lv_na_mesec/

Икономистите на Тръста леко са пресолили манджата. Не може само от данните за отрицателен финансов резултат, влошени ликвидност и нетен оборотен капитал да се направи извод, че "Левски няма как да оцелее". Същата работа някои икономисти правят в момента и с КТБ - банката е неплатежоспособна и видиш ли това я прави фалирала. Няма такива работи. А ако хората от Тръста знаят още нещо, което не казват и не показват, тогава вече е друг въпрос.

Човече, кого заблуждаваш?Това не било проблем ,онова било пресилено,голяма работа ,че нямало приходи. Що се правиш на улав Ганьо им написал ,че след Нова година ще дойдели пари от Русия.Смешна история!Вече пари и от билети нямате. Като се разбягат футболистите както стана при нас миналото лято ти иди им обяснявяй как си капитализирал 30 млн дългове и баланса ти е цвете.

Да не говорим,че хората около Колев са повече ентусиасти отколкото паралии. Въобще 400 хилки на месец да се изваждат системно не е шега работа.

Така е пич много си прав ама поне не ни съдят от път и над път гледам днес и Менди ви съди :(

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 авг 2014 19:24

Ами не ви съдят защото поне като се разделяхте със футболисти и треньори се споразумявахте, нашите боклуци си ги гонеха директно и ни пари ни споразумения.Относно Менди не знам, ама по- скоро той ще го изяде в конкретния случай.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2014 19:36

Player написа:
Sinite ot Sofia написа:
ПС - В Ловеч винаги публиката на Левски е провокирана!

... Освен това след като защитаваш сектор Б, да кажеш Сараево с какво провокира, че тогава в онзи мач тука така наричащите се "най-големите фенове на Левски", чупиха всички тъпомери с простотията си. Още ме е срам като се сетя за онези скандирания и надписи. ..

Провокира с това, че техните талибани дойдоха в София, и за да им е по-забавна екскурзията, решиха да посетят Храм-паметника „Свети Александър Невски“, но не с фотоапарати, а с ... тъпан. И ако тогава, по принцип неадекватната ни полиция не се беше намесила, повярвай ми щеше да има много счупени талибански глави. И хич не ме е еня за историята им. Бих я уважил, нея и жертвите, ако тия подчовеци не бяха се гаврили с един от символите на София, а и България по принцип! Ще си правят каквото си искат в София ли, айде с тия твои морални лекцийки на друго място! Каквото повикало, такова се обадило! Нож, жица, Сребреница!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 31 авг 2014 20:51

TristaNNN написа:
Player написа:
Sinite ot Sofia написа:

... Освен това след като защитаваш сектор Б, да кажеш Сараево с какво провокира, че тогава в онзи мач тука така наричащите се "най-големите фенове на Левски", чупиха всички тъпомери с простотията си. Още ме е срам като се сетя за онези скандирания и надписи. ..

Провокира с това, че техните талибани дойдоха в София, и за да им е по-забавна екскурзията, решиха да посетят Храм-паметника „Свети Александър Невски“, но не с фотоапарати, а с ... тъпан. И ако тогава, по принцип неадекватната ни полиция не се беше намесила, повярвай ми щеше да има много счупени талибански глави. И хич не ме е еня за историята им. Бих я уважил, нея и жертвите, ако тия подчовеци не бяха се гаврили с един от символите на София, а и България по принцип! Ще си правят каквото си искат в София ли, айде с тия твои морални лекцийки на друго място! Каквото повикало, такова се обадило! Нож, жица, Сребреница!

точно и ясно,ако ти не си БЪЛГАРИН аз съм и не ми е безразлично някакви си помаци да влизат в храм паметника "Александър Невски" и да се гаврят.не им е там местото,в София има достатъчно привлекателни места,нека там да идат.
иначе добре казано от сърбите НОЖ ЖИЦА СРЕБРЕНИЦА

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 31 авг 2014 21:05

валкареджио написа:
TristaNNN написа:
Player написа:
Sinite ot Sofia написа:

точно и ясно,ако ти не си БЪЛГАРИН аз съм и не ми е безразлично някакви си помаци да влизат в храм паметника "Александър Невски" и да се гаврят.не им е там местото,в София има достатъчно привлекателни места,нека там да идат.
иначе добре казано от сърбите НОЖ ЖИЦА СРЕБРЕНИЦА

Оправдавате всичко това само заради няколко десетки ултраса...? Да опитаха се да правят проблеми тука, особено около хотел Хемус, идваха и със закани тука, но не може да слагаш под общ знаменател, цял един народ заради няколко крайни ултраси. Най-малкото е грозно защото е мач от евротурнирите и това е голямо петно за клуба, защото няма да остане незабелязано. Най-малкото ще бъде клуба натопен от гостите. Другото е чисто човешкия елемент, защото и нашия народ е страдал и то много повече и по-дълго време и как ще се почувствате някои да се гаври с това което са преживяли предците ни под турско робство. Нека си получат боя ордите им, но да се намесва политиката и народите заради тези хулигани е глупаво и много грозно. После ни го върнаха като се изгавриха с Васил Левски. Ето това предизвикаха идиотите от публиката ни с провокациите към тях, а освен това бяха и виновни за отпадането ни защото цялата им държава се разбунтува срещу Левски, заради сектор Б или част от него. Успяха нашите да ги мотивират до краен предел и успяха.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2014 21:50

Player написа:
Оправдавате всичко това само заради няколко десетки ултраса...? Да опитаха се да правят проблеми тука, особено около хотел Хемус, идваха и със закани тука, но не може да слагаш под общ знаменател, цял един народ заради няколко крайни ултраси. Най-малкото е грозно защото е мач от евротурнирите и това е голямо петно за клуба, защото няма да остане незабелязано. Най-малкото ще бъде клуба натопен от гостите. Другото е чисто човешкия елемент, защото и нашия народ е страдал и то много повече и по-дълго време и как ще се почувствате някои да се гаври с това което са преживяли предците ни под турско робство. Нека си получат боя ордите им, но да се намесва политиката и народите заради тези хулигани е глупаво и много грозно. После ни го върнаха като се изгавриха с Васил Левски. Ето това предизвикаха идиотите от публиката ни с провокациите към тях, а освен това бяха и виновни за отпадането ни защото цялата им държава се разбунтува срещу Левски, заради сектор Б или част от него. Успяха нашите да ги мотивират до краен предел и успяха.

Да, тази конкретна постъпка на сектор Б има пълното ми одобрение! И не защото съм расист, фашист, антисемит и каквото още се сетиш. Съпричастен съм към всеки поробен, унижаван и клан народ, макар че точно тази прослойка е леко изключение от правилото ми, но не мога, а и не искам да допусна, че някакви талибани могат дори да си помислят да безчинстват и поругават светини в България. Хич не ме е еня дали е мач от евротурнирите или такъв от А окръжна, нито ми пука колко на брой са били злодеятелите, такива бяха по-голяма част от агитката им, а това, че медиите удобно прикриха голяма част от нещата е съвсем отделен въпрос. Преди да запитваш как бихме се почувствали, ако някой се гаври с кланите ни предци, ще те попитам колко пъти сините фенове са се гаврили с историята и светините на държава-домакин при стотиците гостувания зад граница? Като изключим няколкото пречупени кръста, изрисувани по крайпътни бензиностанции в Унгария и Словакия, аз за други изцепки не се сещам. Боже Господи, не мога да повярвам, че водя такъв разговор с друг българин, при това левскар :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 00:09

Унгарецът Кристиян Немет е вариант за Левски. Някой гледал ли го е, играе ли? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”